Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשר למנגל, מה מומלץ?


DareDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 1210 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

מה יש לדעת? או שזה טעים או שלא.

אין פה איזה מתכון מסובך.

 

מי שלא יודע להתעסק במנגל ויוצא לו בשר שרוף כנראה לעולם לא ידע אם הנתח אשם או הוא

יצא לי להתקל בנתחים שלא משנה מי יכין אותם הם פשוט לא אכילים. שוברי שיניים

בגלל זה אמרתי שואגיו סלחן

קשה להרוס אותו. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, Transporter כתב:

 

 

מציע לך פשוט לחיות עם מה שיש ולא להסתכל על אף אחד

איך אחיה עם מה שיש כשאין? אפילו ביטוח לאומי והגמ"חים כבר מתנערים ממני.

ושלא תטעה לרגע- אני לא מסתכל על אחרים. לא מעניין אותי מה שיש לאחרים.

אני מסתכל רק עליך. מקנא בך ספציפית. אתה מקור השראה בשבילי, מודל לדוגמא וחקוי, אור לגויים, דמות מופת, מקור לקנאה, מודל להערצה.

שיהיה בתיאבון.

  • מצחיק 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, פבל כתב:

שתי סיבות לכך שזה לא יקרה לעולם.
1. אם זה לא יהיה מדהים, אני אתבאס ששילמתי על זה מלא כסף.

2. אם זה יהיה מדהים, אני אתבאס כי אין סיכוי שאני אעשה את זה בתדירות מספקת.

 

הסוד הוא למצוא משהו שטעים לך במחיר שמתאים לך

 

ואם אתה רוצה נתח באמת טוב ולא יקר

כבר תקופה אני מכין ספריבס טלה (טרי!) על שיפודים עושה אותו בערך עד 75 בפנים

וצריבה חזקה בחוץ

עם ראב טוב והרבה תיבול

 

אחד הנתחים הטובים למנה ראשונה. כמעט מגיע לרמה של אנטריקוט

60 שקל לקילו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 4 דקות, Transporter כתב:

שלא יודע להתעסק במנגל ויוצא לו בשר שרוף כנראה לעולם לא ידע אם הנתח אשם או הוא

מדברים על מי שכן יודע להכין סטייק, שזו לא עבודה מסובכת במיוחד. 

אותו טבח, אותו גריל, אותה שיטה, אותו תיבול ורק הנתח מתחלף. לא ירגישו בטעם של נתח מעפן? בטח ירגישו. לא צריך להיות מבקר מסעדות.

במיוחד אם אתה קונה כמות לארוחה גדולה ונותנים לך זבל. לא רק אתה תתאכזב ולא תקנה שם יותר אלא כל מי שאכל אתך והם גם יספרו לחברים שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

חבל שאתה לא קורא. הוא כתב בפירוש  שהוא לא מבין גדול בבשר

אז כן . הוא כנראה לא יודע איך צריך להראות נתח טוב

הוא כנראה לא יודע להכין בשר ברמה גבוהה

וכנראה אם יקבל נתח פח, הוא יאשים את עצמו ששרף אותו (גם אם בכלל לא שרף) וכו'

 

ד"א לא כל מי שיש לו מצלמה טובה ובוצ'ר "יודע להכין בשר" אפילו שלדעתך שאת לא עבודה מסובכת

 

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אז תקרא מה המלצתי לו בדיוק בגלל שהוא לא מבין גדול בבשר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

כן ראיתי

הוא מבקש לאכול בשר ואתה מעניש אותו ואומר לו תאכל קציצות כי אתה לא מבין בבשר

יכלת להציע לו פשוט לנגב חומוס

 

אז הפתרון שלי היה פשוט לקנות נתח שקשה מאוד להרוס אותו.

כי הנתוני פתיחה שלו הרבה יותר טובים מאחרים

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

שמע, אם קבבים והמבורגרים מבשר טרי זה עונש בשבילך,  אני כבר לא יודע מה להגיד לך.

  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, GTI33 כתב:

באשר לאיציק הגדול, יצא לי לאכול בשרים שלו, לדעתי המחירים גבוהים באופן מופרז, הבשר מצויין, אבל אכלתי דברים ברמה מקבילה שעלו הרבה פחות.

כמובן אם אתה מרוצה ומוכן לשלם סכומים כאלו אז לבריאות.

אפרופו מחירים גבוהים, מישהו ניסה את GDB (ג'ורג' דה באף)?

 

 

מדהים. שווה כל אגורה.

קצבייה מומלצת נוספת היא Opriel (עודד פריאל) בשוק הכרמל. 
By-far הפיקניה הטובה ביותר שראיתי ואכלתי הייתה מעודד.

 

לפני שעתיים, Transporter כתב:

 

תלוי איזה בשרים אכלת?

