Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש ב-K44

guyman20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי i25, 2011

קראתי הרבה דיונים וכל מיני דעות והגעתי למסקנה שאני אשתמש בזה כפי שכתוב בהוראות.

הבעיה היא שבהוראות כתוב פחית מלאה ל-75 ליטר דלק, ומיכל הטנק שלי הוא בערך 35 ליטר. זה אומר שאני צריך למלא חצי פחית?

לא נראה לי הגיוני, כי כולם מדברים על פחית שלמה על חצי מיכל ואפילו פחות.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

לדעתי ומניסיון - אם אין בעייה של סתימה במערכת הזרקת הדלק, אין טעם להשתמש בתוספים האלה.

אלא כן הרכב ישן ולפני טסט רוצים להיות רגועים.

מילאתי בפיקנטו שלי (gold lable) ולא הרגשתי שום שינוי לטובה\שיפור.

פורסם

דווקא לי אמרו לשים 2 פחיות על חצי מיכל בשביל להרגיש איזשהו אפקט, כך שהעניין במחלוקת, (אני עם הדעה המחמירה/ 2 פחיות על חצי מיכל, מתיי ש משעמם ).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כל ה'אמרו לי' האלה? מה ההשכלה שלהם בכימיה? בהנדסת מכונות? במנועי שריפה? הנדסת חומרים?

למה לעזעזל צריך לשפוך ממס לתוך מיכל הדלק? הדלק הוא ממס בעצמו.

רוצים לנקות את תא השריפה? תכניסו את החומר באינפוזיה דרך המזרקים, לא דרך כל המיכל.

ואם רוצים לנקות מזרקים, אז זה לא כזה סיפור גדול לפרק אותם ולנקות כמו שצריך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מחזק את שלקייס,

מדובר בתחום עם הכי הרבה תחושות בטן, מומחים מטעם עצמם, שמועות ואגדות אורבניות.

אם כבר מחליטים לבזבז כסף על התוספים הללו, ממליץ לבצע את הוראות היצרן כלשונן.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה, אבל שאלתי לגבי איך לפרש את הוראות היצרן ולא לגבי מה כל אחד חושב שכדאי לעשות.

אשאל שוב - אם הוראות היצרן אומרות פחית ל"עד 75 ליטר" - האם לשפוך את כל הפחית גם על 35 ליטר (טנק מלא)?

פורסם
תודה, אבל שאלתי לגבי איך לפרש את הוראות היצרן ולא לגבי מה כל אחד חושב שכדאי לעשות.

אשאל שוב - אם הוראות היצרן אומרות פחית ל"עד 75 ליטר" - האם לשפוך את כל הפחית גם על 35 ליטר (טנק מלא)?

כן! 35 ליטר נכלל בהגדרה של "עד 75 ליטר" נכון?

כלומר שים אותה על טנק מלא וסע לשלום.

כנראה שהחומר בתוכה טוב ועובד אותו דבר גם אם היכל 40 או גם אם הוא 70.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אישית הייתי תמיד שם פחית מלאה על חצי מיכל דלק, בכדי שיהיה בריכוז גבוהה יותר.

בנוסף, תמיד הייתי עושה את זה לפני נסיעה של כמה עשרות ק"מ לפחות.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

ריכוז גבוה לא אומר יעילות גבוהה, אלא להפך.

יש להשתמש בתוסף לפי מה שכתוב על הפחית או האריזה של התוסף כדי לקבל תוצאות מקסימליות, זה כלל האצבע.

פורסם

התוספים עלולים גם לגרום נזק למרות שהם בריכוז הנכון . ישנן מכוניות שלמיכל הדלק יש ציפוי פנימי שהתוסף מאכל אותו . רוצים לנקות את המנוע ? פעם בחודש סעו מחוץ לעיר וסעו בסל"ד גבוה למשך 20 דקות . למי שלא הבין , לא במהירות גבוהה . להוריד הילוך ולהישאר בסל"ד גבוה .

פורסם

זה טוב למכוניות ישנות שנסעו לפני הרבה שנים בתקופה שלא היו בדיקות ותקנים מחמירים לדלקים.

כנראה בשום רכב שנקנה ב10 שנים אחרונות לא יורגש שום שיפור או שינוי.

השימוש הנכון בתוסף הזה הוא להשאיר אותו על המדף בחנות.

פורסם

לא מסכים.

ברכבים בהם עושים שימוש בעיקר עירוני או נסיעות קצרות, המנוע יסבול מפיוח יתר לאחר זמן מה, משהו שתוסף טוב כמו ה 44K, ינקה.

• תוכן חדש...