Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו החליטו לחשוף את הקליאו החדשה עוד לפני ההשקה הרשמית בג׳נבה בחודש הבא.

אבל הם עושים זאת בהדרגה כדי להשאיר אותנו קצת במתח...

קבלו תמונות של הקבינה הבהחלט משודרגת בהשוואה לנוכחית. החומרים אמורים להיות משובחים בהרבה (לא קשה במיוחד), ולוח השעונים דיגיטלי כסטנדרט, כשרק הגודל שלו משתנה בהתאם לדגם.

תמונות החוץ יפורסמו באופן רשמי כנראה מחר...

IMG_0672.jpgIMG_0673.jpgIMG_0674.jpgIMG_0675.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי אזור הידית הילוכים יכול להפריע נהגים גבוהים עם ברך ימין.

כמו כן המסך ניראה יותר מידי בולט מהדשבורד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אהבתי בכלל את הטאבלט הענק שתקוע שם, היה צריך להיות אלגנטי ופחות בולט, עדיף היה להקטין אותו זה מרגיש כאילו הוא שייך לרכב הרבה יותר גדול מהקליאו.

חוץ מזה הכל נראה מעולה, יוקרתי בהרבה מהדור הקודם ובכלל בטופ של הקטגוריה אם לשפוט מהתמונות.

מחכה לראות את החשיפה המלאה, מדובר אולי בדגם הכי חשוב בליינאפ של רנו, להזכירכם דור 4 שיצא ב 2012 עדיין מככב בראש טבלת המכירות באירופה בקטגוריית הסופר מיני למרות שעומדים מולו דגמים חדשים ומודרנים יותר של המתחרים, רק מדגיש עד כמה חשוב שיקלעו גם עם דור 5 לטעם של הקהל.

פורסם
נראה יותר כמו מתיחת פנים מאשר דגם חדש לגמרי. הדלת האחורית ממש זהה לנוכחית. כך גם הכנף האחורית.

לא יודע איך אתה יכול לקבוע את זה בשלב הזה. נראה מחר...

פורסם

.עוד פעם הדבר הזה.

זה נראה כאילו יש יצרנים שמשקיעים מחשבה , איך המסך משתלב בדשבורד, איך לעשות שזה יראה אלגנטי... ויש יצרנים שפשוט אומרים "חחח בואו נתקע שם אייפד"

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

V5

פורסם

לא ברור לי למה דווקא הקליאו התכבדה בלהחזיק את המסך הכי גדול של הליינאפ שלהם, סותר כל היגיון ביחס לגודל הרכב והאינטריור.

אני בטוח שהדגם יבוא גם עם קונפיגורציות של מסך קטן יותר ככה שזה יראה פחות בולט ומכוער אבל אז גם בטח הגימור בפנים יהיה פחות יוקרתי ביחד עם המסך הקטן... בעיה.

פורסם

אני שומר שיפוט עד שאראה במו עיני. אולי זה דווקא מרגיש ונראה סבבה לגמרי במציאות. לא שזה ביצוע מושלם להטמעת מסך, אבל כבר ראיתי גרועים יותר (מרצדס למשל...).

פורסם

אם אני לא טועה זאת הסופר מיני הראשונה שמקבלת בלם יד חשמלי.

לדעתי אפילו ב- A1 בלם היד הוא מכאני.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
לא ברור לי למה דווקא הקליאו התכבדה בלהחזיק את המסך הכי גדול של הליינאפ שלהם, סותר כל היגיון ביחס לגודל הרכב והאינטריור.

אני בטוח שהדגם יבוא גם עם קונפיגורציות של מסך קטן יותר ככה שזה יראה פחות בולט ומכוער אבל אז גם בטח הגימור בפנים יהיה פחות יוקרתי ביחד עם המסך הקטן... בעיה.

לדעתי הקליאו מיועדת לקהל צעיר יותר, כזה קהל שאוהב טכנולוגיה/גאדגטים ולכן מסך ענק הוא שילוב נכון לקהל כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אני לא טועה זאת הסופר מיני הראשונה שמקבלת בלם יד חשמלי.

לדעתי אפילו ב- A1 בלם היד הוא מכאני.

אתה לא טועה היא אכן הראשונה בסגמנט שתגיע עם בלם יד חשמלי. נשמע עד כה כמו רכב משוכלל ומתקדם מאוד לסגמנט, מעניין איך זה יתבטא במחיר ואם רמת הגימור הגבוהה הזו תגיע לארץ.

• תוכן חדש...