Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישה של רכב עד 40K עם לפחות 140 כ"ס

אז אני מסתכל על מספר רכבים ונתקלתי כמובן בסוגי הרכבים הבאים :

אופל אסטרה GTC, פורד פוקוס, מגן RS וכ'ו

השאלה שלי היא מה הסיבה למחירון הכל כך נמוך שלהם ? (בחצי נמוך מהיפניות לדוגמא)

אני מכיר לא קצת אנשים שנוסעים על אופל לדוגמא, ולא סובלים מבעיות כלשהם, אז מה הסיבה בעצם למחירונים הנמוכים האלה?

האם יש טעם לשקול את אחד הרכבים בסגנון? במיוחד שמתי עיין על הGTC 1.4 טורבו.

וכמובן האם יהיה יחסית קל למכור אותם אחרי זה? 

תודה :)

פורסם

תלוי בשנתונים, אבל הרכבים שציינת הם בעלי שוק יד שנייה לא חזק במיוחד בלשון המעטה.

הפוקוס בעלת פוטנציאל לבעיות רבות, במיוחד בגיר לדוגמה

המגן היא האופציה הטובה יותר מבין הרשימה, תלוי בשימושים

פורסם

מחירון רכב זה פועל יוצא של סחירות/ביקוש. אין תמיד קשר לאיכות הרכב או מספר תקלות.

יותר חמור מזה, שגם "המחירון" על רכבים לא מבוקשים,  זה רק מספר, כי לרוב הם נחתכים בעוד כמה אחוזים.

האם לרכוש או לא, שאלה אישית. אני מעדיף רכב מבוקש, פחות צעיר. 

פורסם
לפני 28 דקות, BarM כתב:

הפוקוס בעלת פוטנציאל לבעיות רבות, במיוחד בגיר לדוגמה

סיפר לי ידיד שלפני תקופה קנה פוקוס 2014 ב 15 אלף ש"ח בלבד ואחרי יומיים גיר ב 5000 ש"ח .הכל לטובה!

• מעניין 1

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

אין לגיר בפוקוס אחריות ל-10 שנים? בכל מקרה, גם ב-20,000 שקל לרכב משפחתי טוב משנת 2014 זה מציאה. עבור קורולה משעממת צריך בערך פי 3. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • אהבתי 1
פורסם

תראה כמה שהקורולה משעממת הפוקוס צריכה יותר תיקונים.. אבל אני איתך בכך שהיפניות זה יותר ענין של תדמית.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 10 דקות, ch2856 כתב:

אין לגיר בפוקוס אחריות ל-10 שנים? בכל מקרה, גם ב-20,000 שקל לרכב משפחתי טוב משנת 2014 זה מציאה. עבור קורולה משעממת צריך בערך פי 3. 

10 שנים אחריות נתנו למחשב גיר בלבד.

• תוכן חדש...