Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא סתם שאלתי על הפינים...יש שם פין זה ששונה מהשאר שגם בחיישן שתזמין הוא חייב להיות פין כזה אחרת החיישן לא יתפקד כמו שצריך. לפני מספר שנים יצא לי קצת יותר להתעמק בזה ולכן חשוב שתקנה חיישן תואם בדיוק במידה ואתה לא שם מקורי. חיישן שייראה שונה בפינים שלו כלומר הפינים כולם יהיו דומים חא יתפקד כמו שצריך.

https://www.ebay.com/itm/OEM-Mass-Air-Flow-Sensor-Meter-MAF-For-Mazda-3-5-6-MX-5-Protege-RX-8-197400-2010/382575263597

זה עם פין אמצעי מוזהב שנראה כמו שלי.

מה דעתך בנושא לגבי מה שהעאלתי שהרכב לא נכבה בעת ניתוק החיישן?

PEUGEOT 206XS

פורסם

יש רכבים בהם ניתוק החיישן ייכבה ויש רכבים בהם לא והוא פשוט ישגע את המחשב וסלד יתחיל להשתגע. בכל מיקרה אם תרצה גם אוכל להפנות אותך לפירוקיות שמחזיקות את החיישן הזה מקורי כמובן בעלות של בערך 100- 200 שח.

פורסם
יש רכבים בהם ניתוק החיישן ייכבה ויש רכבים בהם לא והוא פשוט ישגע את המחשב וסלד יתחיל להשתגע. בכל מיקרה אם תרצה גם אוכל להפנות אותך לפירוקיות שמחזיקות את החיישן הזה מקורי כמובן בעלות של בערך 100- 200 שח.

אוקיי אני אשמח

אני מאזור נתניה, השרון.

PEUGEOT 206XS

פורסם
0532262856 לבחור קוראים דאוד הוא מוכר אותו ב 100 שח.

0507969414 מוחמד והוא מוכר אותו ב 200 שח.

התקשרתי לשניהם - לא זמינים אנסה שוב מחר

בכל מקרה צלמתי סרטון שמראה מה קורה מתי שאני מוריד מהירות עד לעצירה הסלד פשוט משחק ככה עד שאני עוצר ואז הוא מתייצב על אזור ה500-700 עם רעידות.

הרכב לא נכבה כי הוחלף חיישן קראנק(למרות שבקוד שגיאות מופיע בעיה בחיישן קראנק)

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...