Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רומז שאשכים הם ערובה לקבלת החלטות שקולות?

מנסיוני זה די ההיפך.

בכל מקרה הערה לא ראויה.

אדם שלא מבין יותר מדי ברכבים - מומלץ לו להעזר באדם שמבין. את אותו הדבר המלצתי לנהגים ״עם אשכים ״ללא הבנה בנושא.

כשהצעתי נישואים לאשתי נעזרתי בחברה שלה כשהלכתי לבחור טבעת- מאותה הסיבה שהמלצתי לך.

קחי עצה לחיים- אל תטיפי לי על הערות לא ראויות, יום טוב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
מה קשור להחלטה ולאשכים??

אדם שלא מבין יותר מדי ברכבים - מומלץ לו להעזר באדם שמבין. את אותו הדבר המלצתי לנהגים ״עם אשכים ״ללא הבנה בנושא.

כשהצעתי נישואים לאשתי נעזרתי בחברה שלה כשהלכתי לבחור טבעת- מאותה הסיבה שהמלצתי לך.

קחי עצה לחיים- אל תטיפי לי על הערות לא ראויות, יום טוב

מנסיוני זה די ההיפך.

הקשר הוא שהמלצת לה ללכת עם "גבר", שבד"כ יש לו אשכים (היום יש טוענים שלא בהכרח, עניין מורכב ולא לשרשור הזה).

אתה לא המלצת על "אדם".

קח עצה לפורום, אל תתעווז על משתמשים ובטח לא על מנהלים. זה לא ייגמר בטוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מציע שתיקח איתה פלואיד ג׳נדר שנעלב/ת/ים א/עם לא/ע פונים אליו/ה/ הם/הן ב they.

יחסית למידבר, הזוי כמה פתותי שלג יש פתאום בישראל לאחרונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קח עצה לפורום... זה לא ייגמר בטוב.

קח עצה לפורום, אל תשתמש בשפה תוקפנית, זה בטח לא ראוי ממנהל.

ועל זה אומרים כל הפוסל במומו פוסל...

• אהבתי 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

את האמת לא מבין מה הבעיה בניסוח שלו גם אם השתמש במילה "גבר".

בואו לא נתייפייף, אם יש לה קרוב משפחה או חבר שמבין ברכבים ושיכול ללוות אותה בקנייה כמו שהבחור ייעץ לה אז 99% שמדובר בגבר, במקרה הזה אני לא חושב שזה נורא אם הוא הפלה את ה 1 אחוז הזה מהנשים שגם מבינות ומתעסקות בדברים האלה, כאילו בואו.

לא צריך לייבא לפה את ה PC החונק מארה"ב על כל דבר, זה מעייף.

פורסם

הבעיה היא שלעניין רכישה של רכב חדש בסוכנות אין כמעט משקל למין הרוכש.

אני לא יודע בכמה סוכנויות רכב חדש ביקרת, אבל לרוב הסוכנים שבהם אני נתקלתי ידע מוגבל מאוד במכוניות והם פשוט אנשי מכירות.

לנשים אין שום בעיה להתנהל מול אנשי מכירות ואני דיי משוכנע שהן יקבלו עסקה טובה יותר ברוב המקרים.

זאת פשוט הייתה הערה מיותרת לחלוטין.

פורסם

ועל זה אומרים כל הפוסל במומו פוסל...

אחי, איך אני קשור לפה? אני בכלל בתור לסטלה

750-3_jeooxg.jpg

• מצחיק 1

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עתה, כשהסתיים הדיון בקורס מבוא למגדר, נחזור לשאלה המקורית.

לעניות דעתי ה XV דווקא מתאים לך מאוד. הוא עם מערכת אייסייט שהיא מערכת בטיחות מקורית של סובארו, ופועלת מעולה. אם אהבת - אל תהססי.

לאחרונה בחנתי RAV4 היברידי של טויוטה. הוא יקר מדי בגירסתו ההיברידית, אבל גירסת הבנזין מתחילה ב 170.0 אש"ח. הוא מרווח מאוד ואיכותי מאוד.

