Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשר למנגל, מה מומלץ?


DareDevil
 שיתוף
עוקבים 23

פוסטים מומלצים

לא, כי כולם ידעו בדיוק, מילה במילה, מה אתה הולך לכתוב אם תגיב, ואז זה הגיע.

אז זה מצחיק.

 

ומעניין לעניין באותו עניין- גם אם הבשר שלך באמת אחלה ומצדיק את המחיר, אתה לא רץ וממליץ על זה למישהו שאומר לך שהוא לא מבין בבשר ואין לו מושג מה לקנות לפיקניק משפחתי קטן. אתה יודע "לומדים ללכת לפני שמנסים לרוץ" ועוד כל מיני קלישאות כאלה...

  • רעיון טוב! 5
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

קצת על מחירים, אנטריקוטים, וואגיו ואי אלו אחרים.   גילוי נאות, אני בעלים של מעדנייה\קצבייה שנמצאת בקצה העליון של האיכות והמחירים.   לפותח השרשור: אם אתה רוצה לעשות נתח שלם על

טרנספורטר, אתה קריקטורה של עצמך...

סינטה שיצאה היום מיישון. לא וואגיו .  

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני 4 דקות, Transporter כתב:

 

למה כי אני מוכן לשלם בשביל בשר שיותר טעים לי ולדעתך זה בזבוז כסף ?

לא, כי אתה עונה על השאלה כאילו אתה שאלת אותה ולא מתייחס בכלל לבקשות/פרמטרים של השואל

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 1 דקה, אורח לרגע כתב:

לא, כי כולם ידעו בדיוק, מילה במילה, מה אתה הולך לכתוב אם תגיב, ואז זה הגיע.

אז זה מצחיק.

 

ומעניין לעניין באותו עניין- גם אם הבשר שלך באמת אחלה ומצדיק את המחיר, אתה לא רץ וממליץ על זה למישהו שאומר לך שהוא לא מבין בבשר ואין לו מושג מה לקנות לפיקניק משפחתי קטן. אתה יודע "לומדים ללכת לפני שמנסים לרוץ" ועוד כל מיני קלישאות כאלה...

 

ההפך

דווקא בגלל שהוא לא מבין בבשר אני מעדיף שיקח בשר שאיך שלא יכין אותו יצא מושלם

מבשר שצריך להיות אומן חושים בשביל להצליח לאכול אותו

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 19 שעות, DareDevil כתב:

איפה מומלץ לקנות באזור הוד השרון/כפר סבא/תל אביב?

בטירה. חנות בשם אנגוס, הכל מצוין ומחירים נוחים

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני כשעה, Transporter כתב:

 

מבשר שצריך להיות אומן חושים בשביל להצליח לאכול אותו

 

לא צריך להיות אומן חושים כדי לשים נתח של בשר על המנגל. 

גם לא צריך בשביל זה מנגל ב5000 שקל, וזה גם לא יוצא יותר טעים כשעושים את זה בקומה 30 במגדל יוקרתי לעומת אם מדליקים בחורשה מנגל ב25 שקל.

אתה משום מה חושב שהדרך שלך נכונה וכל השאר טועים. גם לא כולם אוהבים להיות באירוע שיש בו 500 איש, וזה לא בהכרח מעיד על כך שאנשים אלו הם נתרמי גמ"חים או מסכנים מזן אחר.

ואתה יודע מה, כשחושבים על זה- הנה הוכחת במו דבריך למה ההתעקשות שלך על בשר של 900₪ לקילו. הרי אתה חושב שבשר של 150 שקל לקילו זה בשר שצריך להיות אומן חושים כדי להכין אותו כמו שצריך, מה שאומר שפשוט אין לך מושג איך להכין בשר.

מ.ש.ל.

  • אהבתי 3
  • מצחיק 2
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 13 שעות, Transporter כתב:

 

מה שמומלץ לי לא בטוח מומלץ לך

אבל אם אתה לא עושה כל יום

סע לאיטליז של איציק הגדול ותקנה אנטריקוט ואגיו על עצם ופורטראהוס  ואגיו

אתה תודה לי על זה

 

 

 

 

להמליץ למישהו חסר נסיון עם מנגל/גרילינג לעשות ואגיו על האש זהה ללתת לנהג חדש רכב F1.  😂

 

עריכה אחרונה על ידי shayBB
  • אהבתי 4
  • מעניין 1

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • אחראי פורום
לפני 3 שעות, אורח לרגע כתב:

הרי אתה חושב שבשר של 150 שקל לקילו זה בשר שצריך להיות אומן חושים כדי להכין אותו כמו שצריך, מה שאומר שפשוט אין לך מושג איך להכין בשר.

