Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשר למנגל, מה מומלץ?


DareDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 1210 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 6 שעות, BioS כתב:

יש לי תחושה כזו, לא יודע למה, שאם לא אומרים לך שזה וואגיו אז זה לא טעים לך.

משהו פסיכולוגי.

בקצביה באבוגוש (כמדומני אתה מדבר על בשר בכפר) יש בשר מצויין. גם לא ואגיו. אם כי, לא אסע לשם במיוחד בשביל בשר.

 

איציק הגדול זו הקצבייה הכי over-rated שנתקלתי בה בחיים. 

כנ"ל איתן.

 

קצת פרופורציות עם מחירים יעזרו לך. לא תמיד הכי יקר זה הכי טוב. בטח לא כשמישהו מרשה לעצמו למכור בשר ב-900 שקל לקילו.

 

אני כבר צופה את התגובה שלך מראש. אז תנוח דעתך, אכלתי ואגיו. כן, יותר מפעם אחת.

כן, אכלתי גם אצל איציק הגדול.
לא, לא קניתי אצלו בקצבייה.
גם לא אצל איתן.

 

אני לא צריך שיגידו לי

קניתי נתחים מאוד יקרים בקצביות אחרות ולא חזרתי לשם כי היה מגעיל

לא הבנתי איך מוכרים נתחים כאלה במחיר כלכך יקר

 

במשך תקופה ארוכה היה לי בנאדם שמביא לי כל שבוע משלוחים מקצביה במבשרת שגם מחזיקה נתחים כאלה. כל אנטריקוט מושלם. אין מילה אחרת

בתקופות שהוא לא יכל להביא לי חפשתי פתרון עד שחבר אמר לי לנסות את איציק..ניסיתי ומאז התמכרתי

 

אתה רוצה לחשוב שזה קשור למחיר- לבריאות

יש קצביות אחרות שלא נגיד את השמות שלהן שמוכרות מחירים דומים בשרים לא אכילים. ניסיתי התאכזבתי מחקתי מהרשימה

 

אין שום קשר בין הבשר של איציק במסעדה לאיטליז.

המסעדה היא שיפודיה ומיועדת לאנשים שרוצים לאכול ארוחה מלאה עם סלטים חופשי ב 100 שח

לגיטימי שהוא לא יציע שם בשרים של 350 שח לקילו. אין שום קשר בין השניים

 

העלתי את התמונה בדיוק בשביל שתוכל לראות איך נראים הנתחים (תמיד)

אם לא טעמת לא נראה לי שאתה יכול להביע דעה ולספר לי איך הבשרים שם.

תטעם ותחזור

לפני 6 שעות, BioS כתב:

לא, פשוט לא.

בבשר צריך להבין, לנסות, לאכול ולדעת מעט קיצוב (אפילו ברמת התאוריה).

להוציא נתח טוב של פילה זה לא בידיוק הדבר הפשוט ביותר. לא בכדי חיים כהן אמר כמה דברים על צלייה נכונה של בשר.

לדוגמא אנטריקוט - זו אומנות לעשות אנטריקוט טוב. הכי טוב שיצא לי עד היום זה בשיטת ריברס סיר, כאשר אתה עובד נכון עם מדחום, עם נתח בעובי הנכון ובאיכות טובה.

 

תודה רבה

זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לו

אנחנו נמצאים בעידן שכל מי שקונה כפפות שחורות ובוצ'ר נהיה גריל מן, אבל רוב האנשים האלה לא מבינים בכלל מה הם עושים עם הבשר.

לפני 6 שעות, BioS כתב:

אני מאוד ממליץ על איאד בכפר קאסם. הוא פשוט מצויין עם מחירים לא רעים.

 

איאד מוכר אנטריקוט סטנדרטי לגמרי (!!!) ב 300 ש"ח לקילו

זה בסדר ואיציק הגדול שמוכר זהב זה יקר? 

