Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, utsur כתב:

מיונדאי לא הייתי מצפה להרבה לאור התמחור הסופר יקר של האיוניק החשמלית הנוכחית.

לפי דעתי הם הופתעו מתמחור של טסלה בסיסית !!
וכן,טלקאר בהחלט הכי אגרסיביים,לפני שנתיים להביא PHEV עם גימור הכי פרימיום ב-150K,אכן רק הם יכלו.
לפי דעתי היו מאוד חכמים שדילגו על NIRO EV,ידעו מה בצנרת,שנה הבאה יהיה להם ספורטאזי דור חדש ו-EV6,כלמוביל השנה יחגגו על טוסון חדש שימכר בעשרות אלפים !!

לפני 2 דקות, eitanuch כתב:

בתור אחד שהתעניין על הוואגיות החשמליות, id3, 4, קראתי ביקורות לא טובות כל כך אז הפסקתי להתלהב מהציפייה להן בארץ.

אמתין לקוריאניות. 

אכן לא סתם שילם בכיסא שלו ה-CEO שהוחלף,זה בהחלט כשלון,אבל לא הייתי מספיד אותם.
עם כל קשיים שלהם,עברו את טסלה במכירות חשמליות באירופה,ועם השקעה  של מיליארדים,ופיתוח מלא של SW בתוך הבית,זה יסתדר להם בסוף.
אני אישית בכלל לא פוזל לוואגיות בגלל היבואן בארץ,הרי יש גם את ENYAQ של סקודה,אבל התמחורים $#&@$@

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, eitanuch כתב:

בתור אחד שהתעניין על הוואגיות החשמליות, id3, 4, קראתי ביקורות לא טובות כל כך אז הפסקתי להתלהב מהציפייה להן בארץ.

אמתין לקוריאניות. 

בהתחשב שה id3 בתמחור הוגן יכולה להמכר פה במחיר של גולף רגילה, רוב החסרונות שלה לא כאלה גדולים למשתמש הממוצע. 

פורסם (נערך)

גולף רגילה עולה כ140 אלף ש"ח. במחיר כזה, לא מציאה בכלל עם הביקורות שקראתי.

דבר שני, הסיכוי שזה יהיה התמחור שואף ל0 כי אז היא outsell את הפולו והגולף הקיימות, ואולי גם דגמים שונים של סיאט וסקודה. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני 5 דקות, utsur כתב:

בהתחשב שה id3 בתמחור הוגן יכולה להמכר פה במחיר של גולף רגילה, רוב החסרונות שלה לא כאלה גדולים למשתמש הממוצע. 

גולף GTE בגרסה פלאג-אין לא מסוגלים להביא אפילו לא ב-160-170K,כאשר עדיין יש הטבת מס רצינית מול ICE,אתה חושב שבכלל EV שבאמת עדיין הרבה יותר יקר בייצור (מאשר 20% הפרש מול PHEV) יביאו לך במחיר 140K ??????

• אהבתי 1
פורסם

Id3 מתחילה באירופה ממחיר שהוא נמוך ביותר מ 30% אחוז מטסלה sr+ . אז תשובת האפשר היא כן. אם היבואן יעשה את זה...כמו שאמרתי, אני לא רואה אצל צ'מפיון יותר מידי מוטיבציה. כנראה הם מייצרים הרבה כסף מהמוסכים

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, utsur כתב:

כנראה הם מייצרים הרבה כסף מהמוסכים

לדעתי, בעוד כמה שנים כולם יבינו שמכוניות חשמליות יכולות לייצר עוד יותר כסף למוסכים של היבואנים.

החיסכון של שמן\פלאגים יהיה בטל בשישים לאומת עלויות החלקים (רק המקוריים כמובן, במחיר פי 3 מחו"ל, כרגיל) והעבודה (רק של המומחים לרכבים לחשמליים) במוסכים של היבואנים.

פשוט לא יהיה להם אלטרנטיבה כמו שיש היום במקרה שנדרש תיקון כלשהו, וכן התיקונים יידרשו גם לחשמליים, אולי אפילו יותר מרכבי בנזין.

לבטריה אולי יהיה אחריות של 8 שנים, אבל שאר האוטו עדיין יכול להתקלקל והלקוחות ישלמו עבור הטעויות ו\או חוסר נסיון של היצרנים.  