או לחילופין, שבשר של 900 ש"ח לקילו יוצא טוב "איך שלא תעשה אותו". מה שאומר שהפסיכולוגיה עובדת פה שעות נוספות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

למה לעשות אותו ? לא חבל ?! אפשר לאכול ככה חי. ב ₪900 אני מצפה שהבשר יהיה מוכן .
צריך להודות :בבסיס שלנו אנחנו קרניבורים.



קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • חברי המעגל הראשון

אבל ככה אתה יכול לספר לסועדים שהם אוכלים בשר ב900 שקל לקילו. זה מה שבאמת חשוב.

  • מצחיק 1
  • מעניין 1

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אם כשרות איננה "אישיו", קפוץ ל"עיראקי יוסף" בטירה, ממש בכניסה מכפ"ס. (הוא יושב ממש אחרי החומוס של אבו חסן)

 

תבוא לו באמצע השבוע, אם יש לך זמן בבוקר זה הכי טוב. בסופ"ש טירוף שם, כל עמישראל על הדלפק שמאוייש ב5-6 קצבים  ואין לאף אחד זמן לנשום

ספר שאתה מתחיל על המנגל ורוצה להרשים את החבר'ה. 

תקבל מהמשפחה שם גם יעוץ והסברים וגם נתחים מתאימים.

 

הציעו כאן קבבים. קח ממנו גם מגש של קבב כבש שהוא מכין במקום. לא תצטער.

 

המחירים שלו נמוכים משמעותית מכל הקצביות "בוטיק" שהציעו לך כאן,  ואני אוכל אצלו בערך 15 שנה, ונשארתי חי לספר על זה.

 

 

  • רעיון טוב! 1

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2. HYUNDAI ACCENT 08 1.4

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 23.11.2020 בשעה 14:24, DareDevil כתב:

איפה מומלץ לקנות באזור הוד השרון/כפר סבא/תל אביב?

יש לך את קצביית אלדייעה ליד כפ"ס(זה ממש בפתח של ג'לג'וליה.....) הם מעולים!! אני קונה שם שנים והם ממש אחלה ויש שם המון ישראלים שהם לקוחות שלהם.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

כמו natco, גם אני קונה אצל עראקי בטירה. לאחרונה הם התחילו למכור "אנטריקוט פרימיום", אני לא יודע בדיוק מה זה, ואני גם לא רוצה לשאול, אבל זה טעים בטירוף, משוייש מאוד יפה, ותכלס די קל להכנה על מנגל פחמים פשוט יחסית. הם עושים גם תערובת המבורגרים מצוינת, ויש להם גם הרבה דברים מוכנים. אתה חייב לקנות לפחות מגש אחד של הקבב-על-קינמון שלהם. הוא לא יקר והטעם שלו מאוד מעניין. ואני אומר את זה בתור אחד משונאי הקינמון הגדולים בתבל. 

ההגעה לקצביה מאוד פשוטה, אבל אם לא מכירים קל מאוד לפספס אותה. זה המיקום במפות של גוגל (המקום השתנה מאז שהתמונה הזו צולמה):

https://www.google.co.il/maps/@32.2274361,34.9420961,3a,76.9y,75.09h,78.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1szZL0LhVZ8qWZZ3U-oixC7g!2e0!7i13312!8i6656?hl=en&authuser=0

 

וככה אתה נכנס:

Screenshot_1.thumb.jpg.7c8037e964f4cbc8d0a7574ac054c11a.jpg

כשאתה נכנס פנימה, אחרי משהו כמו 10 מטר (זה מה שכתוב בשלט לפחות) תראה מימינך חניה ובית פרטי ותחשוב שזה לא המקום הנכון. תיכנס לחניה, תעבור ליד הסדרה 2 וה-GLE קופה שעומדים שם (ואולי גם ה-C קלאס והרייזר) ואחריהם תראה את הכניסה לקצביה. אתה יכול להגיד לו שג'ינג'י שלח אותך, אבל יש מצב שלא יהיה לו מושג על מה אתה מדבר או שבכלל תדבר עם מישהו אחר. במחשבה שניה אל תעשה את זה, סתם תצא ווירדו. 

