Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן החלק יקר, בייחוד אם קונים בארץ (לא מומלץ בכלל). לא חושב שיש עסקים שמתקנים את החלק, אבל ישנם סרטונים ברשת כיצד לנקות את החלק. הבעיה היא לכלוך שנכנס פנימה ומונע פעולה חלקה של הסולונואיד/שסתום. שים לב כשאתה פותח אותו להיזהר מאוד על הגומיה, זה החלק הכי עדין ומשיכה לא זהירה תקרע אותה. בכל מקרה שווה לנסות לנקות, אין מה להפסיד (קצת מוזר שבחלק שלך ישנם 3 צינורות וואקום ולא שניים). ראה סרטון דוגמא:

פורסם
אני קניתי חדש שגם הוא התקלקל אחרי תקופה מאוד קצרה. זה לא חלק זול בגלל זה אני שואל אם אפשרי לתקן.

אגב, גם לי יצא להחליף את החלק הזה פעמיים. הבעיה בחלק זה חלקיקי אבק שחדרו פנימה. תשאל את עצמך מהיכן חדרו חלקיקי האבק? אצלי הבעיה הראשונית היתה קרע בחלק התחתון של צינור האויר (האקורדיון). זו בעיה אופיינית של התייבשות הגומי של הצינור עקב החום של המנוע.

פורסם

מעניין באמת מאיפה נכנס לכלוך לחלק הזה. היום בעבודה ניקיתי את החלק הישן בלחץ אוויר עם חומר ניקיון של קרבורטור אבל אין לי מכשיר לבדוק בוואקום.

פורסם

לא חושב שניקוי בעזרת לחץ אויר יעזור כאן. לדעתי צריך לפתוח את החלק כמו בסרטון המצורף למעלה או כמו שתראה בסרטונים אחרים ברשת (תלוי במבנה ה wastegate שלך). אני עשיתי זאת על החלק הישן שלי ולצערי משכתי את הגומיה והיא נקרעה (צריך לנער את החלק בעדינות ולתת לגומיה ליפול לתוך היד במידת האפשר). בכל מקרה אם לא מצליחים עדיך להזמין ברשת (עלות של כ 90$ במקום קרוב ל 2000 ש"ח אצל היבואן בארץ).

×
×
  • תוכן חדש...