Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשר למנגל, מה מומלץ?


DareDevil
 שיתוף
עוקבים 23

פוסטים מומלצים

סופ"ש הקרוב יוצא עם המשפחה לנופש קצר. ורציתי להביא נתח בקר שאוכל להשים על האש. אין לא מבין גדול בבשר.

נתח שיהיה קל להכנה ונוח לצלייה. 

יש משהו מומלץ?

בלוג חסר תקנה, תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

קצת על מחירים, אנטריקוטים, וואגיו ואי אלו אחרים.   גילוי נאות, אני בעלים של מעדנייה\קצבייה שנמצאת בקצה העליון של האיכות והמחירים.   לפותח השרשור: אם אתה רוצה לעשות נתח שלם על

טרנספורטר, אתה קריקטורה של עצמך...

סינטה שיצאה היום מיישון. לא וואגיו .  

תמונות שפורסמו בשרשור

אישית אני מעדיף סינטה על פני אנטריקוט.

 

מה המנגל ומה ההעדפות?

  • אהבתי 2
  • מעניין 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו חברי הטוב מ3מ3מ3

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

סינטה אם לא אוהבים טעם שומני

אנטריקוט אם אוהבים טעם שומני וטעם דומננטי של בשר

 

חשוב שהבשר יעלה על המנגל בטמפרטורת החדר ולא מקרר.

 

ותביא סכו"ם אמיתי. וסכינים חדות

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

איפה מומלץ לקנות באזור הוד השרון/כפר סבא/תל אביב?

בלוג חסר תקנה, תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא ממש מבין בבשר. אז כל קצביה תעשה את העבודה

אפילו בשר טרי של הסופר

 

מקצוענים יותר ילכו למקומות מסויימים. אבל למישהו סטנדרטי לא יהיה הבדל משמעותי שמצריך התרוצצות. אם כבר הבדל, הוא כנראה יהיה באופן העשיה. 

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו אוהבים מאוד אנטריקוט / פילה.
תלוי מה המשפחה שלך אוהבת, תשאל מה מעדיפים לאכול ולפי זה תקנה, שלא תבזבז סתם כסף.

 

 

אני קונה לרוב בדבאח בראשון לציון. 
 

 

עריכה אחרונה על ידי MaoRЯ
  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מיטפוינט בהרצליה. 

גם בשר בסדר גמור, גם יביאו לך עד הבית. 

  • רעיון טוב! 1
כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • חברי המעגל הראשון

אם זו הפעם הראשונה שלך שאתה צולה אנטריקוט אז הדעה שלי קצת לא פופולרית - כדאי ללכת על בטוח ולקנות כמה מגשים של קבבים/המבורגרים, אולי גם שיפודים של עוף אם מישהו אוהב. כמובן לקנות רק טרי של קצביה ולא את הקפואים של הסופרמרקט שהם מפוצצים בשמן צמחי וחומרים משמרים.
אנטריקוט זה נתח יחסית יקר, קל לקלקל אותו בלי ניסיון קודם וחבל על הכסף. לטעמי כדאי להתאמן קצת "על עצמך" לפני שאתה מכין אנטריקוט לעוד אנשים.

  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

סופ"ש הקרוב יוצא עם המשפחה לנופש קצר. ורציתי להביא נתח בקר שאוכל להשים על האש. אין לא מבין גדול בבשר.

נתח שיהיה קל להכנה ונוח לצלייה. 

יש משהו מומלץ?

 

מה שמומלץ לי לא בטוח מומלץ לך

אבל אם אתה לא עושה כל יום

סע לאיטליז של איציק הגדול ותקנה אנטריקוט ואגיו על עצם ופורטראהוס  ואגיו

אתה תודה לי על זה

 

 

20200925_090641.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא רוצה להיות עבד של המנגל, קנה קציצות/קבבים טריים . זה פשוט. זה טעים (שומן כבש), לא צריך סכין,לא צריך תיבול, לא צריך שיניים, נכנס בפיתה ולא משאיר הרבה זבל . אפילו ילדים אוהבים.
אני ממליץ על הנקניקיות הבדואיות עם הגבינה בפנים. מעדן . ילדים לא סובלים אותן.

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

וואחד שאלה העלית פה.

אז ככה...

א. תתעלם מטרנספורטר (בנושא הזה).

ב. נתח בשר אדום:

אתם מאוכלי השומן? אם כן אז סינטה/אנטריקוט זה סבבה. בקש מהקצב שיפרוס לסטייקים (או קוביות ותשים על שיפודים). לשים על המנגל, לשים מלח ופלפל (רצוי טחון גס) ובתיאבון.

אם אתם סולדים משומן אפשר גם לשים פילה. זה אחלה על המנגל אבל מאוד קל לפספס ולהוציא מהמנגל נתחים 'יבשים'. אם אתם לא מאלה שאוכלים וול-דאן (חמסה חמסה טפו טפו) אז אתה תסתדר.

ג. בשר טחון:

המבורגר/קבב- לפי שאלתך אתה לא מתכוון לקנות בשר ולהכין קציצות לכן העצות שניתנו פה נכונות- גש לקצב ותקנה מה שצריך.

ד. נקניקיות:

הכל תלוי כמה ילדים קטנים יש. ילדים קטנים יכולים להיות נאחסים (יש לי), אבל נקניקייה על שיפוד הם תמיד לוקחים. 

* אם יש ילדים לא לשכוח להביא קטשופ.

 

ה. לקנות בשר טרי ולא קפוא. או באותו יום או יום לפני, לאכסן במקרר וכשאתה לוקח את זה איתך לא לחשוש, הבשר יכול לבלות (אם אנחנו לא באמצע הקיץ) כמה שעות מחוץ למקרר בכיף. רק לשים בכלי אטום או לעטוף כמו בנאדם עם ניילון נצמד.

  • אהבתי 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני כשעה, BarryG כתב:

טרנספורטר, אתה קריקטורה של עצמך...

 

למה כי אני מוכן לשלם בשביל בשר שיותר טעים לי ולדעתך זה בזבוז כסף ?

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...