כמו שכתבתי למעלה

יש לו אנטריקוט פרימיום לא ואגיו- לא עפתי

אבל האנטריקוט, פורטראהוס, סינטה ואגיו - מליון דולר

לא נופלים מסטייקים שאיתן מוכר ב900

איציק אמר לי פעם דבר מאוד פשוט תקח את הנתח לא תאהב אותו תבוא אליי תקבל זיכוי

 

אתה גם רואה בתמונה שהעלתי שהנתח נראה טיל 

 

GDB חבר הביא פעם אחת אם אני זוכר נכון הפיקניה הייתה טובה

אבל הפיקניה הכי טובה בישראל (ואגיו)  יש באבו גוש

 

 

 

מצד אחד הסטייקים נראים סבבה 

לא מתקרבים לשיוש שהעלתי פה של איציק, אבל סבבה בשביל 150 שח לקילו

מצד שני

קניתי בדיוק נתח כזה פעם, במקום שלא נגיד את שמו באיזור בית דגן

והיה להם טעם ומרקם של צמיג

 

אצל איציק אני קונה פעמיים בשבוע ואף פעם לא התאכזבתי. הבשר גם משויש בטירוף 

יש גם איטליז במבשרת שמוכר ב 280 לקילו וגם סטייקים מליון דולר

 

 

 

יש לי תחושה כזו, לא יודע למה, שאם לא אומרים לך שזה וואגיו אז זה לא טעים לך.

משהו פסיכולוגי.

בקצביה באבוגוש (כמדומני אתה מדבר על בשר בכפר) יש בשר מצויין. גם לא ואגיו. אם כי, לא אסע לשם במיוחד בשביל בשר.

 

איציק הגדול זו הקצבייה הכי over-rated שנתקלתי בה בחיים. 

כנ"ל איתן.

 

קצת פרופורציות עם מחירים יעזרו לך. לא תמיד הכי יקר זה הכי טוב. בטח לא כשמישהו מרשה לעצמו למכור בשר ב-900 שקל לקילו.

 

אני כבר צופה את התגובה שלך מראש. אז תנוח דעתך, אכלתי ואגיו. כן, יותר מפעם אחת.

כן, אכלתי גם אצל איציק הגדול.
לא, לא קניתי אצלו בקצבייה.
גם לא אצל איתן.

 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

מה יש לדעת? או שזה טעים או שלא.

אין פה איזה מתכון מסובך.

לא, פשוט לא.

בבשר צריך להבין, לנסות, לאכול ולדעת מעט קיצוב (אפילו ברמת התאוריה).

להוציא נתח טוב של פילה זה לא בידיוק הדבר הפשוט ביותר. לא בכדי חיים כהן אמר כמה דברים על צלייה נכונה של בשר.

לדוגמא אנטריקוט - זו אומנות לעשות אנטריקוט טוב. הכי טוב שיצא לי עד היום זה בשיטת ריברס סיר, כאשר אתה עובד נכון עם מדחום, עם נתח בעובי הנכון ובאיכות טובה.

 

לפותח השרשור:
אני מאוד ממליץ על איאד בכפר קאסם. הוא פשוט מצויין עם מחירים לא רעים.

עודד פריאל או GDB בת"א - יקרים יותר אבל בהחלט מעולים.

משק גרינבויים באיזור בית יהושוע - טוב אבל לא מדהים, מחירים טובים. העדר הוא שלהם והם יודעים על מה הם מדברים.
 

עריכה אחרונה על ידי BioS

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אתה לא מתייחס להקשר שבו זה נכתב.

ברור שצריך לדעת להכין בשר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אם קבבים והמבורגרים מבשר טרי זה עונש בשבילך,  אני כבר לא יודע מה להגיד לך.
לא הבנת,
אם הקבב וההמבורגר עולים 600 שקל לקילו, אז טעים. ואם המנגל עולה 30 אלף שקל, אז הבשר יצא הכי טוב שיש. ואם דירת 3 חדרים עולה פחות מ-5 מיליון ש"ח, אז היא חירבה. ואם בחתונה יש פחות מ..... אתה יודע את ההמשך.
  • מצחיק 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, Blaz00r כתב:

 ואם דירת 3 חדרים עולה פחות מ-5 מיליון ש"ח, אז היא חירבה. 

ואם קניתי ממול דירת שלושה חדרים ב8 מליון אז אני פראייר או מבין עניין ואיכות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  

לפני 6 שעות, פבל כתב:

שני סטייקים של ה"פרימיום"

אין תמונה

לפני 7 שעות, פבל כתב:

סתם תצא ווירדו

אצל העיארקי, את מי לחפש?

 

לשאלות שעלו פה

1. עשיתי בחיים שלי כמה ניפנופים על מנגל, זה לא שלא שרפתי בשר\עוף. אבל אני רוצה להתפנק לסופ"ש הקרוב. אתם יודעים קורונה וכל זה.

2. אנחנו נהיה בכפר נופש ביאנקיני בחוף קליה, אמור להיות שם עמדת ברביקיו. ניסיתי למצוא תמונות אבל לא מצאתי ☹️, אין לי מושג מה זה אמור להיות בכלל.

3. אני מוכן ללכת לאיציק הגדול ולעיראקי. רק בשביל לנסות.

 

ליד איציק הגדול (החנות שנמצאת בתל אביב) יש בכלל חנייה?

 

דבר אחרון, טרנספורטר אני מת על הרצינות התהומית שלך כשזה נוגע לכל נושא שיש פה בפורום. לא צוחק בכלל.

 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...