Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטבע דיגיטלי חדש - איפורס efforce

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטבע חדש מבית מדרשו של סטיב ווזניאק.

https://www.efforce.io/

בעד, נגד?

יתרונות, חסרונות ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נראה כמו מודל עסקי פרה-היסטורי מ-2017...

וברצינות, בדוק כמה ICOs באמת הצליחו בבועה של 2017-2018 לעומת כמה שלקחו את הכסף וברחו... (בננה-קוין, ביט-כהן, וכו וכו).

No worries 8)

פורסם (נערך)

יש ביטוקין ויש כל השאר. אני לא טורח להסתכל על כל השאר.

עריכה אחרונה על ידי קאררה
  • אהבתי 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מה המודל העסקי של ביטקוין ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אין מודל עסקי כי זה לא עסק. זה רעיון. פרוטוקול.

המטבע שפרסמת לעומת זאת זה לגמרי עסק, עסק של ווזניאק לעשות עוד כסף ולא לחדש כלום. עוד מטבע אחד מאלף

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מעניין אותי למה מדינות לא מאמצות את הטכנולוגיה עבור המטבעות שלהן.

למה זה כל מיני דברים אזוטריים, ולא דולר/יורו/יואן/שקל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 22 דקות, vadim6385 כתב:

מעניין אותי למה מדינות לא מאמצות את הטכנולוגיה עבור המטבעות שלהן.

כי אין בזה צורך?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
  • מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

כי אין בזה צורך?

אני לא חושב שזאת התשובה הנכונה. לדעתי התשובה הנכונה היא יותר בכיוון שבביטקוין או מטבע וירטואלי אחר, אין לגוף מרכזי שליטה על שווי המטבע בעוד ממשלות רוצות שתהיה להן האפשרות לשלוט בהיצע המטבע שלהם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יאללה שמדינת ישראל תיצור גרסא וירטואלית לשקל.

נקרא לו VILS ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

למדינת ישראל כבר יש גירסה וירטואלית לשקל.

קוראים לה שקל. 95% מהכסף שמסתובב זה לא יותר ממספר בבסיס נתונים של בנקים, ואם כולם פתאום יבקשו למשוך כסף מחשבונות שלהם, פשוט לא יהיה מספיק כסף מזומן לתת להם.

וגם הערך שלהן לא מגובה בזהב ולא כלום, נטו בראשים של אנשים כפונקציה של יציבות כלכלית של אותה מדינה (דוגמא - שקל יותר יציב מדולר).

השאלה למה מדינות לא משתמשות בטכנולוגיית בלוקצ'יין עבור המטבעות הרשמיים שלהן.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 57 דקות, vadim6385 כתב:

למדינת ישראל כבר יש גירסה וירטואלית לשקל.

קוראים לה שקל. 95% מהכסף שמסתובב זה לא יותר ממספר בבסיס נתונים של בנקים, ואם כולם פתאום יבקשו למשוך כסף מחשבונות שלהם, פשוט לא יהיה מספיק כסף מזומן לתת להם.

וגם הערך שלהן לא מגובה בזהב ולא כלום, נטו בראשים של אנשים כפונקציה של יציבות כלכלית של אותה מדינה (דוגמא - שקל יותר יציב מדולר).

השאלה למה מדינות לא משתמשות בטכנולוגיית בלוקצ'יין עבור המטבעות הרשמיים שלהן.

כי בלוקצ'יין לא יפתור שום דבר עבור מדינה שבמהותה היא ישות מרכזית.

סבבה בלוקצ'יין - הוא לא באמת נותן לך איזה ביזור בהצבעות או פיקוח , רק נותן לך מסד נתונים.

ביטקוין לעומת זו הוא אפליקציה על פרוטוקל הבלוקצ'יין - והוא מטבעו מבוזר. אתה יכול להריץ בעצמך צומת של ביטקוין.

מה זה עוזר לשים בלוקצ'יין אם בסוף הכל נשמר ב"מחשבי המדינה?"
בקיצור בלוקצ'יין זה באזוורד ואין לו כרגע שימוש רציני בעולם, מלבד ביטקוין

פורסם

א. מדינה עושה ויסותי מטבע על פי שיקול מקבלי ההחלטות. לכן מטבע מבוזר זה לא מתאים.
ב. הפרוטוקול של ביטקוין לא ממש מהיר.
נסו להעביר בו 40 מיליון טרנזקציות בשנייה. בקיצור : לא נמתח, לא מקבילי . כדי לבצע מכירה צריך להמתין כמה דקות טובות לאישור... לך תנהל ככה מסלקה .
ממש לא בנוי למסחר ביום שישי השחור.
ג. אני מריח ש litecoin הולך לפרוץ בגדול.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, save כתב:

א. מדינה עושה ויסותי מטבע על פי שיקול מקבלי ההחלטות. לכן מטבע מבוזר זה לא מתאים.
ב. הפרוטוקול של ביטקוין לא ממש מהיר.
נסו להעביר בו 40 מיליון טרנזקציות בשנייה. בקיצור : לא נמתח, לא מקבילי . כדי לבצע מכירה צריך להמתין כמה דקות טובות לאישור... לך תנהל ככה מסלקה .
ממש לא בנוי למסחר ביום שישי השחור.
ג. אני מריח ש litecoin הולך לפרוץ בגדול.

1. מדינה עושה "ויסות" כדי לשלוט בשוק ובאזרחים
אפקט קנטיליון.

2. תקרא על Lightning Network שכבה מעל ביטקוין המאפשרת מיקרו-טרנזאקציות

3. אין סיכוי. לייטקוין קיים יותר זמן מאיתריום, ואף אחד לא אימץ אותו מלבד ספקולנטים שמנסים להרוויח כמו בכל שאר המטבעות שהם לא ביטקוין, לראיה מחירו מול הביטקוין (לא בדולרים, אלא Btc/ltc)

פורסם

אני סתם צחקתי על ה lite coin . זה מסחר ספקולטיבי לגמרי.

המטבע שהיה לו סיכוי לפני שהסנאט נכנס בו היה הליברה של פייסבוק.
חברות האשראי הבינו שזה יפגע להן בהכנסות וביכולת הניתוח וירדו ממנו .
זה גם מטבע צמוד דולר אמריקאי

• תוכן חדש...