Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב עד 45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב עד 45 אלף ש"ח.

אוטומט(לא רובוטי),אמין,חסכוני בדלק.

נוהגת הרבה-גרה בדרום ועובדת במרכז.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר יכולה להוות אופציה טובה.

הגיר האוטומטי ברכב אינו רובוטי והרכב עצמו חסכוני למדי.

החסרון שיכול להטריד אותך הוא בידוד הרעשים, מכיוון שלעתים 'רעש' יכול להיות מושג סובייקטיבי, הייתי ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן ולהיווכח בעצמך.

ד"א, הרכב כלשעצמו לא גדול מידי, כך שאם את צריכה רכב משפחתי בתקציב הנ"ל, אנא צייני זאת כדי שנוכל לתת לך מענה מדויק יותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הייתי בודק גם את הספארק ברמת איבזור lt+ או ltz . היא זריזה יותר ושקטה יותר עם מושבים נוחים יותר לדעתי.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק גם את הספארק ברמת איבזור lt+ או ltz . היא זריזה יותר ושקטה יותר עם מושבים נוחים יותר לדעתי.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

היי יוליאן, מה עדיף לדעתך בתקציב הזה, פגו 208 או שברולט ספארק?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

פיגו בגירסת הטורבו פשוט טובה בכול תחום, אולי צריכת דלק פחות טובה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש את עניין הרצועה, באופן אישי הייתי בודק אותה במורשה לפני הרכישה וזהו.

לפי הבנתי גם זמן החלפתה הוקדם.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• תוכן חדש...