Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

בהנחה שה cx30 מייצגת את ה old school 

ורכבים חשמליים הם העתיד. 

מה דעתכם עדיף בהנחה שעלות הרכבים די דומה? 

אציין שעל היונדאי הנ"ל טרם נהגתי. 

כמו כן, ברכב העתידי אסע כ17k בשנה, רוב הזמן מחוץ לעיר. 

בנוסף, אני מתגורר בבניין ולכן כל עניין הטעינה הוא די בעייתי אך שמתי לב שעמדות טעינה חדשות נבנות מדי יום. 

אני מחליף רכבים כל 3.5 שנים בערך ותמיד מחפש רכב עם ייחוד מסוים. 

יכל להיות שאני טועה אך נראה לי שרכב עם מנוע חשמלי ישמור על הייחודיות שלו גם כאשר ארצה להחליפו. 

אם לשים רגע בצד את הטכנולוגיה החדשה של המנוע, האם יונדאי איוניק הוא רכב מספיק טוב על מנת להתחרות במאזדה cx30 שהיא בעצם מאזדה 3 מוגבהת? 

תודה 

פורסם

המיסים על איוניק חשמלית נמוכים מאד - היא תהיה מאד יקרה ולא משתלמת עבורך. נפח המנוע (0) נמוך מ-1300 סמ"ק ולכן גם הקיצבה תפגע.

בקיצור - שכח מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם ההיבריד פלאגין של קיה נירו היה מגיע עם המושבים שיש באקסיד, הייתי רוכש בלב שלם את הנירו. 

נהגתי גם על הנירו וגם על האקסיד 

הגב לא התלהב משניהם כאשר בנירו בקושי יצאתי מהרכב אחרי 35 דקות נסיעה. 

באקסיד המושב היה תומך מדי, כמו מזרן אורטופדי, אני מניח שאפשר להתרגל. 

בזכות ההנחה במיסים יש לי את היכולת לשלם את האקסטרה, נגיד במקום 145k לשלם 155-160.

פורסם

כרכב,המאזדה רכב יותר טוב מהאיוניק,איכותי יותר,מתנהג יותר ,חזק יותר,המאזדה לא מושלמת,היא נוקשה {גם האיוניק},לא הכי שקטה,וצפופה,אבל עדיין רכב יותר טוב מהיונדאי.

פורסם

אין רכב שהוא מושלם. 

פשוט בתקציבים כה גבוהים, הייתי רוצה להתפשר כמה שפחות. 

המאזדה אכן נוקשה, החלופה היא רכבים צרפתיים או שאני טועה?

מהנסיעה הקצרה בעיר בזמן נסיעת המבחן, לא הבחנתי ברעשים יוצאי דופן, אולי הם מופיעים ברגע שיוצאים מחוץ לעיר. 

פורסם

כדאי שבשלב זה תרד מהיברידי / חשמלי - המיסים נמוכים והרכב יהיה יקר.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 שעות, Octavia-TSI11 כתב:

אין רכב שהוא מושלם. 

פשוט בתקציבים כה גבוהים, הייתי רוצה להתפשר כמה שפחות. 

המאזדה אכן נוקשה, החלופה היא רכבים צרפתיים או שאני טועה?

מהנסיעה הקצרה בעיר בזמן נסיעת המבחן, לא הבחנתי ברעשים יוצאי דופן, אולי הם מופיעים ברגע שיוצאים מחוץ לעיר. 

אתה לא טועה אבל אני מציע לך לנסות בעצמך.

פורסם

ראיתי עכשיו פרסום שהויטרה 1.4 טורבו נמכרת עם מערכות בטיחות מקוריות. 

על אף שישנה הרגשה כללית שאני הולך אחורה במקום להשתדרג, אולי נסיעת מבחן תפתיע לטובה ותגרום להרגשה להיעלם. 

בימים הקרובים אקבע נסיעת מבחן על הסוזוקי. 

• תוכן חדש...