Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לחסכון בדלק יהיה לך בלאכי פסיכי. מנסיון כי אני נוסע 100 ק"מ ביום. פעמיים בשנה לפחות במוסך בטיפול ועוד לא דיברתי על צמיגים ברקסים ובלתמים.

זה לפחות איזה 2500-3000 שקל בחודש. ועוד לא דיברתי על ירידת ערך.

פורסם

פלואנס דיזל.

לטיטוד דיזל - פחות חסכונית ויותר מפנקת מפלואנס.

אמריקאית ישנה עם הסבה לגז (למשל מאליבו 2010 מנוע 3.5 תתן לך צריכה של פלואנס דיזל בפועל).

כמובן שיש המון אופציות יותר חסכוניות אבל אני מדבר על כאלה שלא ישברו לך את הגב או יוציאו לך את החשק לחיות. תלוי גם תקציב כמובן.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שלום לך.

ממליץ מאד על רנו מגאן גרנד קופה החדשה.

ממש כעת רכשתי אותה בזכות הנוחות חסרת התחרות שלה ,השיפור הדרמטי בביצועים בעדכון האחרון, ומחיר אטרקטיבי.

ראה מבחנים ב"אוטו" ו"וואללה".

ללא ספק, היא תיתן לך סביבת נהיגה נעימה בנסיעותייך הארוכות.

מכיוון שהקילומטראז' שלך צפוי להיות גדול בהרבה מ-20K לשנה, אז דגם הדיזל (1.5 cdi) עשוי להתאים לך יותר -

חסכוני מאד וביצועים סבירים (110 כ"ס).

אם צריכת דלק לא שיקול, אז לך על הבנזין החדש

- 140 כ"ס וביצועים מצויינים. (שת"פ בין רנו ומרצדס!)

בהצלחה במעבר ובבחירת רכב!

פורסם

אולי התקציב הוא 30 אלף שקל?

זה לא רציני להמליץ על מכוניות בלי שיש תקציב.

פורסם
לדעתי חד משמעית לא כדאי לך לעשות את המעבר הזה, החיים לא נצחיים אתה יודע וחבל על כל דקה שתבזבז בכבישים.

אתה צודק אבל אין מה לעשות

פורסם
תעשה סימולציה, זאת אומרת תבדוק כמה זמן בדיוק תצטרך כדי להגיע לעבודה ולחזור. ממש תגיע בבוקר למקום שאתה מתכוון לעבור אליו ותצא לכיוון מקום העבודה בשעה שאתה בדרך כלל יוצא.

אם זה שעה - שעה ורבע לכיוון זה סביר.

אבל לי למשל לוקח יותר משעה וחצי להגיע לעבודה בבוקר והמרחק הוא רק 42 ק"מ, לא 90.

לגבי הרכב - כמו שנכתב, תגדיר תקציב.

אני מכיר מישהו שעושה את אותה הנסיעה בערך , ולוקח לו מקסימום שעה וחצי - גם אם בוחרים זמן שאין בו פקקים זה יכול לקחת שעה וקצת

פורסם

נסעתי כמה פעמים בשבוע 97 קילומטר מפתח תקווה לנצרת עלית. בפרוש צריך רכב נוח ומרווח שלא מעייף.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

אתה ב - 40-50 אלף תוכל לרכוש פיגו 308 מודל 2014-2015,זה הרכב הכי חדיש שתוכל לרכוש בסכומים האלה.

לי יש מהעבודה מודל 2014 עם 236000ק"מ,כמו שאתה מבין אני נוהג קצת יותר ממה שאתה תנהג..,רכב מעולה,מאד נוח,שקט,זריז,עד היום ללא תקלות בכלל.

פורסם

חיפש מידע על רכב קיבל עצות לחיים :) בכל מקרה אם יש לך אופציה הייתי לוקח רכב היברדי כדי לחסוך בדלק. בנסיעות ארוכות זה יחזיר לך את ההשקעה בוודאות, זה רכב מושלם למי שנוסע הרבה

• תוכן חדש...