Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רכשתי אתמול שברולט ספארק 2011 מנוע 1.2 82 כ"ס, מאחר ורכשתי את הרכב מעבודה שלי במחיר מצחיק העיסקה הייתה שווה, יש לי שני דברים שאני מתלבט האם לתקן, אשמח לעזרה אם מישהו יודע עלויות.

אפילו מוערך ולא מדוייק, התקלה הראשונה בלוח השעונים (מצורף תמונה)

התקלה השניה הוא דווקא בפלסטיק שמכניס אוויר מבחוץ לפילטר אוויר (מצורף תמונה)IMG-20190204-WA0089.jpegIMG-20190204-WA0087.jpeg

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

מחיר מצחיק שילמת - אבל יש לכך מחיר (וסיבה).

לגבי צ'ק אנג'ין - לא הייתי מנחש, אלא קופץ למוסך שיש לו סורק מתאים. יכולה להיות תקלה פשוטה או יותר מורכבת (גם כספית...) אבל לא לנחש ולא להחליף חלקים סתם.

גם את התקלה השנייה הייתי מתקן (לפחות אני) לאחר ברור עלויות. אולי חלק מפירוק יכול להיות תחליף ראוי.

alfa 156 2.5.

פורסם

^^

לא בטוח שהתקלה היא בצ'ק אנג'ין אלא בתצוגה מימין. או שאני טועה?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

כשהסוויצ' פתוח, כל הנורות דולקות, וזה דווקא לא נראה כמו תקלה. מצד שני, מדוע הספרות שמספקות חיווי על הנסועה מראות ג'יבריש?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יש לדים שרופים בצג, תנסה לחפש בפירוקיות חלקים, לגבי הרכבה זה מאוד קל, יש גם סרטונים ביוטיוב איך לבצע זאת.

פורסם

לוח השעונים אין לי ספק שהכוונה למספרים במסך הדיגיטלי, זה יכול להיות גם בעיית מגעים אבל אם לא אז חפש בפירוק לוח שעונים חדש הפירוק וההרכבה זה שטות מוחלטת.

לגבי הפלסטיק של פילטר האוויר - אני הייתי מחליף, גם במקרה הזה אפשר למצוא בפירוק בלי בעיה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

הבעיה אכן נמצא בצג ולא מנורת מנוע, ואבדוק בפירוקיות לגבי החלקים

פורסם

ולגבי המחיר זה נטו שוק גרוע של הרכב הייתה לי כבר ספארק בעבר הוא בהחלט נותן תמורה למחיר

• תוכן חדש...