Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשר למנגל, מה מומלץ?


DareDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

גם סינטה הוא עשה לי ב-80 בפעם האחרונה שהייתי, אבל זה כבר היה די מזמן (קורונה וזה...) ולדעתי האנטריקוט היה אז קצת פחות (70 כזה).

 

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 51 דקות, itaysamurai כתב:

או לחילופין, שבשר של 900 ש"ח לקילו יוצא טוב "איך שלא תעשה אותו". מה שאומר שהפסיכולוגיה עובדת פה שעות נוספות.

 

או לחלופין

אם תקח נתח זבל ותתן לגרילמן תותח להכין אותו במקרה הטוב הוא יהיה "אכיל" במקרה הרע הוא לא יעבור בגרון

בואגיו יש אפס טעויות כי החומר גלם מושלם

 

לפני כשעה, shayBB כתב:

 

להמליץ למישהו חסר נסיון עם מנגל/גרילינג לעשות ואגיו על האש זהה ללתת לנהג חדש רכב F1.  😂

 

 

אם לא הבנת למה הרבה יותר קל להכין ואגיו גם כשאין לך נסיון

כנראה תשאר עם הסטייקים ב 80 שקל רוב הסיכויים שאתה לא רואה הבדל ביניכם גם ככה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, Transporter כתב:


1. לא רואה שכתבתי פה...

 

 

2. לעומת קצב אחר שאתה בא ומבקש אנטריקוט ויכול לתת לך נתח גומי 

1. נכון, פה לא. אבל אנחנו עוקבים אחרי 'עלילות טנספורטר' כבר כמה חודשים.

2. למה שתלך לקצב, תבקש אנטריקוט, ויביאו לך סוליה של נעל של חייל בריטי שנמצאה בחפירות?

 

יש לו פה מספיק המלצות לקצבים מהאזור שלו, לא צריך להמציא סיפורי אימה כדי לנסות לצדד בצד שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

זה שאתה עוקב אחרי וקשה לך לקבל את זה שיש אנשים שחיים ברמה גבוהה זה בעיה שלך. תתאמץ אולי תגיע לשם

 

"למה שהקצב  יביא לך נתח פח"

בוא נחשוב

1. כי הקצב לא מחזיק נתחים  טובים

2. כי הוא רואה שאתה לא מבין ומעדיף לתת לך את הנתחים האלה ולא ללקוח קבוע 

הקצב לא תמיד אשם. זאת הסחורה שלו

 

כשאני אומר לו תלך לאיציק הגדול וקח ואגיו אני יודע שגם אם הוא קצת יטעה במידת עשיה יהיה לו טעים

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אף קצב לא ימכור לך זבל אם הוא רוצה שתבוא שוב לקנות אצלו. אין בזה שום היגיון.

 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, פבל כתב:

אנטריקוט "רגיל" אם אני זוכר נכון עולה בסביבות 80 ש"ח לקילו או משהו כזה (אני ממש צריך להתחיל לשאול כמה עולים דברים...)

אנטריקוט "פרימיום" עולה 120 ש"ח לקילו.

סינטה אני לא זוכר ופילה אני לא אוהב אז מעולם לא קניתי.

 

אם הבשר איכותי, אז 80-120ש"ח לאנטריקוט זה מחיר ממש נוח.

אני התרגלתי לראות תג מחיר של 80ש"ח לקילו עבור אנטריקוט ברמה נמוכה מאוד, ו 160ש"ח לקילו עבור אנטריקוט טוב.

 

 

ולממנגל הלא ממוקצע הייתי ממליץ להשאר עם דברים פשוטים כמו קבבים, נקניקיות, אולי פרגיות ושות'

 

חבל על הכסף ועל האכזבה.

עריכה אחרונה על ידי method
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתרום את 2 הסנטים שלי לדיון.

אנחנו צורכים המון בשר, תקופה ארוכה קניתי אצל העירקי בטירה, אחלה VFM, לפעמים מעט מאכזב, אנגוס בצד השני של טירה מצליח להתעלות באיכות הבשר על פני העירקי אבל המחירים גם הם גובהים יותר.

באחרונה יוצא לי לקנות לא מעט מ''מרקטו'' יש להם בשר מצויין, המחירים לא זולים, אבל איכות וטעמים מצויינים, כאדם שאוהב נתחים שומנים,עסיסים וטעם דומיננטי אני נצמד לאנטריקוט ברוב הפעמים.

