Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאזדה 3 משומשת שנת 2016. 

הרכב עם 54,000 ק״מ. 

אני לא מאמין שהחליפו רצועת טיימינג, ביקשתי מדלק מוטורס להוציא היסטוריית טיפולים. 

השאלה היא, האם יש הכרח להחליף כל 5 שנים? או שמחליפים רק אם יש סדקים/התייבשות/קרעים ברצועה? 

כי לפי הקילומטר יש עוד זמן, אבל מבחינת הזמן שהרכב על הכביש הגיע המועד.

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

ממה שידוע לי, בדגם שלך אין החלפת רצועת תזמון בשגרת הטיפולים, כי הרכב מגיע עם שרשרת ולא הרצועה.
אני לא בטוח ב 100%, תוודא מול המוסך.
את הפלגים תצטרך להחליף אחרי 6 שנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

לאף אחד מהדגמים של מאזדה 3 (גם אלה שעלו בשנת 2003 על הכביש) אין רצועת טיימינג אלא שרשרת שלא דורשת החלפה :)

תהיה רגוע וסע בדרכים טובות ובטוחות :)

עדי

• רעיון טוב! 1

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם (נערך)

המאזדה האחרונה שהיתה בה מערכת טיימינג היא ה 323 לאנטיס.

כל מאזדה 3 שהגיעה לכאן מ 2004 הגיעה עם שרשרת תזמון ולא רצועה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני עם מאזדה 3 2009 1.6 דור שני, יש לי רצועה.
האם יכול להיות שכל מערכת התזמון הוחלפה?
או שכן הגיעו גם (מעט) רכבים עם רצועה?
הוחלפה רצועת אביזרים חיצונית, מה שמסובב את המדחס ואת האלטרנטור. 

לפעמים אנשים מתבלבלים. 

יתכן גם שהוחלפה שרשרת תזמון מסיבה כלשהי. 

• אהבתי 1

פורסם

לא, זאת רצועת אביזרים.

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 52 דקות, Buki כתב:

יתכן גם שהוחלפה שרשרת תזמון מסיבה כלשהי. 

נתקלתי בזה ברכב עבודה של דוד שלי.

ביום בהיר אחד ב 250,000 הרכב נעצר ונגרר למוסך ואמרו לו שהשרשרת שבקה חיים.

מעניין מה הסיבה אם כי אולי הסיבה היא,שזו חברה שטיפלה ברכב בסוג של שמנים ומסננים לא מהטופ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שרשרת טיימינג לא מחזיקה לנצח. 

מה שכן, חוץ מבמנועים מסויימים (והלא כאלה נדירים), השרשרת מחזיקה מספיק זמן, לרוב אנחנו מחליפים את האוטו לפני השרשרת. 

אבל אם אתה ממשיך להחזיק באוטו עד 250, 300, 400 אלף ק"מ, תצטרך בשלב מסויים להחליף את השרשרת ש"לא דורשת החלפה" כי היא מתבלה, מתארכת, המובילים שלה נשחקים, מתחילה לקפוץ תקלה של חוסר תזמון בין הקאמשאפט לקרנק או רעש או בעיות סחיבה וכו'. 

• אהבתי 2

• תוכן חדש...