Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצות של פולו 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי פולו 2007 מדהימה, הדבר הבעייתי שאני מרגיש וראיתי שרשורים נוספים באותה קטגוריה של פולסוואגן, זה שההאצות שלה נורא קשות. אני שולל בעיה בגיר - הרכב מגיע ל140 בכביש 6 בקלות והמנוע שקט, אין רעידות או חריקות. כשאני מגיע למאה קמש נגיד, קל לי מאוד להשאר במהירות הזאת גם - הבעיה היא נטו בקמשים הראשונים (עד 60-80 קמש). 

אם עוזר אז יש גם מרווח די גדול בכמה שהדוושת גז למטה לעומת כמה שהברקס למעלה. 

שמתי אותו היום במוסך ושמו לו חומר שמנקה את המערכת יניקה (לטענתם, קראו לזה בינהם ״האינפוזיה״) - לא הרגשתי שיפורים בפועל. 

מישהו מכיר? שווה לבדוק במוסך לעומק יותר או שזה ככה כל הרכבים האלו? 

פורסם
לפני 2 שעות, li0r כתב:

איזה מנוע זה? 1.6 או 1.4?

כמה ק"מ הרכב עבר? (יכול להיות גם שהמנוע חלש כבר)

151 כרגע

אני נסעתי בצבא על מנועים שעמדו על 300 אלף ולא הרגיש ככה

המנוע הוא 1.4. 

פורסם
לפני 4 שעות, Shay_u כתב:

נסעת בצבא על פולו 1.4 שעמדו על 300 אלף ולא הרגישו ככה?

לא. שאלת על ק"מ ונתתי את ההשוואה בתור רכב שעבר כפול בשעון.

לפני 1 שעה, pasat04 כתב:

לבת שלי יש פולו 2007, עם מנוע 1.4. הרכב עם כ-140k ק"מ. התופעה שאתה מתאר לא מוכרת לנו. הרכב מטופל כל 15k ק"מ לפי הספר.

אבדוק לעומק במוסך. תודה.

פורסם
לפני 4 שעות, pasat04 כתב:

לבת שלי יש פולו 2007, עם מנוע 1.4

לפני 7 שעות, rootdotexe כתב:

המנוע הוא 1.4

מה דגם (קוד) המנוע?

כמדומני בשנתון הזה היו 2 אפשרויות לפחות ואם זכור לי נכון גם קצת בלבול לגבי ההספק המוצהר שלהם.

אולי זה גם חלק מהענין.

פורסם
לפני 12 שעות, Fraysa כתב:

מוסך רון - ישראל ב"ק 18, תל אביב, בהצלחה!

מי אלה? למה שאסע במיוחד עד לתל אביב בשבילם? האם הם מכירים ספציפית את הדגם והתקלה המדוברת?

יש לי מכונאי בלוד שבזמנו טיפל לי ברכב יותר ישן, אמנם בנאדם פרטי עם כלים בחצר אבל כישרון וידע בשמיים - הרבה יותר אמין מכל מוסכניק שאי פעם ביקרתי אצלו, אני אישית גר בדימונה .

פורסם
לפני 9 שעות, rootdotexe כתב:

מי אלה? למה שאסע במיוחד עד לתל אביב בשבילם? האם הם מכירים ספציפית את הדגם והתקלה המדוברת?

יש לי מכונאי בלוד שבזמנו טיפל לי ברכב יותר ישן, אמנם בנאדם פרטי עם כלים בחצר אבל כישרון וידע בשמיים - הרבה יותר אמין מכל מוסכניק שאי פעם ביקרתי אצלו, אני אישית גר בדימונה .

ממליץ לך לרפרף בנושא הנ"ל ולראות ביקורות על רון. בן אדם ישר, סופר מקצועי, ומתמחה ברכבי הקונצרן. האם שווה לך לנסוע מדימונה לתל אביב עבור כך? חד משמעית. אני הייתי גם נוסע לרון אם הייתי גר בנהריה. בכל אופן, אתה גם יכול להרים אליו טלפון ולהתייעץ לפני ההגעה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...