Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפנדה 2013 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה :)

שאלה לגבי הצמיגים - זוג חדש מאחור של 

Toyo tranpath mp4 tl

והזוג הקדמי של פלקן, יצור ספטמבר 2016 

הורכבו באפריל 2017

האם להחליף? ואם כן, ההמלצה לצמיגי Toyo זהים או אפשר גם קונטי/מישלין? 

מצרף תמונות של הפלקן 

20201008_133757.jpg

20201008_105311.jpg

🤔

פורסם
בתאריך 6.10.2020 בשעה 14:11, GABIUBOGI כתב:

תתחדש,

מוביליי רק מציק בעיני.

אולי אתה מתכוון למוצר מתחרה של מובילאיי.

מנסיון עם כמה רכבים עם מובילאיי, זהו מוצר מעולה, שמוסיף לבטיחות, ולא מציק בנהיגה נכונה.

נתקלתי במוצרים של חברות אחרות שאכן רק מציקים.

פורסם (נערך)

מובילאיי בהחלט מציק לא מעט.

הדגמים הישנים מציקים יותר, ברכב אחר במשפחה מותקן וזה בלתי נסבל, מציק על כל פיפס שלא צריך, השבוע התריע שלא נשמר מרחק מרכב שהיה בנתיב השמאלי בכלל, כשהיה מרחק מאוד גדול מהרכב. לא יודע למה הוא החליט לזהות רכב בשמאלי כשהרכב שלנו נוסע בימני.

אצלי ברכב יותר נסבל, אבל גם מציק לפעמים סתם בלי קשר לכלום. נוסע על הנתיב שלי בלי לסטות לשום מקום, מתריע לי שאני סוטה מהנתיב בלי שום סיבה הגיונית.

אם הייתי יכול הייתי עוקר את הדבר הזה מהמקום.

לא מבין גם למה אני צריך אותו בנושא של שמירת מרחק, יש לי בלימה אוטונומית. זה כפל מערכות וזה מיותר, אני לא טייס ולא מפעיל טיל גרעיני, אני לא צריך את ה-Redundancy הזה.

אין לי בעיה עם מערכות מקוריות שמגיעות מהיצרן, יש לי בעיה עם משהו שמותקן בארץ בצורה מכוערת וגם לא עוזר בכלום.

עריכה אחרונה על ידי dorsht
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, TDI כתב:

מנסיון עם כמה רכבים עם מובילאיי, זהו מוצר מעולה, שמוסיף לבטיחות, ולא מציק בנהיגה נכונה.

מהנסיון שלי ודעתי - מדובר דווקא במכשיר נחות, עם אמינות לוקה בחסר (מסכים נשברים, יציאה מכיול, הדבקה שלא מחזיקה על השמשה ועוד) שמצפצף ללא הפסקה (גם כשמכוייל) אם אתה נוהג בכל קצב שהוא לא 'שינה על הכביש' ושהתרומה שלו לבטיחות למי שמרוכז בכביש ולא בטלפון זניחה מאד. הפלסיבו אפקט שלו לעומת זאת - מסוכן הרבה יותר.

לפני 10 שעות, ExtraD כתב:

שאלה לגבי הצמיגים - זוג חדש מאחור של 

Toyo tranpath mp4 tl

והזוג הקדמי של פלקן, יצור ספטמבר 2016 

הורכבו באפריל 2017

האם להחליף? ואם כן, ההמלצה לצמיגי Toyo זהים או אפשר גם קונטי/מישלין? 

שקל אינו מדד שחיקה. יש בחריצים 'גשרונים' ברגע שהם באותו גובה כמו סוליית הצמיג, הוא גמור (בנוסף לנזקי יובש כמובן שנראה שהתחילו).
אין שום חובה ל4 צמיגים זהים ברכב בעל הנעה בסרן אחד, תרכיב מה שבא לך, מישלן זה נהדר - אפשר גם לחסוך קצת עם קלבר HP4 או פאלקן 310.
מי שהרכיב את הtranpath על הרכב הוא אהבל, מדובר בצמיג לג'יפונים, קשה לי להגיד מה בדיוק ההבדל שהשפיע על התכן (משקל? דינמיקה שונה עקב מרכז כובד גבוה? אנערף) אבל יש סיבה למה יש סדרת מוצרים שמתאימה לX ולY.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 9.10.2020 בשעה 10:59, ETAY1998 כתב:

כמה עולה היום רכב כזה?

