Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי NetCarShow נפח הבגאז׳ צמח ל390 ליטר. נשמע קצת מופרך ברכב בגודל הזה לא?

לפולו 351 ליטר, עוד 40 ליטר זו לא משימה בלתי אפשרית.

פורסם

אז אם אני מבין נכון, המנוע הכי חזק בקליאו ה"רגילה" יהיה 1 ליטר עם 129 כ"ס, ומי שירצה משהו עם יותר מיץ יצטרך לחפש בגרסאות הספורטיביות.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
אז אם אני מבין נכון, המנוע הכי חזק בקליאו ה"רגילה" יהיה 1 ליטר עם 129 כ"ס, ומי שירצה משהו עם יותר מיץ יצטרך לחפש בגרסאות הספורטיביות.

בדור הקיים הקליאו הכי חזקה ולא ספורטיבית היא עם 118 כוח סוס אז זה שיפור.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היא יותר זריזה ממנוע 1.0 tsi?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא פורסמו נתוני תאוצה וצריכת דלק.

מנוע הליטר החדש מחליף את ה0.9.

אני מניח שלא עוד הרבה זמן נראה גם מחליפות קודם לדאצ'יה סנדרו ולאחר מכן למיצובישי ספייס סטאר על אותה פלטפורמה ועם מכלולים זהים/דומים.

פורסם

איזה מכלולים דומים אתה חושב יהיו לספייס סטאר ולקליאו/ דאציה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איפה שמעת על מנועים? כי לא ראיתי אזכור לזה.

https://www.topspeed.com/cars/renault/2019-renault-clio-ar184412.html

https://www.theweek.co.uk/hatchback/99277/renault-clio-2019-geneva-motor-show-debut-prices-specs-and-uk-release

בכל מקרה המוני אנשים הסתדרו יפה עם 0.9 ו 90 כ״ס ככה ש 130 זה אחלה שדרוג.

יכול להיות, אבל זה לא שדרוג מספיק משמעותי בשביל שאני אשקול אותה כרכב הבא שלי.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

לא חושב שספייס תקבל מנוע טורבו שכן זה ייקר אותה מול המתחרות.

פורסם
איזה מכלולים דומים אתה חושב יהיו לספייס סטאר ולקליאו/ דאציה?

פלטפורמה כמעט בטוח, תיבה רציפה (שתכלס זה קורה כבר עכשיו) , מנועים אולי, מיצובישי טרחו לפתח מנוע טורבו בעצמם לאקליפס טורבו, אז אם הם יכולים להשיג את הליטר טורבו ללא עלות פיתוח לא חושב שהם יהססו. בכל מקרה על פי לחשושים ברשת בדור הבא שלה היא תהיה סופרמיני בגודל מלא.

פורסם

אם היא באמת תהיה סופר מיני זה הגיוני ואף מתבקש.

אבל לדעתי במידה ולא תהיה סופר מיני היא צריכה לשמר שני דברים:

1- צריכת דלק טובה מאוד.

2- מחיר של רכב מיני.

פורסם
https://www.topspeed.com/cars/renault/2019-renault-clio-ar184412.html

https://www.theweek.co.uk/hatchback/99277/renault-clio-2019-geneva-motor-show-debut-prices-specs-and-uk-release

יכול להיות, אבל זה לא שדרוג מספיק משמעותי בשביל שאני אשקול אותה כרכב הבא שלי.

זה נראה שהמנוע 90 כוח סוס השתדרג ל 99, בהחלט לא שדרוג משמעותי.

נראה שהקפיצה המשמעותית ביותר זה האינטריור שקפץ בכמה ליגות מעל הדגם הקודם, יש כאלו שזה לבד מספיק עבורם בשביל לשדרג אבל אני מסכים שחוץ מזה הקפיצה לא מספקת.

פורסם

יכול להיות. אבל תהיה גרסת אמצע חצי ספורטיבית בין הרגילה והRS עם מנוע 1.3 ו150 כ״ס RS-Line שמה אם אני לא טועה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...