בפעמים האחרונות בהמלצת החבר'ה (מרקטו) לקחתי גם פילה וסינטה והיה מדהים, לא חשבתי שסינטה ופילה יכולים להיות כ''כ מוצלחים.

אם יש עוד המלצות לבשר טוב תמיד כיף לשמוע...

בהצלחה לפותח השרשור!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, GTI33 כתב:

אתרום את 2 הסנטים שלי לדיון.

אנחנו צורכים המון בשר, תקופה ארוכה קניתי אצל העירקי בטירה, אחלה VFM, לפעמים מעט מאכזב, אנגוס בצד השני של טירה מצליח להתעלות באיכות הבשר על פני העירקי אבל המחירים גם הם גובהים יותר.

באחרונה יוצא לי לקנות לא מעט מ''מרקטו'' יש להם בשר מצויין, המחירים לא זולים, אבל איכות וטעמים מצויינים, כאדם שאוהב נתחים שומנים,עסיסים וטעם דומיננטי אני נצמד לאנטריקוט ברוב הפעמים.

בפעמים האחרונות בהמלצת החבר'ה (מרקטו) לקחתי גם פילה וסינטה והיה מדהים, לא חשבתי שסינטה ופילה יכולים להיות כ''כ מוצלחים.

אם יש עוד המלצות לבשר טוב תמיד כיף לשמוע...

בהצלחה לפותח השרשור!

 

אסור לכתוב פה שהמחיר לא זול אבל הבשר טוב

אתה  בטוח אומר את זה רק בגלל המחיר

 

אם אתה אוהב פילה וסינטה תנסה את הפורטראהוס של איציק הגדול ותראה מה פספסת כל החיים

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

אף קצב לא ימכור לך זבל אם הוא רוצה שתבוא שוב לקנות אצלו. אין בזה שום היגיון.

 

 

ברור ברור איך כתבתי דבר כזה..

כמו שאף מוסכניק לא ידחוף לך תיקונים שלא קשורים לבעיה

 

אני לא יודע מה איתך, אני נמצא בכמה קבוצות בשר בוואטסאפ

אנשים מעלים לשם תמונות של נתחים שהם קנו, לפעמים מוכרים להם נתח שחצי ממנו זה מה שרצו וחצי זה נתח אחר כי לא קיצבו אותו נכון

לפעמים זה בכלל לא מה שביקשו

 

אני יודע שזה מפתיע לשמוע במדינה שכל האזרחים הם כל כך ישרים ואדיבים גם אותי זה הפתיע שיש לנו כמה נוכלים במדינה

 

 

לפני 9 דקות, method כתב:

אני התרגלתי לראות תג מחיר של 80ש"ח לקילו עבור אנטריקוט ברמה נמוכה מאוד, ו 160ש"ח לקילו עבור אנטריקוט טוב.

 

זה בדיוק זה

אנטריקוט "טוב" כבר שנים לא עולה 80

ו"טוב" זה לא מספיק בשביל להנות ממנו.

אנטריקוט "פרימיום עולה 180-220 שח

וואגיו שהטעם שלו עולה על כל אלה שכתובים מעל עולה לפחות 100 שח יותר.

 

לא מעניין אותי אם הואגיו הזה מזכיר את הטעמים של יפן. כשאני שולח חבר לאיציק הגדול אני נותן לו לקנות רק את הסטייק שכתוב עליו ואגיו. הפרימיום הרגיל פשוט פחות טעים

למה? ככה. צריך לשאול את הפרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, Transporter כתב:

 

אסור לכתוב פה שהמחיר לא זול אבל הבשר טוב

אתה  בטוח אומר את זה רק בגלל המחיר

 

אם אתה אוהב פילה וסינטה תנסה את הפורטראהוס של איציק הגדול ותראה מה פספסת כל החיים

באשר לאיציק הגדול, יצא לי לאכול בשרים שלו, לדעתי המחירים גבוהים באופן מופרז, הבשר מצויין, אבל אכלתי דברים ברמה מקבילה שעלו הרבה פחות.

כמובן אם אתה מרוצה ומוכן לשלם סכומים כאלו אז לבריאות.