לך לך לאיציק תעשה טובה לעצמך ולכולנו. נדבר אחרי

 

זה אנטריקוט ואגיו של איאד או איך שהוא לא מגדיר אותו. 300 שקל לקילו

לא מתקרב בשום צורה לבשר של איציק. אין אפילו דמיון. תטעם את איציק ותבין

101014125_651956702200435_8320058896026697728_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אחד בדרום, נקרא שאול הקטן, יש לו את הטופו הכי טוב בארץ. אמנם כל שיפוד אצלו עולה 75 שקל אבל אני אומר לך זה הטופו הכי טוב בארץ!

תעשה לעצמך טובה וקפוץ לשם. לא תתחרט, עליי!!

וכן, טעמתי את הטופו של ניצה המנצנצת מכפר אחיזקל, וגם את הטופו של עמוס המעמיס בכניסה לקיבוץ העומס, אתה לא יכול להתקיל אותי, הטופו של שאול הוא כמה רמות מעל כולם.

בדוק!!!

עריכה אחרונה על ידי אורח לרגע
  • מצחיק 4
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 9 שעות, Transporter כתב:

קניתי נתחים מאוד יקרים בקצביות אחרות ולא חזרתי לשם כי היה מגעיל

לא הבנתי איך מוכרים נתחים כאלה במחיר כלכך יקר

מה פתאום, זה בגלל שאתה לא יודע להכין. הלקוח לא יכול לדעת אם מה שמוכרים לו טעים או לא, הרי זה מה שאמרת קודם...

  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

קודם כל בניגוד לזה שפתח את הפוסט אני יודע מה אני מקבל מהקצב. אם בקשתי דנבר והוא נותן לי משהו אחר אני אדע

אם בקשתי צלעות טלה והוא נותן לי טי בון (הרבה עושים) אני יודע ישר

מי שלא מבין בבשר יפול בזה וזה קורה הרבה.

 

חוץ מזה

כשאני רואה נתח אני מסתכל על שיוש, יישון

כותב הפוסט כנראה לא יודע איך נתח משויש אמור להראות. כי גם שיוש זה לא שחור ולבן ויש כל מיני רמות שיוש

 

מעבר לזה

יש גם נתחים משוישים \ מוזרקים \ או סתם בשר שנראה סבבה והוא על הפנים (בכל מיני רשתות קמעונאות)

מי שיודע להתעסק קצת יכול לעשות בריין ואולי קצת לשפר את הבשר, אבל בסופו של דבר החומר גלם הוא לא טוב אז עם כל השיפורים הוא עדיין ישאר לא טוב.

 

זאת הסיבה ששלחתי אותו למקום שמוכר נתחים שלא משנה איך תכין אותם יצאו טוב. 

גם אם ישים אותם 2 דקות על מנגל לוהט

גם אם במקום מדיום יצא לו MW, הוא יהנה

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

כלומר שכדי להנות מבשר חייבים להתקיים 2 תנאים:

1. זה צריך לעלות כמו מקדמה על רכב חדש.

2. מי שקונה ומכין צריך להיות טרנספורטר.

תכלס כולנו חיים בשקר ומוכרים לנו טופו עם חומרי טעם וריח, רק אתה אוכל בשר אמיתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בן אדם סה"כ ביקש עצה למקום לקנות בו בשר...הדיון הזה עוד שנייה הופך לדיוני "רכבים צרפתיים מול רכבים אסייתים"

אם להיות ריאלים טרנספורטר יישאר בדעה שלו והיא לא תשתנה כמו גם שאר הדעות בדיון הזה, לא חבל על הזמן??

 

ולפות"ש תראה כמה סרטונים ביוטיוב ותקרא קצת כתבות איך לעשות בשר, ברור שבפעם הראשונה זה לא ייצא בדיוק מושלם אבל לאט לאט תלמד, זה לא סיפור כזה גדול לשים סטייק על מנגל ולעשות אותו טוב.

 

מבחינת הקצביות אני עדיין ממליץ לך לקפוץ לקצביית אלדעייה, לא יצא לי ליפול שם עם הבשר ואני יכול להעיד על עצמי שאני חובב בשר מושבע.

 

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, Jeka88 כתב:

בן אדם סה"כ ביקש עצה למקום לקנות בו בשר...הדיון הזה עוד שנייה הופך לדיוני "רכבים צרפתיים מול רכבים אסייתים"

אם להיות ריאלים טרנספורטר יישאר בדעה שלו והיא לא תשתנה כמו גם שאר הדעות בדיון הזה, לא חבל על הזמן??


