Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשר למנגל, מה מומלץ?


DareDevil
 שיתוף
עוקבים 23

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון

לתערובת של הקבב אני מחמם שמן זית, שופך לשמן כף כמון ופפריקה מתוקה, מערבב, השמן מקבל צבע יפה. אחרי שמתחמם מספיק לטיגון מוסיף לשם בצל לבן קצוץ, שום קצוץ, כוסברה קצוצה ולקראת הסוף גם קצת קינמון.

אחרי שזה מתקרר מערבבים עם הבשר, יוצא חלום.

  • רעיון טוב! 1

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

קצת על מחירים, אנטריקוטים, וואגיו ואי אלו אחרים.   גילוי נאות, אני בעלים של מעדנייה\קצבייה שנמצאת בקצה העליון של האיכות והמחירים.   לפותח השרשור: אם אתה רוצה לעשות נתח שלם על

טרנספורטר, אתה קריקטורה של עצמך...

סינטה שיצאה היום מיישון. לא וואגיו .  

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני 9 דקות, Blaz00r כתב:

סיזלזון, שכחתם שחייב סיזלזון

 

סיזלזון אוטומטית מעלה אותו ב-2 דרגות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו חברי הטוב מ3מ3מ3

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

לתערובת של הקבב אני מחמם שמן זית, שופך לשמן כף כמון ופפריקה מתוקה, מערבב, השמן מקבל צבע יפה. אחרי שמתחמם מספיק לטיגון מוסיף לשם בצל לבן קצוץ, שום קצוץ, כוסברה קצוצה ולקראת הסוף גם קצת קינמון.

אחרי שזה מתקרר מערבבים עם הבשר, יוצא חלום.

שכחתי פטרוזיליה ושום כמובן.

יש שתי מקומות בעולם שבהם נוכחות של כוסברה היא מוצדקת- בסחוג ועל המדף של הירקן/סופר.

מעבר לזה- העלים האלה מבחינתי זה מה שאוכלים בגיהנום.

  • מעניין 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • חברי המעגל הראשון

פטרוזיליה דווקא יותר מתאים בדגים לדעתי.

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 6 שעות, BloodFist כתב:

אולי אני המוזר פה... אבל אני מעדיף קבבים על סטייקים בעל האש 😅 (ארגנטינאי כן?)

מתחבר ממש,מעדיף קבבים ופרגית על סטייקים.

מזון שלא צריך להתאמץ בשביל לצרוך אותו.

Mazda 3 5D 2015

Honda Civic 2016

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

כל חיי הכנתי אנטריקוט בטמפ' גבוהה, דקות בודדות בכל צד- מבחינתי זו אחת הסיבות העיקריות שאני קונה אותו. ברכותיי, הרסת לי את האנטריקוט לעד! 😄

 

מצד שני, עכשיו כשאני יודע שיש לי 35דק', אני יכול לדחוס יחסי מין בין כל הפיכה(של הסטייק) עד שמגיע הזמן לתקוע(את ה-probe) 😉

  • מצחיק 2
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

 

שים לב שדיברתי על נתח שלם, לא סטייקים.

באש גבוהה בחיים לא תצליח להחדיר חום פנימה מבלי לשרוף את החלק החיצוני לגמרי.

בסטייקים, ברור שעדיף אש גבוהה. 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

שלומי אבל אתה הורס ככה את תאוריית טרנספורטר בארץ ישראל לגבי ווגאיו... לא לקלקל לנו עם עובדות פה בבקשה


Sent from my iPhone using Tapatalk

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • חברי המעגל הראשון
לפני שעתיים, שלומי כתב:

גילוי נאות, אני בעלים של מעדנייה\קצבייה שנמצאת בקצה העליון של האיכות והמחירים

אפשר את שם המקום? 

  • אהבתי 1

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

קוראים לי יובל ואני לא יודע לעשות סטייקים על האש !

 

 

"על האש" אני מכין קבב/המבורגר/נקניקיות

מצד שני,סטייקים שאני עושה במחבת - יוצאים סוף הדרך.

כמובן זה לא נעצר שם.

יש לי סו ויד ויש מעשנת בשרים, ופתאום עולם שלם של נתחים ,שעולים 40-60 שקל לקילו,מגלה את עצמו עם טעמים מופלאים.

כשאני מכין אונטריב (צלעות/ נתח מספר 2) ברוטב יין, מפורק לשערות ומעושן קלות - אף אחד לא מאמין שזה נרכש ברמי לוי, קפוא ב- 29 שקל לקילו.

 

  • רעיון טוב! 1

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד את האמת.

ופתאום כולם מתחילים לעוף על פיקנייה ועוד נתחים, והמחירים שלהם מתחילים לעלות סתם.

 

תזמין אותי לאונטריב ברוטב יין.

עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.

זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

עד עכשיו האונטריב ברוטב יין ב -30 ש"ח בלבד נשמע הכי מגרה מעלה ריר.

 

למי שטועה, אני בא מעולם האוכל, טעמתי כל בשר הכי טוב וייקר בארץ וגם בניו יורק, פשוט לא אוהב בשר.

מעדיף בכל הזדמנות דג איכותי עשוי עסיסי על פני בשר. 

  • אהבתי 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

trump run GIF

  • מצחיק 1
  • מעניין 1
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.

זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...