Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשירשור הנ"ל:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?684989-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%95-2018-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%A8&highlight=

לקחתי את הרכב לבדיקה עצמאית. צירפתי את התוצאות.

האם יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי? בעיקרון הסכימו לבצע את כיוון פרונט עליהם ומנסה לשכנע גם את החלפת הצמיגים הקדמיים שנאמר לי שהם שחוקים.

המחיר הוא בערך מחיר מחירון של לוי-יצחק למרות שהיה בליסינג פרטי, האוטו בעיקרון נראה במצב טוב מאוד.

הסוכן אמר שאת הטיפולים עשו במוסך שלאלבר ושזה לא פוגע באחריות, האם זה נכון?

תודה רבה על העזרה.

בדיקה.jpg

פורסם

למרות שהרכב נסע רק 28 אלף קילומטרים, עברו עליו חיי ליסינג טיפוסיים.

אין כאן משהו שפוסל את הרכב, אבל במחיר שדורשים עליו לא נלקחה בחשבון הפחתה בגין ליסינג, וזה הימור ביטוחי למקרה של גניבה/ טוטאל לוס .

אתה צריך להיות שלם עם העניין הזה וגם עם התכניות לעתיד, כאשר תרצה למכור, כנראה לא תוכל לקבל מחירון ללא ההפחתה ( ואולי אני טועה, כי הרכבים האלה נהנים מביקוש גבוה ).

זה השנתון האחרון של ורסו ( ולא יהיה לו מחליף בגלל הפסקת הייצור ).

אם אתה נעול רק על ורסו ולא מצאת רכב אחר באותו המחיר ועם אותם הנתונים, אפשר לשקול רכישה לתווך ארוך של שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדוק לחץ אויר בצמיגים ומלא בהתאם לצורך.

אם הנורה לא נכבת, גש למוסך מורשה טויוטה לבדיקת חיישני ניטור לחץ האויר בצמיגים.

ברכבי ליסינג רבים ישנה תקלה במערכת, התיקון יקר מאוד.

נתקלתי במקרים לא מעטים שפנצריות שעובדות עם חברות הליסינג פגעו בחיישנים בזמן תיקון פנצ'ר או החלפת צמיג.

יש גם מקרים של גניבת החיישנים היקרים הללו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם התיקונים נעשו במוסך אלבר לפי הוראות יצרן זה לא אמור לפגוע באחריות. אבל לך תדע.

סה"כ הבדיקה טובה.

אני הייתי מתעקש שכל מה שקשור לחיישן TMPS יסודר.

שיחליפו צמיגים ויעשו כיוון פרונט ואתה תקבל את הרכב תקין, כי כמו שאמרו זה יכול להיות באמת רק חוסר אוויר וזה יכול להיות תקלה במערכת לא זולה.

פורסם

חיישן בודד ברכב המדובר עולה כ 500₪ לפני מע"מ.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חיישן בודד ברכב המדובר עולה כ 500₪ לפני מע"מ.

כמה חיישנים יש?

סליחה על הבורות, איך אני יודע שהדבר הסתדר פשוט הנורה לא דולקת?

זאת הנורה בתמונה?

IMAGE-TPMS_tcm-3123-1297170.png

פורסם

בכל גלגל יש חיישן אחד, כמובן.

אבל בטויוטה ורסו אי אפשר לדעת לפי לוח שעונים, באיזה גלגל חסר אוויר - צריך לבדוק לחצים בכל הארבעת הגלגלים.

גם קצת מוזר לי שהצמיגים הקדמיים פגומים אחרי 28 אלף קילומטרים. אצלי הוחלפו אחרי 55 אלף, ועדיין היו במצב סביר+ ( בסטנדרטים מחמירים שלי לגבי הצמיגים ).

• תוכן חדש...