אפרופו מחירים גבוהים, מישהו ניסה את GDB (ג'ורג' דה באף)?

 

עריכה אחרונה על ידי GTI33
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, method כתב:

אם הבשר איכותי, אז 80-120ש"ח לאנטריקוט זה מחיר ממש נוח.

אלה שני סטייקים של ה"פרימיום" בוואקום ששוכבים אצלי במקפיא ומחכים ליום פקודה. זה לא ואגיו של איציק הגדול, אבל לי הם נראים סבבה.

g8AQYrpbcnvTZMRkA1942gUdp_cRttb6LDH6gpfhL-dvUtlvWU5xTINs7Cib7FDR9glGMgUXYRF6_NYhmzwb8p4aMqf3c_P5n8PSZc34tjAuzc1U_uCbIkkr5GaDOCGYs6E7FPY7jJRKKFpsZUbLKRcbQwWr54V9F8-pFEbWg5TvUyT1qdarUgvgottnhf1JugamJuyecZvr9RW4tUw7jOb-M4iQ0vaPWPuXw8RHFKIzh6k34xdgc_yOZDzehQRoQ80WIlXpQ1Zmd0uhgcjR5W97jNdgYjXpCzF-Y0Cwlf96BysYn0H_y1W2VJlS5d-wFxIrWJ9GAQi7iwS6SJU97TwxqjzU06dyYXgT_4rY0FIX_TaFJkKq8YlVRxx3Ym25p3ThyRd7WlbZPdMHU0IbyPl3wj51H-Dta589a7sWRQ7W_QBa78-JlWegGfGSOuOIHARVaQLbRz7OhHq6HecEr9tssRNu6AJX0cEB0lLg9deDcBdJzZPBtjhi6ql-yelNwbu5bdmyTjfxbYfqsBfLdpHBRwQ3GHFRXz-2v69t8oPTo55h8tVx12W6fyhdtQybj0dz0z0aLhUTXDqj4M35pC3cP-IRElj-0ih0do9VuSygCP1xw7DyJOZ_dtAgL0XmcsYx44dFYwRDw__fhIcJHq09JeS3pQUJAqtmE174eu9lpbG98iQLV-eumd9IiQ=w1002-h1335-no?authuser=0

לפני 8 דקות, Transporter כתב:

אסור לכתוב פה שהמחיר לא זול אבל הבשר טוב

אפשר לגמרי. מה שרצוי לא לכתוב זה "אם זה לא עולה הון תועפות, זה זבל".

  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, GTI33 כתב:

באשר לאיציק הגדול, יצא לי לאכול בשרים שלו, לדעתי המחירים גבוהים באופן מופרז, הבשר מצויין, אבל אכלתי דברים ברמה מקבילה שעלו הרבה פחות.

כמובן אם אתה מרוצה ומוכן לשלם סכומים כאלו אז לבריאות.

אפרופו מחירים גבוהים, מישהו ניסה את GDB (ג'ורג' דה באף)?

 

 

תלוי איזה בשרים אכלת?

כמו שכתבתי למעלה

יש לו אנטריקוט פרימיום לא ואגיו- לא עפתי

אבל האנטריקוט, פורטראהוס, סינטה ואגיו - מליון דולר

לא נופלים מסטייקים שאיתן מוכר ב900

איציק אמר לי פעם דבר מאוד פשוט תקח את הנתח לא תאהב אותו תבוא אליי תקבל זיכוי

 

אתה גם רואה בתמונה שהעלתי שהנתח נראה טיל 

 

GDB חבר הביא פעם אחת אם אני זוכר נכון הפיקניה הייתה טובה

אבל הפיקניה הכי טובה בישראל (ואגיו)  יש באבו גוש

 

 

לפני 9 דקות, פבל כתב:

אלה שני סטייקים של ה"פרימיום" בוואקום ששוכבים אצלי במקפיא ומחכים ליום פקודה. זה לא ואגיו של איציק הגדול, אבל לי הם נראים סבבה.

