Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה ג'אז 2017, לרכב יש עדיין את המצבר המקורי, לפני כמה חודשים מערכת הS&S הפסיקה לתפקד וכל פעם שאני עוצר יש במחשב דרך סימן של מצבר(בדקתי בספר רכב זה אומר שהמצבר לא מספיק טעון כדי שהS&S ייכנס לפעולה),

אני משער שכל מה שאני צריך לעשות זה להחליף מצבר, קודם כל השאלה אם אני צודק?

בכל מקרה על המצבר כתוב 45AH / 370A חיפשתי המון באינטרנט וגם פה בפורום וראיתי שרשמו שצריך מצבר EFB 45AH 370A, מחיפושים באינטרנט לא מצאתי שום מקום שמוכר מצבר כזה, 

יש רק את המצבר הזה שדי קרוב https://www.autodepot.co.il/mcbrim/mcbrim/start-stop/8268301.html

אבל הוא 46AH / 460A , האם זה מתאים? ובכלל רוב מצברי הS&S שמוכרים הם מתחילים לרוב ב60AH זה הגיוני?

אולי אני מפספס משהו ופשוט צריך להגיע לסניף והם יימצאו?

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה קרה לי גם בעבר. במורשה אמרו לי שלאחר שה S&S מפסיק לעבוד אפשר לנסוע עוד כשנה עד שהמצבר ימות.
לא לקחתי סיכון והחלפתי למקורי, העלות כ 700 שח.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

פורסם

עדיף בלי המערכת הזאת חוץ מבלאי ועוד כסף לחברות מצברים היא לא עושה הרבה...

אתה יכול (ואפילו עדיף קצת) לקנות מצבר עם קיבולת גבוה יותר מהיצרן אבל שים לב שהוא באותם המידות של הקודם כדי שיכנס פיזית.

• תוכן חדש...