Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשר למנגל, מה מומלץ?


DareDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

סופ"ש הקרוב יוצא עם המשפחה לנופש קצר. ורציתי להביא נתח בקר שאוכל להשים על האש. אין לא מבין גדול בבשר.

נתח שיהיה קל להכנה ונוח לצלייה. 

יש משהו מומלץ?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אישית אני מעדיף סינטה על פני אנטריקוט.

 

מה המנגל ומה ההעדפות?

  • אהבתי 2
  • מעניין 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סינטה אם לא אוהבים טעם שומני

אנטריקוט אם אוהבים טעם שומני וטעם דומננטי של בשר

 

חשוב שהבשר יעלה על המנגל בטמפרטורת החדר ולא מקרר.

 

ותביא סכו"ם אמיתי. וסכינים חדות

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה מומלץ לקנות באזור הוד השרון/כפר סבא/תל אביב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא ממש מבין בבשר. אז כל קצביה תעשה את העבודה

אפילו בשר טרי של הסופר

 

מקצוענים יותר ילכו למקומות מסויימים. אבל למישהו סטנדרטי לא יהיה הבדל משמעותי שמצריך התרוצצות. אם כבר הבדל, הוא כנראה יהיה באופן העשיה. 

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו אוהבים מאוד אנטריקוט / פילה.
תלוי מה המשפחה שלך אוהבת, תשאל מה מעדיפים לאכול ולפי זה תקנה, שלא תבזבז סתם כסף.

 

 

אני קונה לרוב בדבאח בראשון לציון. 
 

 

עריכה אחרונה על ידי MaoRЯ
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיטפוינט בהרצליה. 

גם בשר בסדר גמור, גם יביאו לך עד הבית. 

  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לשכוח קצת מלח ופלפל כשהסטייק על המנגל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אם זו הפעם הראשונה שלך שאתה צולה אנטריקוט אז הדעה שלי קצת לא פופולרית - כדאי ללכת על בטוח ולקנות כמה מגשים של קבבים/המבורגרים, אולי גם שיפודים של עוף אם מישהו אוהב. כמובן לקנות רק טרי של קצביה ולא את הקפואים של הסופרמרקט שהם מפוצצים בשמן צמחי וחומרים משמרים.
אנטריקוט זה נתח יחסית יקר, קל לקלקל אותו בלי ניסיון קודם וחבל על הכסף. לטעמי כדאי להתאמן קצת "על עצמך" לפני שאתה מכין אנטריקוט לעוד אנשים.

  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

סופ"ש הקרוב יוצא עם המשפחה לנופש קצר. ורציתי להביא נתח בקר שאוכל להשים על האש. אין לא מבין גדול בבשר.

נתח שיהיה קל להכנה ונוח לצלייה. 

יש משהו מומלץ?

 

מה שמומלץ לי לא בטוח מומלץ לך

אבל אם אתה לא עושה כל יום

סע לאיטליז של איציק הגדול ותקנה אנטריקוט ואגיו על עצם ופורטראהוס  ואגיו

אתה תודה לי על זה

 

 

20200925_090641.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא רוצה להיות עבד של המנגל, קנה קציצות/קבבים טריים . זה פשוט. זה טעים (שומן כבש), לא צריך סכין,לא צריך תיבול, לא צריך שיניים, נכנס בפיתה ולא משאיר הרבה זבל . אפילו ילדים אוהבים.
אני ממליץ על הנקניקיות הבדואיות עם הגבינה בפנים. מעדן . ילדים לא סובלים אותן.

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואחד שאלה העלית פה.

אז ככה...

א. תתעלם מטרנספורטר (בנושא הזה).

ב. נתח בשר אדום:

אתם מאוכלי השומן? אם כן אז סינטה/אנטריקוט זה סבבה. בקש מהקצב שיפרוס לסטייקים (או קוביות ותשים על שיפודים). לשים על המנגל, לשים מלח ופלפל (רצוי טחון גס) ובתיאבון.

אם אתם סולדים משומן אפשר גם לשים פילה. זה אחלה על המנגל אבל מאוד קל לפספס ולהוציא מהמנגל נתחים 'יבשים'. אם אתם לא מאלה שאוכלים וול-דאן (חמסה חמסה טפו טפו) אז אתה תסתדר.

ג. בשר טחון:

המבורגר/קבב- לפי שאלתך אתה לא מתכוון לקנות בשר ולהכין קציצות לכן העצות שניתנו פה נכונות- גש לקצב ותקנה מה שצריך.

ד. נקניקיות:

הכל תלוי כמה ילדים קטנים יש. ילדים קטנים יכולים להיות נאחסים (יש לי), אבל נקניקייה על שיפוד הם תמיד לוקחים. 

* אם יש ילדים לא לשכוח להביא קטשופ.

 

ה. לקנות בשר טרי ולא קפוא. או באותו יום או יום לפני, לאכסן במקרר וכשאתה לוקח את זה איתך לא לחשוש, הבשר יכול לבלות (אם אנחנו לא באמצע הקיץ) כמה שעות מחוץ למקרר בכיף. רק לשים בכלי אטום או לעטוף כמו בנאדם עם ניילון נצמד.

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...