Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שכנים דפקו אצלנו בדלת לספר שילדים מהשכונה מתעסקים לנו ברכב והכניסו המון אבנים לאגזוז. הילדים יטופלו, אבל מה עושים עם האגזוז עכשיו? אין לי מושג כמה אבנים הכניסו וחוששת שזה יגרום נזק. הרכב הוא קיה נירו 2018. אשמח לעצות, תודה!

פורסם (נערך)

צריך להרים את הרכב במוסך על הליפט ולבדוק אם האבנים הוכנסו עמוק הם בטח נתקעו בדוד של האגזוז ויגרמו לרעשים בזמן נסיעה.

במידה והאבנים לא נכנסו עמוק, אז במכת גז חזקה הם יעופו החוצה.

בכל מקרה נזק לא יגרם למנוע וניתן ליסוע למוסך לצורך בדיקה.

במקרה והאבנים נכנסו לתוך הדוד(עמעם) אגזוז לא ניתן לחלץ אותם אלא להחלפו באחד אחר, כמובן שלא יזיק לנסות ולפרק אותו ולנסות לחלץ אותם.

הייתי גם ממליץ לא לפנות למוסך המורשה כי עלולים לבטל אחריות לחלקים סמוכים, הייתי פונה לבעל מקצוע מומלץ לאגזוזים לטיפול בבעיה הזו.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
היי, שכנים דפקו אצלנו בדלת לספר שילדים מהשכונה מתעסקים לנו ברכב והכניסו המון אבנים לאגזוז. הילדים יטופלו, אבל מה עושים עם האגזוז עכשיו? אין לי מושג כמה אבנים הכניסו וחוששת שזה יגרום נזק. הרכב הוא קיה נירו 2018. אשמח לעצות, תודה!

קצת מבאס,, אבל היום אנחנו כן מכירים תקלות דומות,, עם חתיכות של ממיר קטליטי שנכנס לאגזוז ועשה רעשים.

במקרה ורוצים לפתור את התקלה במקסימום תועלת, ניתן לפתח פיזית את האגזוז לפתח חלון , להוציא את החתיכות ולסגור בשנית.

ביצענו הרבה מקרים כאלו עם תקלות ממיר שמגיע לאגזוז.

בהצלחה.

פורסם

כפעולה ראשונית מה שאני הייתי עושה הוא מפרק את הדוד עם הצנרת מהרכב והופך עם הפייה לריצפה ומנער ומנסה להוציא את כל האבנים. האגזוז בנוי ממחיצות כך שייתכן והאבנים לא הגיעו כזה עמוק ודילגו בין מחיצות הנעה ונסיעה במצב שכזה כן יכולה לגרום לאבנים לקפץ ולטייל בין המחיצות אבל כל עוד הרכב לא הונע זה מה שהייתי עושה. מפרק אגזוז וצנרת ומנסה בניעור להוציא הכל.

פורסם

כולם מדברים על לפרק את האגזוז, אף אחד לא מדבר על לפרק את הילדים!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הילדים לא אשמים. האשמה אצל ההורים שלהם.

זה הכל חוזר לחינוך ולכיבוד רכוש האחר.

היום למשל, הבן שלי לא רצה לצאת לבד מהרכב כי הוא חשש לפתוח את הדלת על הרכב הסמוך.הוא ביקש ממני להגיע ולפתוח לו את הדלת.

הכל מתחיל ונגמר בחינוך.

ילדים תמיד היו ותמיד ישארו שובבים.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...