 

מבחינת הצליה עצמה, מה שאני עושה זה מחלק את המנגל לשני אזורים - אחד עם הרבה פחמים, ואחד עם ממש מעט. ההכנה של הבשר נעשית בשני שלבים - בערך 1.5-2 דקות על החלק עם ההרבה פחמים לכל צד, אחרי זה עוד 4-5-7 (לפני מידת העשיה הרצויה) על החלק עם מעט הפחמים (את החלק הזה אני עושה בלי להפוך - כלומר סך הכל 4-5-7 דקות). כדי לדעת מה מידת העשייה של הבשר באותו הרגע יש את הטריק של האצבעות:

Easiest Way to Tell When your Steak is Done - A Family Feast®

 

לפני ההכנה - אני מוציא את הבשר מהמקרר בערך חצי שעה - שעה לפני הצליה, וממש לפני שהוא עולה למנגל מתבל בצד אחד עם כמות מכובדת של מלח ופלפל (בהתאם לעובי הסטייק - לעובי של 2 ס"מ אני מפזר שכבה "מעוננת" - כלומר שרואים טוב את המלח, אבל הוא לא מכסה את כל הסטייק). את הצד השני אני מתבל ממש רגע לפני ההפיכה, וטופח עליו עם היד כדי להצמיד את המלחפלפל לבשר. 

  • אהבתי 3

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אנטריקוט "רגיל" אם אני זוכר נכון עולה בסביבות 80 ש"ח לקילו או משהו כזה (אני ממש צריך להתחיל לשאול כמה עולים דברים...)

אנטריקוט "פרימיום" עולה 120 ש"ח לקילו.

סינטה אני לא זוכר ופילה אני לא אוהב אז מעולם לא קניתי.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 4 שעות, אורח לרגע כתב:

לא צריך להיות אומן חושים כדי לשים נתח של בשר על המנגל. 

גם לא צריך בשביל זה מנגל ב5000 שקל, וזה גם לא יוצא יותר טעים כשעושים את זה בקומה 30 במגדל יוקרתי לעומת אם מדליקים בחורשה מנגל ב25 שקל.

אתה משום מה חושב שהדרך שלך נכונה וכל השאר טועים. גם לא כולם אוהבים להיות באירוע שיש בו 500 איש, וזה לא בהכרח מעיד על כך שאנשים אלו הם נתרמי גמ"חים או מסכנים מזן אחר.

ואתה יודע מה, כשחושבים על זה- הנה הוכחת במו דבריך למה ההתעקשות שלך על בשר של 900₪ לקילו. הרי אתה חושב שבשר של 150 שקל לקילו זה בשר שצריך להיות אומן חושים כדי להכין אותו כמו שצריך, מה שאומר שפשוט אין לך מושג איך להכין בשר.

מ.ש.ל.

 

לא רואה שכתבתי פה שצריך לגור במגדל אבל אם כואב לך שאני חי ככה כנראה אני נמצא במקום טוב בחיים

חד משמעית ואגיו הרבה סלחן למי שלא יודע להכין אותו מבשר אחר שגם כשיודעים להכין אותו בהרבה מקרים יותר על הפנים כי הנתח עצמו זבל, חסר טעם ולא מגיע לרכות של ואגיו

אז כן ואגיו של איציק הגדול שעולה 350 לקילו אפשר להכין גם על מחבת וגם בתנור והוא יצא מושלם וגם עם פחות נסיון אפשר להצליח איתו, מה שלא נכון לגבי הרבה נתחים אחרים

בלי קשר כשקונים אצל איציק הגדול את הסדרת ואגיו אתה יודע מה אתה מקבל

לעומת קצב אחר שאתה בא ומבקש אנטריקוט ויכול לתת לך נתח גומי שמי שאין לו מושג איך אמור להראות נתח יפה פשוט יקח את זה ויתבאס

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...