 

סתם... משתעשעים. 

כנראה לא ראית את הפרקים הקודמים, אנחנו כבר באמצע העונה :)

לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

כלומר שכדי להנות מבשר חייבים להתקיים 2 תנאים:

1. זה צריך לעלות כמו מקדמה על רכב חדש.

2. מי שקונה ומכין צריך להיות טרנספורטר.

לא, פספסת.

אם תשלם כמו מקדמה על משאית אז כל אחד יכול להכין אותו.

לא שמת לב למשוואה הקדושה :

ככל שהבשר יהיה יותר יקר אתה יכול להרשות לעצמך לעשות איתו מה שבא לך כי אי אפשר להרוס אותו.

 

למעשה, אם קנית בשר ב1300 לקילו אז כשהוא רואה את המנגל הוא קופץ לבד על הרשת והסטייק הבא בתור ממלח ומפלפל אותו.

  • מצחיק 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

אין תמונה

20201124_154329.thumb.jpg.f304d27550c4f301e833c761b16601bf.jpg

  • אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בואו נראה את טרנספורטר חוטף התקף לב

 

 

IMG_20201125_112040.thumb.jpg.03d6f8121894efdde58eaaef4c782d73.jpg

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1
  • מצחיק 4

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור הראשון שהגיב ושלח את פות"ש לקנות אנטריקוטים, ארשה לעצמי להרחיב...

לאדם הממוצע (לא טרנספורטר) יספיק לחלוטין אנטריקוט של סופר!

קונה סטייקים אנטריקוט (מיובא, לא קפוא) למשפחה בשופרסל ב-120 שקל לקילו כל שבועיים-שלוש ומכין בגריל גז במרפסת. כולם מרוצים. פעם ב... קונה בדבח ברשל"צ באותו מחיר. ההבדל לא מצדיק נסיעה במיוחד.

בכל מיני ימי גיבוש שהיו למחלקה בעבודה קנינו סטייקים בסופר זה או אחר והכנו על מנגל גחלים באיזה יער. שוב, כולם היו מרוצים... פרט לאם שכחנו להביא סכו"מ נורמלי (בהצלחה לאכול סטייק עם סכו"מ פלסטיק 😜).

 

דגש חשוב - לדרוש מהקצב (אם ככה קוראים לזה שחותך את הבשר בסופר) שיחתוך סטייקים בעובי של איזה שתי אצבעות. הסטייק ייצא הרבה יותר עסיסי.

  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, Transporter כתב:

אנחנו נמצאים בעידן שכל מי שקונה כפפות שחורות ובוצ'ר נהיה גריל מן

בבקשה, בוצ'ר בלוק.

לא בוצ'ר. בוצ'ר זה הקצב עצמו, ובפעם האחרונה שבדקתי, ברוב המדינות בעולם אסור היה לקנות בני אדם. הדחף הבלתי מוסבר הזה של אנשים לקצר כל דבר... ג'יז...

זהו. התקפת הזיקנה עברה.

  • אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 39 דקות, Transporter כתב:

בינתיים הצעת לו לאכול קבבים במקום אנטריקוט

כי קבב הרבה יותר קל להכין למי שלא מנוסה, לעומת אנטריקוט שבקלות הופך לרפידת בלמים אם התעסקת במשהו אחר ושכחת להוציא אותו בזמן ובניגוד לכללי הפיזיקה שחלים ביקום שלך, אם אתה משתמש בסטפות של שטרות במקום פחמים למנגל זה לא מה שימנע את זה.

קבב שעשוי טוב זה טעים לא פחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוצ'מזה, כבן לעדה הרומנית, אני נעלב אישית כשמזלזלים בקבבים.

מיץ' טוב, כזה עם קצת שומן של פרה נמוכה, טונה וחצי שום, וחצי כפית סודה לשתיה (שיצא נפוח), עשוי מדיום על גריל פחמים, שם את הואגיו של כל הפלצנים המילניאלים בכיס הקטן.

זהו. אמרתי את זה.

:-P

 

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...