Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברית מילה - חושך או אור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדיף לחתוך באור, בחושך יכול להיות שתחתוך יותר מדי והוא יהיה כמו מרק 10

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 7

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אם יכולתי לחזור אחורה ובגיל 8 ימים לבקש שלא יורידו לי את העורלה רק כי "כולם עושים את זה" אלא סיבה רציונלית יותר, הייתי עושה זאת אם היה אפשרי.  מה גם אף פעם לא הייתי בסיטואציה שהשוואתי פינים עם אנשים אחרים, לא בבית ספר, לא בצבא ולא באוניברסיטה .

לי נשמע שאתה מונע מההיבט חברתי של "מה יגידו עלינו בתור הורים בישראל".

מקסימום תצטרך ללמד אותו לנקות יותר טוב את האינסטרומט.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, LotusElise כתב:

לתרגם לך מה שכתוב באנגלית?

פחות סיכוי לחלות בכמה סוגי סרטן, גם לגבר וגם לאישה שאיתה הוא שוכב.

פחות סיכוי לזיהומים.

יש רשימה די ארוכה של מחלות שברית מילה מונע.

במדינות נוצריות שיש לגברים זיהומים שם, מלים אותם נגד הזיהומים

פחות בכמה ובאילו תנאים? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בקיצור יש לי 48 שעות לחשוב על זה, בכל מקרה כשהוא יהיה גדול אני אגיד לו: ״הנה תראה, פתחתי שרשור בקארספורום לפני״.

אשתי רצתה יותר ממני, מסיבות חברתיות ואסטתיות. אמרתי לה שפחות מעניין אותי מה האישה חושבת, אני לא בטוח בזה כי זה פוגע בתחושה. 

מפה לשם שנינו הסכמנו, קבענו, ועכשיו בדקה ה-90 אנחנו שוב אוכלים על זה סרטים...

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

השאלה היא מהן ההשלכות של המילה כשעושים אותה בגיל ינקות לעומת גיל מבוגר יותר.

אני מתאר לעצמי, שבגיל צעיר ההשלכות נוראיות פחות.   ההיגיון שלי אומר, שבגיל צעיר יותר ההתפתחות רק מתחילה והיא בעיצומה והפגיעה בריקמה תהייה מינורית יותר (?)

ואולי אני טועה.

או שאני מדבר שטויות ואין משמעות לגיל שבו מתבצע התהליך. (אני מדבר על תחושה פיזית לא פסיכולוגית).

פורסם (נערך)

היות וזה לא פוגע בכלום מעבר ל״אולי הנאה ממין״. והיות ואולי זה עשוי למנוע מחלות הכול לכאורה לא עובדה מוכחת, הייתי עושה זאת רק לצורך ביטחון. סיבות רפואיות בלבד. אם תקבל הוכחה עובדתית שאומרת כך או אחרת - אז הייתי הולך לפי ההוכחה.  בכל אופן לא בגלל דת זה בטוח. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם
לפני 54 דקות, Benor כתב:

אותי מטריד שעושים מזה "טקס".

מה הבעיה עם טקס ? גם בבר מצוה וגם בחתונה עושים מזה טקס.

חפש את הדברים החיובים והייפים שבטקסים ולא את הדברים השלילים אז הכול יסתדר לך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

כמות ה״נאורות״ שהולכת פה. זה משהו!

אתם גם בטח מאלה שמתווכחים למה זה בטיחותי להפגין באויר הפתוח בניגוד פשוט ל... לשבת בבית.

איף. פשוט איף.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם נולדים עם זה- כנראה שזה צריך להיות שם. 

• רעיון טוב! 3

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לפני כשעה, מה רע בשביט? כתב:

כמות ה״נאורות״ שהולכת פה. זה משהו!

אתם גם בטח מאלה שמתווכחים למה זה בטיחותי להפגין באויר הפתוח בניגוד פשוט ל... לשבת בבית.

ואללה מבחינה דתית אני אתאיסט ומבחינה מדינית וכלכלית ימני. חושב שצריך לאסור את ההפגנות ולחלק קנסות כבדים למפרי ההנחיות. ולגבי החרדים חושב שאם הם כל כך רוצים להידבק אז שיהיה להם בהצלחה אבל אז צריך להכריז על הישובים שלהם כ"אוטונומיה רפואית", לשים סביבם גדרות ושיסתדרו לבד עם הטיפול בקורונה. אז תתפלא, גם אנשים כאלה קיימים...

ולענייננו, במדינה מתקדמת והגיינית כמו ישראל היתרונות הרפואיים של ברית מילה הם זניחים עד לא קיימים. אם תקראו באתרים רפואיים את רשימת היתרונות של מילה אז תראו שהם רלוונטיים בעיקר לאזורים מוכי HIV,HPV וכ"ו שהם גם אזורים בהם כנראה לא כל כך שמעו על מין בטוח ושמירה על הגיינה.

להזכירכם, חוץ ממדינות מוסלמיות, חלק ממדינות אפריקה, ישראל ומסיבה לא ברורה גם ארה"ב (שם אחוזי המילה בירידה), רוב הגברים בעולם לא עוברים מילה. אם התועלת הבריאותית היתה משמעותית אז היינו רואים הרבה יותר זכרים עוברים את זה.

מבחינה חברתית לא זכור לי שבמהלך 24 שנות חיי השוותי פינים עם חברים. האנשים היחידים שראו אותו הם הרופא בבקום, פה ושם במלתחות ובמקלחות הצבאיות (שם לאף אחד לא אכפת מה יש לך בין הרגליים) וכמובן בנות זוג. בעניין בנות הזוג אני מקווה שעד שזה יהיה רלוונטי לתינוק (מזל טוב דרך אגב!) ברית מילה כבר לא תיהיה קונצנזוס כל כך חזק בחברה הישראלית.

לדעתי מדובר במנהג ברברי ולא נחוץ שמזמן היה צריך להיעלם מהעולם, לא רואה שום סיבה לחתוך חתיכה מהגוף לתינוקות. ואני אפילו לא מדבר על העדויות שהדבר פוגע בהנאה המינית.

ואת התומכים בברית מילה מסיבות בריאותיות אשאל מדוע הם לא תומכים בהוצאת התוספתן לתינוקות? או בכריתת שדיים לילדות? הרי כ 7 אחוז מהאוכלוסיה יחטפו דלקת התוספתן (במקרים רבים מסכנת חיים) במהלך חייהם וכ12 אחוז (!!!) מהנשים יחלו בסרטן השד במהלך חייהן.

בכל מקרה, אם אתם לא עושים את זה מטעמים דתיים (8 ימים וזה)  לדעתי תדחו את ההחלטה ותורידו את הדדליין של עוד 48 שעות. לא יקרה כלום אם תשבו לחשוב ולקרוא חומרים רלוונטיים בשבועות/חודשים הקרובים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4
פורסם

תזכרו שמדובר פה בהליך כירורגי ללא צורך. יש לי חבר שאחרי הברית זה נדבק לביצה. סיבוך... ויאללה לחדר ניתוח להפריד. בטח זה היה מרגש כפליים.
שקול לעקירת שן כי אולי יהיה בה חור פעם .

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...