Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשר למנגל, מה מומלץ?


DareDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 19 דקות, Transporter כתב:

ברור ברור איך כתבתי דבר כזה..

כמו שאף מוסכניק לא ידחוף לך תיקונים שלא קשורים לבעיה

מה הקשר למוסכניק? אתה קונה אוכל. אתה תחזור שוב לחנות שמכרה לך אוכל מגעיל ויקר?

יש לחנות סיבה הגיונית למכור לך תחת של סוס במקום אנטריקוט ב80 ש"ח? הרווח מהקומבינה הזאת יתקזז מהר מאד כשאנשים יעברו למתחרה מעבר לרחוב כי הבשר שלך כבר לא טעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, פבל כתב:

120, לא 150. זה הבדל משמעותי.

וזה זוג אחד מתוך בערך 10 כאלה שקניתי בכמה הזדמנויות. כולם היו מצוינים. 

למען הסר ספק, אני לא מכיר את איציק ואני לא יודע מאיפה הגיעו התמונות האלה וכמה מהנתחים האלה יש במלאי ואיך נראים הנתחים שלא מוצגים יפה בויטרינה. ויחד עם זאת, כשהסטייקים שבתמונה היו לפני הקפאה, הם נראו הרבה יותר טוב. 

 

that being said, אף אחד לא מזלזל בטעם של וואגיו, אבל:

1. זה לא משהו שקונה בנאדם שלא יודע איך להגיע לרמת הצליה הרצויה, גם וואגיו A5 אפשר להפוך לסוליה. והנתחים בתמונות שהעלת כאן ובשרשור הבשרים שלך רחוקות מ-A5 כמו שאני רחוק מדייויד הסלהוף.

2. הרידוד של כל הנושא הזה ל"וואגיו או לא וואגיו" הוא בדיוק כמו לרדד דיון על מכוניות למותגים. לא כל מרצדס היא S מאייבך, ולא כל וואגיו הוא A5. כבר נתקלתי בנתחים של וואגיו שהקשר היחיד בינם לבין ה"טעם האגדי" וכל הבלה בלה השיווקי הזה הוא במוח של מי שהכין/קנה אותם.

 

מסכים איתך ש 120 זה זול

איך הטעם אני לא יודע עד שלא טעמתי

אני כבר שנים לא טעמתי בישראל אנטריקוט טוב, רך, עשיר בטעמים ב 120 לקילו. גם לא ב 150

 

לגבי איציק את התמונה אני צילמתי

וכל פעם כשאני שם יש בדיוק אותם נתחים. בגלל זה אני חוזר אליו

אני לא קונה אצל קצב שכל קניה אצלו זה הימור

כמו שכתבתי פה למעלה. תלך לשם. תגיד לו שאתה פעם ראשונה אצלו ותראה שהוא יבטיח לך שאם אתה לא תעוף לשמיים מהנתח אתה יכול לחזור אליו לקבל זיכוי

אני מבטיח לך שזה בכלל לא בכיוון של הנתח שצילמת פה.

 

כמו שאמרתי: קניתי בעבר סטייק שנראה כמו שלך באיזור בית דגן, עלה לי 150-170 לקילו, טעם זוועה. צמיג, מגעיל אפילו

 

לגבי ואגיו 

בגלל שהנתח יותר שומני ועסיסי הוא יותר סלחן מנתח רגיל.

יצא לי להכין אותם בכל דרך אפשרית: תנור, מחבת, סו ויד, גריל גז, פחם

 

הויכוח על הואגיו לא קשור לנושא. אתה מדבר על אנשים שלא מאמינים שיש ואגיו בישראל. וכבר אמרתי- סבבה, זכותם, אולי

אפשר לקרוא לזה בכל שם אחר. אבל בשורה התחתונה הנתחים שאיציק, איתן ועוד כמה מקומות קוראים להם ואגיו הם יותר טעימים משמעותית מכל נתח סטנדרט (גם נתחים רגילים שהם מוכרים אצלהם)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

מה הקשר למוסכניק? אתה קונה אוכל. אתה תחזור שוב לחנות שמכרה לך אוכל מגעיל ויקר?

יש לחנות סיבה הגיונית למכור לך תחת של סוס במקום אנטריקוט ב80 ש"ח? הרווח מהקומבינה הזאת יתקזז מהר מאד כשאנשים יעברו למתחרה מעבר לרחוב כי הבשר שלך כבר לא טעים.

 

עוד פעם

אפשר לשאול את זה על כל דבר

אתה תחזור טוב לטכנאי שתיקן לך את המכונת כביסה ודחף לך חלקים?

אתה תחזור שוב לחנות טקסטיל שמכרה לך בדים פי 4 יותר מהמחיר כי ראתה שאתה לא מכיר מחירים?

