Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi a3 1.4 tfsi, צריכת שמן גבוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי רכב audi a3 2013 1.4t tfsi, הרכב שורף שמן אני ממלא כמעט כל חודש ליטר שמן.

אין עשן לא לבן לא כחול מהאגזוז. 

מה יכולה להיות הבעיה בדיוק? 

פורסם

בדקת טוב שהוא לא בורח איפשהו בתא המנוע או מתחת?

כמה אכילת השמן רצינית? נגיד ב1000 קילומטר נסיעה או בין טיפולים כמה ליטרים האוטו אוכל?

פורסם

מחלה ידוע למנועים TSI and TFSI שיצרו בין 2008-2015,טבעות בוכנה או בוכנות בעייתיות עם הצטברות פיח ואפר,אחרי 100K ק"מ,מתחיל לאכול שמן,בין 0.5-1L ל-1000 ק"מ,וזה רק מחמיר עם הזמן.

אני חושב היה TPI לזה,אחפש בהמשך,מה קוד מנוע שלך ?

2021-03-09_20-48-44.thumb.png.5f3c00cd140f5f93fda99f39a5ccc4fc.png

פורסם
Just now, save כתב:

הוידאו והכשל הוא על מנועי 1.8 . לפות"ש יש מנוע 1.4 ליטר.

ולמה אתה חושב שלא ראיתי ?
אכן רוב התלונות בדגמים 1.8-2.0L,אבל הנה TPI,הכל תלוי איזה דגם מנוע ואיפה מיוצר (יש דוגמה ממפעל ההונגרי)
בקיצור שווה לבדוק מול יבואן,לא שאני אופטימי מדי
A3.thumb.png.a409f98b8a51b55f41ff2fe1ac136156.pngA3_1.png.151ff0cbb785c2db4728ca2723b9bf10.png

פורסם
לפני 12 שעות, ocsi4u כתב:

מחלה ידוע למנועים TSI and TFSI שיצרו בין 2008-2015,טבעות בוכנה או בוכנות בעייתיות עם הצטברות פיח ואפר,אחרי 100K ק"מ,מתחיל לאכול שמן,בין 0.5-1L ל-1000 ק"מ,וזה רק מחמיר עם הזמן.

מאשרר את ההודעה לגבי ה1.4 tsi כפול מגדשים.

החליפו לנו את המנוע ששבק בטוראן 2011 ב100 אלף קילומטר, כתוצאה משני כשלים מהשרשרת והמותחן למנוע המשופר יותר. 

המנוע הישן היה שורף קצת שמן, והרגשתי שעם הזמן זה מחמיר. 

ההחלפה נעשתה בתחילת 2017 , ומאז המנוע עשה 90 אלף קילומטר, אין ציוץ מהשרשרת והאוטו לא צורך אפילו גרם שמן בין הטיפולים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
החליפו לנו את המנוע ששבק בטוראן 2011 ב100 אלף קילומטר, כתוצאה משני כשלים מהשרשרת והמותחן למנוע המשופר יותר. 
ההחלפה נעשתה בתחילת 2017 , ומאז המנוע עשה 90 אלף קילומטר, אין ציוץ מהשרשרת והאוטו לא צורך אפילו גרם שמן בין הטיפולים. 
כמה כ"ס מפיק מנוע 1.4 tsi כפול המגדשים?
פורסם
לפני 14 דקות, tomy669 כתב:
לפני 5 שעות, tamir3000 כתב:

קרא עוד  

כמה כ"ס מפיק מנוע 1.4 tsi כפול המגדשים?

140 כ" ס. 

אבל להערכתי  לא ההספק הוא הגורם, אלא כל מבנה בלוק המנוע של כל הנפחים בשנים האלו היה בעייתי. הכוונה לבוכנות, רינגים, שרשראות טיימינג ושאר ירקות. 

שוב, הערכה אישית בלבד. 

פורסם (נערך)

היה לי בדיוק אותו רכב, וגם אותו מודל - מנוע CMBA. בהתחלה היה אוכל 5 ליטר שמן בחצי שנה, בסוף הגעתי למצב שאני קונה 5 ליטר קסטרול

בערך כל חודשיים עד שמכרתי את הרכב. עברתי בהרבה מקומות - מוסך רון היה הכי הוגן ואמר לי שמדובר בכמה מנועים שיצאו תקולים מהמפעל

וצריך אוברול וככל הנראה מדובר בטבעות בוכנה.

מעניין אם הרכב שלך הוא הרכב שלי :-) 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני שעה, tomy669 כתב:

שואל כי מתעניין בסקודה יטי 2016 עם מנוע 1.4 150 כ"ס וריציתי לדעת אם גם במנוע זה התופעה זהה?

בוודאות אפשר לבדוק רק לפי VIN,לראות CAR DATA מול TPI של היצרן,4 שנים +,אם היו בעיות תאמין לי זה הופיע!

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון שישנם אתרים שאתה יכול לחפש TPI (Technical Product Information), דהיינו מסמך רשמי של היצרן,

שרלוונטי עבור הרכב שלך לפי VIN (מס' שלדה) ולראות האם יש כאלו בנושא צריכת שמן מוגברת.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...