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, PriceDevil כתב:

ממליץ לך לצפות בסרטון המצורף

אני מכיר את הערוץ הזה (לא עוקב אחריו יותר כי הוא בדיחה, אין להם מושג בכלום, כמו גם לרוב מעריצי טסלה) ועל מקרה בודד אי אפשר להסיק מסכנות, צריך סטטיסטיקה אמינה.

דוגמה: לניסן ליף אין קירור של בטריה - בדיוק הבעיה של תכנון לקוי. הרבה אנשים סבלו מזה, אבל יש גם כאלה שאצלם אין בעיות עם בטריה.

זה לא אומר שזאת בעיה מדומיינת. רק אומר שבתנאי שימוש של אותם אנשים מסויימים היא לא עלתה.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • מצחיק 1

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)

טסלה ניצלה, בין היתר, את הביצועים הפונימנליים של הרכבים שלה כדי ליצור בידול לעומת רכבים לא חשמליים ולמכור, אבל לאדם ממוצע אין שום צורך או יכולת להשתמש בפועל בכבישי ישראל אפילו בביצועים של הטסלה מודל 3 sr (הדגם הבסיסי למי שלא יודע), למעט האצות לצורך צחקוק עצמי שלו ושל אחרים הנוסעים איתו או של מי שרואה סרטונים על כך, או דריפטים תוך כדי עשיית מנוי קבע בפנצ'ריה (אבל לצחקק זה בהחלט לגיטימי, שלא יגידו שאני מצקצק, שזה אסור כאן 😉).

דגם ה- sr מאיץ ב- 5.6 שניות ל- 100 קמ"ש שזה אומר יותר מהיר מלנצ'יה דלתא אינטגרלה של שנות השמונים או כמו סיאט לאון קופרה על הנייר ובפועל הרבה יותר מהיר כי הביצועים זמינים מיידית ובטווח המהירות הנמוך הם טובים עוד יותר. שלא לדבר על ה- lr שמאיץ ב- 4.4 שניות ועל ה- 3.3 של הפרפורמנס.

לצורך העניין mg zs ev בעלת 140 כ"ס ונתוני תאוצה של 8.2 שניות מאיצה בפועל ל- 100 קמ"ש כמו פיז'ו 308  gti עם 270 כ"ס שמאיצה ב- 6 שניות וכל הדרך עד ל- 100 קמ"ש ה- mg גם מובילה.

דגמי הבסיס של האיוניק 5 והקיה ev6 מאיצות ב- 8.5 שניות  ואלו כאמור ביצועים של רכבים חשמליים וזה מעל ומעבר כאמור לאדם ממוצע ומה שחשוב זה שהרכבים יתומחרו במחיר סביר ויספקו צרכים שבאמת חשובים לאנשים ממוצעים. 

מי שרוצה בכל זאת יותר ביצועים לשם צחקוק גדול יותר יוכל לרכוש את הדגמים בעלי הביצועים החזקים יותר.

עריכה אחרונה על ידי evc
פורסם
לפני 47 דקות, EvGriga כתב:

אני מכיר את הערוץ הזה (לא עוקב אחריו יותר כי הוא בדיחה, אין להם מושג בכלום, כמו גם לרוב מעריצי טסלה) ועל מקרה בודד אי אפשר להסיק מסכנות, צריך סטטיסטיקה אמינה.

דוגמה: לניסן ליף אין קירור של בטריה - בדיוק הבעיה של תכנון לקוי. הרבה אנשים סבלו מזה, אבל יש גם כאלה שאצלם אין בעיות עם בטריה.

זה לא אומר שזאת בעיה מדומיינת. רק אומר שבתנאי שימוש של אותם אנשים מסויימים היא לא עלתה.

...

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני שעה, EvGriga כתב:

לא קצת מתנשא? לרוב מעריצי טסלה אין מושג בכלום? ולך יש?

מה נסגר עם השליליות הזו כלפי טסלה (ו״מעריציה״)? מילא היית מפרסם פה דעה מאוזנת, אבל זה כל הזמן שלילי שלילי שלילי, ואני מנסה להבין למה זה? 

אגב באיזה דגמים שלהם יצא לך לנהוג?

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

והכי מצחיק זה שיום יבוא והוא יבין שהעולם מכריח אותו לנסוע באוטו חשמלי כי החוק לא יאפשר יותר למכור מכוניות בנזין :p

עריכה אחרונה על ידי eitanuch

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...