Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפרתי בנושא הרבה וניסינו כחבורה כמה אופציות. מבחינתי אם אתה לא הולך על
ipad pro 12.9 + apple pencil + paperlike תישאר עם מחברת ולפטופ.

הפרו בגלל הלייטנסי הנמוך לכתיבה, 12.9 כדי להיות כמה שיותר קרוב לA4 ופייפרלייק כדי להשיג תחושה כמה שיותר קרובה לדף אמיתי. רק זה מרגיש מספיק "טבעי" כדי שיהיה ניתן להסתגל לסטאפ הזה. תוסיף את האפליקציה המעולה notability וזה סטאפ מנצח

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

סליחה על הבורות, מה זה paperlike?

עדכון:

מצאתי

https://paperlike.com/products/paperlike-for-ipad

הבעיה שסטאפ כזה עולה איזה 6 אש"ח, ואני מעדיף להיסחב עם קלסרים מאשר לשלם על משהו ששווה כמו האוטו שלי בשביל יתרון זניח.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

העברתי את כל 5 השנים האחרונות (השלמת בגרויות ותואר הנדסה) עם Note Pro 12.2 ו-Lecturenotes. תחליף מושלם לקלסרים, הכל מסונכרן בתיקיות דרייב ועוד.

הבעיה היא שסמסונג די זנחה את התחום אז אין לו תחליף ראוי (אנדרואיד), כנראה רק אייפדים (surface כלשהוא עולה הון).

אם אתה רוצה, תוכל לנסות אותו כדי לראות אם העניין בכלל בשבילך ואז תקנה את אחד האייפדים.

יש לי עט נורמלי של Wacom, העט הצנום של הטאבלט לא יוצא מהמקום שלו בכלל. הרבה יותר נוח וידמה את העטים שיהיו עם אייפד.

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מהנקודת מבט שלי, BOOX Note2 10.3 E-Ink Tablet ePaper  יכול להיות פיתרון מצוין. אני משתמש בשלי בעיקר לקריאה, כתיבה (קצרה) וגלישה מזדמנת. הוא אמנם טאבלט אנדרויד אבל עם דיו אלקטרונית כך שברוב האתרים הגרפיים הוא לא ממש נוח לשמוש.

המחיר שלו כחדש הוא כ 2000 ש"ח אאל"ט, את שלי קניתי יד שנייה ב 1000+ (מבחור שלומד לתואר הנדסת חומרה...) ואני מאוד מרוצה ממנו. הכתיבה נוחה ואפליקציית זיהוי הטקסט (אין עברית, אני משתמש באנגלית) לא מפספסת יותר מדי. אני כמעט בטוח שבפן הכתיבה/תיעוד ישנן אופציות רבות שאני לא משתמש בהן (הוא משמש אותי כספר אלקטרוני רוב הזמן) אז שווה לבדוק.

אם אתה מאיזור המרכז שלח הודעה.

עוד אופצייה (גבולית במחיר גם כמשומשת) היא סורפייס (לא ממש משנה הדגם אם הוא בן שנה שנתיים) של מיקרוסופט. בתכלס, זה מחשב WIN10 דיי חזק עם עט מגע רגיש, יש לו לוח מקשים נצמד ורגלית כך שניתן להשתמש בו גם כמחשב נישא. היתרון שאני רואה הוא שנתן בו זמנית לכתוב הערות, לחפש חומר ולהפעיל תוכנה (MathCad לדוגמה) בו זמנית ללא המגבלות של האנדרויאיד מבחינת תוכנות זמינות, כח עיבוד וממשק משתמש. יש לי ה 7 פרו אך אני כמעט ולא משמש בו (למעט גלישה בצורה נורמלית שכשיושבים בשירותים...) אבל הבת שלי משתמשת בו לציור והיא מכורה (עט חכם עם הרבה דרגות לחץ וזיהוי זווית שהופכים אותו כאילו לעט רגיל)

פורסם
לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

הבעיה שסטאפ כזה עולה איזה 6 אש"ח, ואני מעדיף להיסחב עם קלסרים מאשר לשלם על משהו ששווה כמו האוטו שלי בשביל יתרון זניח.

כפי שכבר רשמתי לך-תמצא מישהו שמוכר משומש קלות שקנה כבר עם האייפד עט+מגן+מגן מסך (עם קבלות בלבד) ותרכוש ממנו.

לא מסכים עם האמירה שסטודנט שלא לומד עיצוב גרפי צריך מסך גדול מ-11 אינץ, מספיק טוב לדעתי.

מעבר לזה-

האייפד הבסיסי עם עט דור ראשון סביר להניח שיעלה בסביבות ה-2,000 ש"ח עם כל הציוד שמסביב (חדש) ולדעתי יעשה עבודה טובה גם כן כמחברת דיגיטלית.

• תוכן חדש...