g8AQYrpbcnvTZMRkA1942gUdp_cRttb6LDH6gpfhL-dvUtlvWU5xTINs7Cib7FDR9glGMgUXYRF6_NYhmzwb8p4aMqf3c_P5n8PSZc34tjAuzc1U_uCbIkkr5GaDOCGYs6E7FPY7jJRKKFpsZUbLKRcbQwWr54V9F8-pFEbWg5TvUyT1qdarUgvgottnhf1JugamJuyecZvr9RW4tUw7jOb-M4iQ0vaPWPuXw8RHFKIzh6k34xdgc_yOZDzehQRoQ80WIlXpQ1Zmd0uhgcjR5W97jNdgYjXpCzF-Y0Cwlf96BysYn0H_y1W2VJlS5d-wFxIrWJ9GAQi7iwS6SJU97TwxqjzU06dyYXgT_4rY0FIX_TaFJkKq8YlVRxx3Ym25p3ThyRd7WlbZPdMHU0IbyPl3wj51H-Dta589a7sWRQ7W_QBa78-JlWegGfGSOuOIHARVaQLbRz7OhHq6HecEr9tssRNu6AJX0cEB0lLg9deDcBdJzZPBtjhi6ql-yelNwbu5bdmyTjfxbYfqsBfLdpHBRwQ3GHFRXz-2v69t8oPTo55h8tVx12W6fyhdtQybj0dz0z0aLhUTXDqj4M35pC3cP-IRElj-0ih0do9VuSygCP1xw7DyJOZ_dtAgL0XmcsYx44dFYwRDw__fhIcJHq09JeS3pQUJAqtmE174eu9lpbG98iQLV-eumd9IiQ=w1002-h1335-no?authuser=0

אפשר לגמרי. מה שרצוי לא לכתוב זה "אם זה לא עולה הון תועפות, זה זבל".

 

מצד אחד הסטייקים נראים סבבה 

לא מתקרבים לשיוש שהעלתי פה של איציק, אבל סבבה בשביל 150 שח לקילו

מצד שני

קניתי בדיוק נתח כזה פעם, במקום שלא נגיד את שמו באיזור בית דגן

והיה להם טעם ומרקם של צמיג

 

אצל איציק אני קונה פעמיים בשבוע ואף פעם לא התאכזבתי. הבשר גם משויש בטירוף 

יש גם איטליז במבשרת שמוכר ב 280 לקילו וגם סטייקים מליון דולר

 

 

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, Transporter כתב:

מצד אחד הסטייקים נראים סבבה 

לא מתקרבים לשיוש שהעלתי פה של איציק, אבל סבבה בשביל 150 שח לקילו

מצד שני

קניתי בדיוק נתח כזה פעם, במקום שלא נגיד את שמו באיזור בית דגן

והיה להם טעם ומרקם של צמיג

120, לא 150. זה הבדל משמעותי.

וזה זוג אחד מתוך בערך 10 כאלה שקניתי בכמה הזדמנויות. כולם היו מצוינים. 

למען הסר ספק, אני לא מכיר את איציק ואני לא יודע מאיפה הגיעו התמונות האלה וכמה מהנתחים האלה יש במלאי ואיך נראים הנתחים שלא מוצגים יפה בויטרינה. ויחד עם זאת, כשהסטייקים שבתמונה היו לפני הקפאה, הם נראו הרבה יותר טוב. 

 

that being said, אף אחד לא מזלזל בטעם של וואגיו, אבל:

1. זה לא משהו שקונה בנאדם שלא יודע איך להגיע לרמת הצליה הרצויה, גם וואגיו A5 אפשר להפוך לסוליה. והנתחים בתמונות שהעלת כאן ובשרשור הבשרים שלך רחוקות מ-A5 כמו שאני רחוק מדייויד הסלהוף.

2. הרידוד של כל הנושא הזה ל"וואגיו או לא וואגיו" הוא בדיוק כמו לרדד דיון על מכוניות למותגים. לא כל מרצדס היא S מאייבך, ולא כל וואגיו הוא A5. כבר נתקלתי בנתחים של וואגיו שהקשר היחיד בינם לבין ה"טעם האגדי" וכל הבלה בלה השיווקי הזה הוא במוח של מי שהכין/קנה אותם.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, פבל כתב:

כבר נתקלתי בנתחים של וואגיו שהקשר היחיד בינם לבין ה"טעם האגדי" וכל הבלה בלה השיווקי הזה הוא במוח של מי שהכין/קנה אותם.

יפה, סיכמת את כל הדיון הזה! עכשיו אפשר להתקדם לשאלה המקורית של פות"ש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...