 

אתה תחזור, כי אתה לא יודע שעבדו עלייך

 

קצב שמחזיק נתחים לא משויישים, מגעילים,  ימכור לך אותם כי זה מה שיש לו . הוא לא יגיד לך תלך מפה הבשר על הפנים (למרות שיש כמה בודדים שעושים אתזה ואני מחזיק מהם)

 

מעבר לזה

קצב שיש לו כמה נתחים אש והוא קצר בהם, יעדיף לדחוף לך נתח פחות טוב ולתת אותם ללקוחות קבועים כמוני שקונים כמה פעמים בשבוע

זה ברור.

 

חוץ מזה בוודאי שאני מסכים איתך שבמדינת ישראל רוב האנשים ישרים כמו סרגל, אף אחד לא מרמה, אף אחד לא דוחף, אף אחד לא באמת אשם כששוטר עוצר אותו ותמיד השוטרים נטפלו לאזרח. זה ברור לגמרי

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Transporter כתב:

איך הטעם אני לא יודע עד שלא טעמתי

בנאדם אומר'ך "מחכה ליום פקודה", רמז יותר עבה מזה?

 

לפני 2 דקות, Transporter כתב:

אני לא קונה אצל קצב שכל קניה אצלו זה הימור

גם אני לא, ואני חושב שאף אחד מהמגיבים לא - לכן אנחנו ממליצים על הקצבים מהם אנחנו קונים, כי הקניה מהם היא לא הימור. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אתה אוכל טקסטיל וחלקים של מכונות כביסה? בטח שאתה יודע שעבדו עליך באוכל. מה יש להבין בזה, או שזה טעים או שלא.

לפני 2 דקות, Transporter כתב:

אתה תחזור, כי אתה לא יודע שעבדו עלייך

 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, פבל כתב:

בנאדם אומר'ך "מחכה ליום פקודה", רמז יותר עבה מזה?

 

גם אני לא, ואני חושב שאף אחד מהמגיבים לא - לכן אנחנו ממליצים על הקצבים מהם אנחנו קונים, כי הקניה מהם היא לא הימור. 

 

קודם כל

שלחו אותי בחיים לקצביות הזויות. למה? כי לכל אחד יש טעם אחר

מה שטעים לך לא טעים לי, ומה ששווה לי 350 לקילו מבחינתך יקר מדי

כשהייתי בצבא הייתי אוכל בשקם סטייק שעלה איזה 5 שקל לקילו

היום לא הייתי נוגע בדבר כזה

טעם זה דבר שמשתפר עם השנים ולא לכולם יש אותו טעם.

 

אני יכול רק להמליץ לך ללכת פעם אחת לאיציק, לשלם עוד כמה שקלים ולקנות נתח אחד וואגיו .

תכין אותו כמו שצריך ותספר לי איך היה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, פבל כתב:

כדי לדעת מה מידת העשייה של הבשר באותו הרגע יש את הטריק של האצבעות:

אעאעאעאעעעאעאאעאעאע

אני שונא את ה"טריק" הזה, כזה חרטא יוווווווווו

אבל זה סתם מירמור שלי. ואם זה עוזר לחלקכם אז סבבה, אבל זה בטח לא "טריק" אוניברסלי או משהו ש(אפילו לרוב) עובד.

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Transporter כתב:

אני יכול רק להמליץ לך ללכת פעם אחת לאיציק, לשלם עוד כמה שקלים ולקנות נתח אחד וואגיו .

תכין אותו כמו שצריך ותספר לי איך היה

שתי סיבות לכך שזה לא יקרה לעולם.
1. אם זה לא יהיה מדהים, אני אתבאס ששילמתי על זה מלא כסף.

2. אם זה יהיה מדהים, אני אתבאס כי אין סיכוי שאני אעשה את זה בתדירות מספקת.

 

הסוד הוא למצוא משהו שטעים לך במחיר שמתאים לך

  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

בטח שאתה יודע שעבדו עליך באוכל. מה יש להבין בזה, או שזה טעים או שלא.

 

מי שלא מבין  בבשר לא יודע 

הוא יאשים את עצמו שלא הכין את הבשר נכון, שהוא שרף אותו ובכלל זה הבשר צמיגי, הוא לא יבין שגם אם הוא היה עושה הכל לפי הספר הבשר היה צמיגי

הוא יאשים את עצמו שהרשת הייתה קרובה מדי, שהפחמים היו חמים מדי או קרים מדי או שהסכין לא מספיק חדה

 

בשורה התחתונה

מסביר לך שראיתי אנשים שקנו נתח, שמה שהם תיארו שהם ביקשו זה בכלל לא הנתח שהם קיבלו

למה זה קרה? לא יודע אולי אורי גלר עשה קסם והנתח התחלף בדרך. אבל זה קרה

 

יש אנשים שלא מבינים מה זה לקוח קבוע ומרוצה אז עובדים עליו

ויש כאלה שהמוצרים שלהם פשוט לא טובים. זה יכול לקרות.

