Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi a3 1.4 tfsi, צריכת שמן גבוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, tomy669 כתב:

לא כ"כ הבנתי.
אתה אור שבוודאות גם במנועי 1.4 ליטר tsi עם ה-150 כ"ס יש בעיה של אכילת/בריחת שמן?

קודם כל אין ודאות בכלום,נתחיל מזה.
כנ"ל אין דבר כזה,משהו גורף.
מוצרים בייצור המוני,מורכבים מהרבה מאות חלקים,לא הכל דומה,אותו דגם יכול להגיע עם חלקים שונים ומספקים שונים,לכן לכל רכב יש מס' שלדה (VIN),זה כמו תעודת זהות שלך,ברגע שיצרו אותו (נולד) מופיע כל פריט קטן על כל דבר שקיים באוטו (DATA CARD).
קבוצת ואג שמייצר סקודה,VW,אודי,סיאט,מנהל מעקב טכני תחת TPI – Technical Problem Information,וברגע שיש תקלות חוזרות,חוקרים,בודקים,ואז מוצאים דיווח,זה נקרא TPI עם מספר (פרסמתי אחד כזה,תסתכל על התיאור),הציבור הרחב מכיר רק ריקול (RECALL),אבל יש תקלות נקודתיות,בזכות DATA CARD יכולים להגיד באיזה רכבים,ועל זה מסתכלים תמיד במוסכי יבואן,או מוסכים המקצוענים שלא מסתמכים על חושים,כללי אצבע.
אז הדרך היחידה לבדוק על רכב נתונים,זה רק דרך מס' שלדה,היבואן מחויב לתת לך נתונים,או מוסכים שיש להם גישה לנתונים האלו.
תסתכל בתגובה ראשונה שלי,איזה כמות של קוד מנוע (ENGINE ID) קיים ב-1.4 TFSI! 
לא עזרו לך,תעלה פה VIN בלי 3 ספרות אחרונות אם אתה מפחד,שמישהו יבדוק לך!

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
  • חודש מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 10.3.2021 בשעה 16:03, Fraysa כתב:

היה לי בדיוק אותו רכב, וגם אותו מודל - מנוע CMBA. בהתחלה היה אוכל 5 ליטר שמן בחצי שנה, בסוף הגעתי למצב שאני קונה 5 ליטר קסטרול

בערך כל חודשיים עד שמכרתי את הרכב. עברתי בהרבה מקומות - מוסך רון היה הכי הוגן ואמר לי שמדובר בכמה מנועים שיצאו תקולים מהמפעל

וצריך אוברול וככל הנראה מדובר בטבעות בוכנה.

מעניין אם הרכב שלך הוא הרכב שלי :-) 

חחח יכול להיות, מה השם הפרטי חח? 

• תוכן חדש...