Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CX5 זה רכב סולידי, אמין, סחיר ואין לו חסרונות גדולים, הייתי מתחיל שם ולא מתפזר לכיוונים אחרים, אם מסיבה כלשהיא לא רוצים מאזדה, הייתי קופץ לקיה ובודק את הספורטאג' ובודק אותו, במיוחד דגם 2.0 אורבן טוף שיחסול הרבה כסף, אלה שתי האופציות הכי סולידיות בשוק.

הונדה יקר מדי ללא הצדקה, XV קטן מדי,אין סיבה להסתפק בו בתקציב הזה.

פורסם
בוקר טוב,

וואי תודה לכם, אבל אני עוד יותר מבולבלת ועשיתי טבלה עם כל ההמלצות והיא קצת מפוזרת. הסתכלתי על הרכבים, ואני רוצהף ברשותכם, לבקש מכם את הטוב ביותר לדעתכם מבין הרשימה הבאה לפי ההמלצות שלכם:

1) SUBARU XV CROSSTREK NEW XV CROSSTREK 152HP

2) XV XV 2.0 EYESIGHT CVT

3) Nissan QAASHQAI

באמת אהבתי את הדגם של ההונדה EXECUTIVE אבל עכשיו לא בטוחה אחרי שקראתי את התגובות.

אשמח להתייחסות לדגמים הנ"ל בבקשה.

באמת תודה לכולם.

הסובארו רכב מיושן , צפוף מאוד מבפנים ואינו עומד בשורה אחת עם רכבים מודרנים עדכנים, מה עוד שהוא סובל מסחירות נמוכה ונמכר במחירים נמוכים משמעותית באתרי יד 2 0 ק"מ.

מציע להתמקד ברשימה של 2-3 מועמדים סופים אשר מתאימים לך לאחר נסיעת מבחן , לטעמי תקבלי את התשובה לגבי הרכב המועדף לאחר הנהיגה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חבל שאת מתמקדת באלא רק בגלל מוצאם (ולא ענית לי איפה קראת שרק היפניות טובות, אבל אני מניח שזה לא היה פה...) כי את מוציאה מכלל אפשרות כתה דגמים מעניינים וטובים יותר.

אם את בכל זאת תעקשת, אז הקשקאי עדיף על הסובארו, ומגיע היום עם מנוע חזק ומשמעותית עדיף על הקודם.

פורסם
מה יכול להיות אופציה מושלמת לדעתך?

אין אופציה מושלמת - לכל אופציה, הפלוסים והמינוסים שלה.

ההימור הבטוח תהיה המאזדה CX5 בגירסתה הבסיסית. מעט מעל התקציב, אבל שילוב מנצח של פשטות מכאנית, שמירת ערך טובה, ומערכות בטיחות מתקדמות גם בגרסת הבסיס.

אין אופציות גרועות - ההונדה אכן נחשבת תמורה פחות טובה לכסף, תזכרי שבסופו של דבר מה שצריך להכריע היא ההעדפה שלך, ולא דעתו של אדם זה או אחר.

כפי שציינתי - אם ה-XV זה עדיף ה-CROSSTrek.

הקשקאי אופציה ראויה - במיוחד עם מנוע הבנזין החדש שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הונדה יקר מידי בלי סיבה הסובארו מיושן ביחס לשאר הדגמים אם את רוצה רכב שיהיה עם שם ובהמשך יהיה קל למכור אז ספורטאז דרך אגב ניסאן ורנו הן אותה חברה קשקאי מגיע עם מנוע רנו די מוצלח אז קצת מצחיק לקרוא לו יפני

אולי מאזדה יהיה גם יותר ביצועיסיטי אבל גם יחסית יקר בכל מקרה לא צריך להקשיב לסטיגמות של אנשים גם ביפניות יש בעיות לכי לאולם תבדקי ותעשי נסיעת מבחן על הרכבים שאת מעוניינת בהם ואז תחליטי מה מתאים לך

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
פורסם

הסובארו בכלל לא מיושן.

הוא אולי מציע יחידת הנעה מסורתית יותר אבל מבחינת אבזור בטיחות הוא אחד הבולטים בקטגוריה וכבונוס מציע גם יכולת שטח.

הוא יהיה פחות חסכוני מהקשקאי אבל בנסועה שצויינה זה פחות יורגש.

יחידת ההנעה שלו אמנם לא כוללת מנוע טורבו וגיר רובוטי אבל אלה דווקא סובלים בנסיעות עירוניות קצרות, מה שעלול להתבטא ברמת אמינות נמוכה.

לסובארו מנוע אטמוספרי וגיר רציף שמתאימים יותר לתוואי עירוני.

מבחינתי מה שהיה מכריע את הכף סופית לכיוון הסובארו הוא היצע מערכות הבטיחות העדיף משמעותית על זה של הקשקאי.

פורסם

הונדה מתומחרת בצורה חזירית, תמורה רעה לכסף.

אם את רוצה יפני לכי על המאזדה CX5, אמין מאוד, נראה מצויין וג׳יפוני, הביצועים שלו מספיק טובים עבורך, לדעתי מתאים בול לדרישות שלך.

פורסם
חברים יקרים!

נסו להתמקד - אל תתפזרו. כותרת השרשור מציינת שהשואלת מצויה בהתלבטות (בין אופציות לא מושלמות אבל סבירות) בנתיים (לדעתי) רק הצלחתם לבלבל אותה יותר.

היות ואני מזהה כאן נזיפה למה שאני כתבתי בפוסט הצמוד לה, לא נותר לי אלא להפנות את אחראי הפורום המכובד לטריומוויראט המילים " או משהו אחר.. " שהואילה הפותחת לשלב בפנייתה אל הקהל הנכבד כאן.

פורסם

מעדכנת שירדתי מההונדה לאור התגובות שלכם. הלכתי היום לראות את הסובארו NEW EDITION XV CROSSTREK והתפעלתי ממנו. ראיתי גם את הQUASHQAI ולא באמת אהבתי למרות שאכן נראה כי המערכות המותקנות בו יותר חדישות מהסובארו, אבל לא באמת אהבתי אותו. חושבת גם לראות את דגם המאזדה שהצעתם בימים הקרובים ואעדכן.

תודה לכולם על ההצעות, לולכם הייתי ישר קונה את ההונדה בלי מחשבה שנייה.

פורסם
היות ואני מזהה כאן נזיפה למה שאני כתבתי בפוסט הצמוד לה, לא נותר לי אלא להפנות את אחראי הפורום המכובד לטריומוויראט המילים " או משהו אחר.. " שהואילה הפותחת לשלב בפנייתה אל הקהל הנכבד כאן.

הבלבול שלי לא נבע ממה שהצעת כי אכן ביקשתי הצעות אחרות כי אין לי ידע במכוניות. הבלבול נבע מכמות ההודעות עם הצעות מאוד שונות ומגוונות. בסוף זה יתא לטובה ומנע ממני לקנות את ההונדה ולראות דגמים אחרים.

תודה

פורסם

מציע לך להצטייד בגבר שמבין קצת במכוניות לפני שאת סוגרת עסקה- את תהיי טרף קל לאנשי המכירות. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אתה רומז שאשכים הם ערובה לקבלת החלטות שקולות?

מנסיוני זה די ההיפך.

בכל מקרה הערה לא ראויה.

• אהבתי 1

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...