גם בתחום שלי יש אנשים שמוכרים מוצרים על הפנים.  הם לא מתכוונים לזה, הם פשוט חאפרים וזה הכי טוב שלהם

יש לקוחות שמבינים בדיעבד שקיבלו מוצר פח, ויש לקוחות שמרוצים

 

הויכוח הזה מיותר כי כבר אמרתי לך

לך לאיציק, יש מצב טוב שיתן לך נתח ויגיד לך שאם זה לא אחד הנתחים הכי טובים שטעמת  פה הוא יזכה אותך עליו.

זה בין המקומות היחידים בארץ שאני יכול לחתוך את הנתח עם כפית או סכין פלסטיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, David32 כתב:

אעאעאעאעעעאעאאעאעאע

אני שונא את ה"טריק" הזה, כזה חרטא יוווווווווו

אבל זה סתם מירמור שלי. ואם זה עוזר לחלקכם אז סבבה, אבל זה בטח לא "טריק" אוניברסלי או משהו ש(אפילו לרוב) עובד.

צ'מע, זה כמו להסתכל על הסל"ד כדי לדעת מתי להעביר הילוך. זה שימושי להתחלה כדי לקבל מושג רחב ולעזור לך להבין את מה אתה צריך "להרגיש" או "לחפש". 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, פבל כתב:

שתי סיבות לכך שזה לא יקרה לעולם.
1. אם זה לא יהיה מדהים, אני אתבאס ששילמתי על זה מלא כסף.

2. אם זה יהיה מדהים, אני אתבאס כי אין סיכוי שאני אעשה את זה בתדירות מספקת.

 

הסוד הוא למצוא משהו שטעים לך במחיר שמתאים לך

 

תעזוב את הפילוסופיה. תלך פעם אחת ותנסה

במקרה הרע בזבזת 150 שקל על נתח שלא עפת עליו וכנראה תקבל זיכוי

במקרה הטוב תראה שיש נתחים כלכך טובים שפעם בשנה ביומולדת אתה יכול לקנות אותם

 

אף אחד לא אמר שאתה צריך לקנות את כל הסטוק שלו

Just now, פבל כתב:

צ'מע, זה כמו להסתכל על הסל"ד כדי לדעת מתי להעביר הילוך. זה שימושי להתחלה כדי לקבל מושג רחב ולעזור לך להבין את מה אתה צריך "להרגיש" או "לחפש". 

 

בשביל זה יש מדחום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Transporter כתב:

בשורה התחתונה

מסביר לך שראיתי אנשים שקנו נתח, שמה שהם תיארו שהם ביקשו זה בכלל לא הנתח שהם קיבלו

גם אני, לפעמים הם אפילו פותחים על זה שרשורים בפורום 😜

לפני 1 דקה, Transporter כתב:

בשביל זה יש מדחום...

מדחום זה לכוסיות. גברים אמיתיים ממשמזים את הבשר שלהם עם הידיים.

  • מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 7 דקות, Transporter כתב:

מי שלא מבין  בבשר לא יודע

מה יש לדעת? או שזה טעים או שלא.

אין פה איזה מתכון מסובך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, פבל כתב:

צ'מע, זה כמו להסתכל על הסל"ד כדי לדעת מתי להעביר הילוך. זה שימושי להתחלה כדי לקבל מושג רחב ולעזור לך להבין את מה אתה צריך "להרגיש" או "לחפש". 

אנלוגיה מעולה.

אתה לא יודע מתי אתה צריך, אתה רק יודע מתי הלך עליך, וכול השאר בניחוש.

 

אני ממש לא רוצה לשפוט אף אחד על השימוש בזה, אבל כמו שטרנספורטר אמר - מידה זה טמפרטורה.

להתחיל ללחוץ על הנתח, ואז להשוות ליד שלך, וכול אחד עם יד שונה, ומרחק קצת שונה ומה לא.... אתה מבין.

או שיש לך feel למתי צריך, לחלקינו יש את זה גם עם מתי להעביר את ההילוך וקולטים את זה מהר, חלקינו פחות. אבל זה "סרגל" כמו למדוד מרחק עם אצבעות במקום סרגל.

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 15 דקות, David32 כתב:

אני שונא את ה"טריק" הזה, כזה חרטא יוווווווווו

אבל זה סתם מירמור שלי. ואם זה עוזר לחלקכם אז סבבה, אבל זה בטח לא "טריק" אוניברסלי או משהו ש(אפילו לרוב) עובד

מי שכל היום משחק בפלסטיישן זה לא עובד לו, האצבעות שלו שריריות מדי. 

  • אהבתי 1
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...