בנוסף, הוא יהנה מסחירות גבוה בעתיד.

לסיכום - אם הסובארו מתאים לך - לכי עליו. אם את רוצה דעה נוספת, לכי לעשות נסיעת מבחן על ה RAV4 החדש.

בכל מקרה לא רוכשים רכב תחת לחץ. בסכומים האלה, תקדישי את הזמן לנסיעות מבחן, בחני הצעות שונות, ותרכשי רכב באופן שקול.

מוזמנת כמובן לחזור להתייעץ. כמו שאת רואה, לכל גולש יש את ההעדפות האישיות שלו. הן לא יותר טובות מההעדפות האישיות שלך.

בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עתה, כשהסתיים הדיון בקורס מבוא למגדר, נחזור לשאלה המקורית.

לעניות דעתי ה XV דווקא מתאים לך מאוד. הוא עם מערכת אייסייט שהיא מערכת בטיחות מקורית של סובארו, ופועלת מעולה. אם אהבת - אל תהססי.

לאחרונה בחנתי RAV4 היברידי של טויוטה. הוא יקר מדי בגירסתו ההיברידית, אבל גירסת הבנזין מתחילה ב 170.0 אש"ח. הוא מרווח מאוד ואיכותי מאוד.

בנוסף, הוא יהנה מסחירות גבוה בעתיד.

לסיכום - אם הסובארו מתאים לך - לכי עליו. אם את רוצה דעה נוספת, לכי לעשות נסיעת מבחן על ה RAV4 החדש.

בכל מקרה לא רוכשים רכב תחת לחץ. בסכומים האלה, תקדישי את הזמן לנסיעות מבחן, בחני הצעות שונות, ותרכשי רכב באופן שקול.

מוזמנת כמובן לחזור להתייעץ. כמו שאת רואה, לכל גולש יש את ההעדפות האישיות שלו. הן לא יותר טובות מההעדפות האישיות שלך.

בהצלחה.

תודה רבה על הפירוט. מחר נסיעת מבחן XV ושוקלת את הRAV4 בגירסת הבנזין. אחזור פה אם יש עוד שאלות. באמת תודה רבה לכולם על העזרה.

פורסם (נערך)

לא שהייתי פוסל ראב4 על מבחן יציבות.אני טרם פגשתי מוס בכביש וסביר להניח שרוב הנהגים יכשלו בתמרון התחמקות חד אם יפגשו מפגע פתאומי. אבל, כמו ההונדה שפסלת ,ה rav4 פשוט מתומחר גבוה ללא סיבה טובה.

הוא בינוני ברוב הפרמטרים (למעט שמירת ערך ואולי זה מה שמחפשים). קחי לנסיעת מבחן אחרי ה XV .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הכי טוב שתרשמי את הדגמים שהכי מתאימים לכאורה.

גשי לסוכנות של כל סוג רכב ושבי ותעשי נסיעת מבחן בכבישים שאת רגילה לנסוע בהם ולא בשעות של פקקים.

תפסלי את הרכבים שפחות התחברת אליהם בנסיעה / בנוחות / בתא מטען / בצורה / באיזה פיצ'ר שחסר לך

מציע לפסול רכבים שאינם מגיעים עם רשימת אבזור בטיחותי מקסימלי או כמעט מקסימלי.

בלימה אוטונומית לפנים ולאחור זה מאוד חשוב ויעיל

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום לכולם,

תודה רבה לכם. אחרי שקארתי את הכתבה ירדתי מה RAV4. עשיתי מבחן נהיגה ב XV והתרשמתי לטובה.

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מחיר. מחיר מחירון כולל אגרה הוא 166,117. נתנו הנחה של 7500 ש"ח + פס צד.

האם לדעתכם אפשר להשיג מחיר טוב יותר ? יותר אביזרים שאפשר לבקש? לא סגרתי לפני שחזרתי לפה להתייעץ לגבי מה לבקש לדבי מחירים\ תוספות.

תודה לכל העונים

• תוכן חדש...