פתח YAD2 ותגלה כמה עולה (או כמה מבקשים על) כל רכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אולי אתה מתכוון למוצר מתחרה של מובילאיי.
נתקלתי במוצרים של חברות אחרות שאכן רק מציקים.
המובילאיי, בהחלט מוצר טוב.

הבעיה היא בהתקנה המקומית. שברוב המקרים היא התקנה ישראלית טיפוסית.
במקרה כזה תקבל מערכת שמצפצפת שלא לצורך. מתריעה על רכבים במסלול סמוך, ועל עמודים בצד הדרך. ואז מרוב התראות שוא , כאשר מגיעה התראה אמיתית, כנראה הנהג כבר לא יתייחס אליה.

אם זה מותקן כמו שצריך, יעבוד תקין. השאלה היא האם אתה מכיר מתקין פדאנט שמתקין את המערכות הללו?

לכן ההמלצה שלי היא להמנע מהתקנה מקומית.

מה לעשות , כמו אצל עורכי דין, יש 99% שמוציאים שם רע לשאר :-)

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ברכב חדש אי אפשר להימנע מזה גם אם אתה רוצה, רק אם הרכב מגיע עם מערכת מקורית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צודק, 

לכן בשני הרכבים החדשים שקניתי בשלוש שנים האחרונות , הקפדתי שלא יהיו התקנות מקומיות בנושא הזה . 

וכנראה שאני לא היחיד. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תתחדש, 

מדובר במכונית שאני מאוד אוהב. 

יש איזשהו קסם בפשטות של הרכב והוא מרגיש דיי זריז ומשהו בנהיגה מרגיש קצת כמו לנהוג במכונית יותר גדולה ממכונית מיני. 

מרגיש קצת באיטליה כשאני רואה אותן על הכביש. 

קנייה מעולה! (האמת שלאור המחיר הזול מאוד כבר תקופה ארוכה הרכב הזה עושה לי חשק לקנות אחד כזה שיהיה לנסיעות הקצרות של תוך ת"א,

לא יודע כמה יקרה אבל עושה קצת חשק :) )

נ.ב, שלך נראית מהודרת יותר מאשר רוב הפנדות שנסעו כאן. היא ברמת גימור גבוהה יותר? אני מזהה כאן טאסות שונות ופסי העמסה.

ותפרגן לנו עוד כמה תמונות 😉 

שלומי.

פורסם

מתכנן לעשות ווקס היום ואפרסם עוד קצת תמונות, בנתיים החלטתי לוותר על מובילאיי, אולי בהמשך.

לפני 10 שעות, shlomi6280 כתב:

תתחדש, 

מדובר במכונית שאני מאוד אוהב. 

יש איזשהו קסם בפשטות של הרכב והוא מרגיש דיי זריז ומשהו בנהיגה מרגיש קצת כמו לנהוג במכונית יותר גדולה ממכונית מיני. 

מרגיש קצת באיטליה כשאני רואה אותן על הכביש. 

קנייה מעולה! (האמת שלאור המחיר הזול מאוד כבר תקופה ארוכה הרכב הזה עושה לי חשק לקנות אחד כזה שיהיה לנסיעות הקצרות של תוך ת"א,

לא יודע כמה יקרה אבל עושה קצת חשק :) )

נ.ב, שלך נראית מהודרת יותר מאשר רוב הפנדות שנסעו כאן. היא ברמת גימור גבוהה יותר? אני מזהה כאן טאסות שונות ופסי העמסה.

ותפרגן לנו עוד כמה תמונות 😉 

לפי דעתי יש רמות גימור: ONE, TOP, MILANO 

ואני חושב שגם BASIC(?)

אצלי זה TOP.

עדיין לא בקיא לגמרי בהבדלים.

🤔

• תוכן חדש...