Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפנדה 2013 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב, 

חזרתי לארץ אחרי כמעט 5 שנים באירופה, כנראה לתקופה של שנה.

בחודש הראשון כאן החלטתי שאין לי צורך כרגע ברכב ושזאת תהיה הוצאה מיותרת, אבל התחבורה הציבורית כאן (עוד לפני הסגר) חשבה אחרת.

למה מהמרכז למרכז לוקח שעה וחצי להגיע? 

בהתחלה חשבתי לקנות רכב "מעניין", משהו ישן שתמיד רציתי - BMW, מרצדס, להנות ממנו שנה ולהמשיך הלאה. 

היעדר דגמים זמינים (ובמצב סביר) למכירה בשוק וההבנה שהתקלה הבאה יכולה לעלות לי כמו הרכב עצמו, גרמה לי לרדת מהרעיון ולשנות כיוון.

הוחלט ללכת על תמורה למחיר, טיפולים זולים כמה שיותר, חסכונית בדלק ואפשרות סבירה למכור את הרכב אחרי שנה.

רוב הנסיעות עתידות להיות לבד או 2 + כסא תינוק מאחור.

החיפושים עברו למכונית ידנית, ואחרי הרבה קריאה התמקדתי בפיאט פנדה, בלי לתת עדיפות לדור השני או השלישי.

שבת בבוקר עלתה מודעה ביד 2 -  פיאט פנדה צורה חדשה, יד 01 ברשיון,  73K,  שנת 2013 אדומה TOP.

המוכר היה מספיק נחמד כדי להגיע עד אלי עם הרכב בראשון בבוקר (רבע שעה נסיעה) אחרי שהאוטובוס שלי פשוט לא הגיע אחרי חצי שעה המתנה.

הסיפור היה כזה שהרכב נקנה באוגוטס מחברו לעבודה, כרכב שני בבית, ונמכר בגלל סיבות כאלו ואחרות שקשורות למשבר הנוכחי.

בחודשיים שהרכב היה בבעלותו, החליף מצבר לחדש, התקין חיישני רוורס, תאורת לד ווילונות צד מאחור.

מה אהבתי:

- הצבע לטעמי יפה, הרכב לא כל כך קטן, מרחב פנים סביר, תא מטען שיספיק לזוג + ילד. 

- נסועה נמוכה יחסית לפנדות האחרות שמוצעות למכירה

- טיימינג שהוחלף ברכב ב2018

- קבלות על כל הטיפולים

- המוכר הקודם עשה בדיקה לרכב ב30.7 על דעת עצמו, בקומפיוטסט.

- מזגן סביר לגמרי

מה לא אהבתי:

- דפנות הדלת מקדימה באזור משענת היד עשויות בד, והן מלוכלכות, אחרי ישיבה ברכב הבנתי שזה המקום הטבעי לשים את היד והבעיה כנראה בכלל הדגמים האלה.

- התקנה של וילונות שמש בחלונות מאחור, תאורת לד - הכל נחמד אבל אישית אני מעדיף שהרכב תמיד ישאר מקורי לפי איך שיצא מהמפעל.

אחרי שראיתי הרבה המלצות בפורום על מוסך שמשון ביהוד, יצרתי קשר על מנת לברר עלות חוות דעת לפני קניה שלהפתעתי היתה בחינם.

למחרת בבוקר היינו שם (בתאום מראש), חיים שהיה עמוס מאוד בעבודה אבל אדיב ונחמד מצא זמן לבדוק את הרכב, לעשות סיבוב, לבדוק מסמכים וטיפולים ואמר לי שהרכב בסדר גמור.

בהחלט אחזור לשם.

בכדי להתמקח על המחיר ניצלתי את הטסט הקרב בפברואר, ואת דפנות הדלת שצריך לנקות.

בעל הרכב רצה 16,000 בפרסום המודעה - סיכמנו מחיר שהיה לשביעות רצון שני הצדדים.

בזמן העברת הבעלות קיבלתי בדואר שובר לטיפול קטן מתנה, נראה מה הוא שווה כשהזמן יגיע.

תמונות בקרוב, אחרי שטיפה :)

שאלה לגבי מובילאיי, יש כרגע מבצע ב1890ש"ח למובילאיי 630 פרו - האם לדעתכם כדאי להתקין? פחות בהיבט כלכלי ויותר בטיחותי, מוכר לי דגם אחר של מובילאיי.

עריכה אחרונה על ידי ExtraD
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

🤔

פורסם

תתחדש!
מה עם כמה תמונות של הכלה...?

לעניין השובר של הטיפול בחינם, תוודא היטב מה אתה מקבל תמורתו, מנסיון במקרים שאני נתקלתי מרכיבים פילטר שמן תחליפי ושמן באיכות ירודה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

תתחדש! 

נשמע כמו תמורה מצויינת למחיר. 

אל תתעסק עם מוסכים כלליים, טפל רק איפה שמכירים את הדגם והמחלות שלו. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

נראה מהתמונות שמרווח ונעים לשבת. צבע מאוד יפה. תתחדש. הרכב גם נראה לפחות כלפי חוץ, מאוד שמור.

אני דווקא אוהב מוביליי, הוא מאפס אותך שאתה לא מספיק מרוכז. ומוביליי יציק רק למי שלא נוהג כמו שהוא אמור.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

תתחדש! גם אני קניתי פנדה ממש לאחרונה (2011). עד עכשיו אני ממש מבסוט מהרכב והוא לגמרי עולה על הציפיות. 

תהנה! 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

תודה ! 

בהחלט מאוד מרוצה מהרכב, מחכה שיגמר הסגר לקחת אותו לטיול לצפון.

עברתי קצת על הקבלות וראיתי שהטיפול האחרון היה בפברואר השנה, לפני 12K מה שאומר שיש לי עוד זמן עד לטיפול הבא..

כמו כן 2 צמיגי TOYO חדשים מחודש יולי השנה, את הזוג השני  (FALKEN בני 3 שנים) אחליף בקרוב גם כן לTOYO זהים.

לגבי מרווח - לפי דעתי לנהג ולנוסע לידו יש מספיק מקום, אני 1.90.

מאחורי אפשר להכניס ילד \ כסא תינוק ומאחורי הנוסע לידי אפשר גם מבוגר. 

🤔

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב נראה יפה. אבל איך הצלחת לקנות את זה במקום BMW? 
אצלי החלטות כאלו לא מצליחות...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 27 דקות, Pavlik כתב:

הרכב נראה יפה. אבל איך הצלחת לקנות את זה במקום BMW? 
אצלי החלטות כאלו לא מצליחות...

תראה, אם הייתי רואה E30 ידנית ובמחיר שפוי, הייתי הולך על זה (ואולי מצטער אחר כך)

לפני 3 דקות, חולגי כתב:

תתחדש וסע בדרכים טובות.

אהבתי את הצבע !

תודה :)

🤔

פורסם

תתחדש.

אני לא סובל את המובילאיי, יש בשני רכבים במשפחה. ברכב שלי (ארונה) הוא פחות מעיק ועדיין הוא מתריע לשווא מדי פעם.

זה שבפיקנטו הרבה יותר מציק.

אין לי בעיה עם מערכות כאלו כשהן מגיעות מהיצרן ולא מציקות סתם (כמו המערכת שהייתה במאזדה 3).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...