Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הקליאו מיועדת לקהל צעיר יותר, כזה קהל שאוהב טכנולוגיה/גאדגטים ולכן מסך ענק הוא שילוב נכון לקהל כזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אם היה כפתור שניתן היה לקפל/להוציא את המסך בלחיצה עליו, זה טכנולוגיה. ככה זה סתם מסך תקוע בפנים. בעיה שיותר מדי יצרנים עושים את זה עכשיו ולא ראיתי לפחות ברכבים עממיים אופציה לקיפול.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ברור לי למה דווקא הקליאו התכבדה בלהחזיק את המסך הכי גדול של הליינאפ שלהם, סותר כל היגיון ביחס לגודל הרכב והאינטריור.

אני בטוח שהדגם יבוא גם עם קונפיגורציות של מסך קטן יותר ככה שזה יראה פחות בולט ומכוער אבל אז גם בטח הגימור בפנים יהיה פחות יוקרתי ביחד עם המסך הקטן... בעיה.

דווקא יש בזה הרבה היגיון, כמו שמרצדס עשו עם הA קלאס, שהם כיוונו אותה לקהל צעיר וטכנולוגי אז דחפו לתוכה כל פיצ'ר וגאדג'ט אפשריים, יכול להיות שמרוב שיתופי פעולה בין רנו למרצדס, חלק מהתפיסה הזו Rubbed off על רנו והם החליטו לעשות משהו דומה.

עד כמה שאני מכיר, גם בקונפיגורציות עם מסך קטן (לא בקליאו הזו - בכלל) המסגרת של המסך באותו גודל, ורק החלק "שעובד" בתוכה קטן יותר. אז אם זה יהיה המצב, זה לא יהיה פחות בולט ודווקא יהיה יותר מכוער.

מצאתי את התמונות שכבר עלו ועוד כמה ברזולוציה גבוהה יותר. תהנו.

מעניין איך כל זה יראה ברמת גימור "מוזמביק" עם טאסות, שני חלונות חשמל וחור במקום המסך.

21221426_2019_-_Design_Genesis_New_Renault_CLIO.jpg21221427_2019_-_Design_Genesis_New_Renault_CLIO.jpg21221428_2019_-_New_Renault_CLIO.jpg21221429_2019_-_New_Renault_CLIO.jpg21221430_2019_-_New_Renault_CLIO.jpg21221431_2019_-_New_Renault_CLIO.jpg21221432_2019_-_New_Renault_CLIO.jpg21221433_2019_-_New_Renault_CLIO.jpg21221434_2019_-_New_Renault_CLIO.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עוד פעם טלויזיה 50 אינץ' באמצע דשבורד שנראה טוב, הורס הכל ומכער ברמה שאי אפשר לתאר.

מקווה שתצא איזה תקנה שתאסור מסכים בגודל כזה, הרי זה מסיח את הדעת.

פורסם
איזה מזל, יש גרסה אוטומטית.

אם לא היתה גרסה אוטומטית לרכב הזה קרסו בעצמו היה טס לצרפת ופותח בשביתת רעב מול הבית של המנכ״ל :)

פורסם

כן, כפתורים למזגן זה אחלה אבל הם שכחו את פתחי המזגן המרכזיים...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נראה שיפור ענק - מעניין איך תיראה גירסאת הליסינג, והאם היא תבוא עם מערכות בטיחות כאלה ואחרות.

כמה דברים שתפסו לי את העין:

- הפס כפתורים מתחת למסך ממש נראה דומה לA3 - כולל המתגים.

- ידית ההילוכים ללא העברת הילוכים(אבל יש בתמונה פדלים להעברה מההגה - מה יהיה ברמת גימור הפשוטה?).

- יש פתחי איוורר מרכזיים דווקא בתמונה - אהבתי את השילוב שלהם בקונסולה.

- סוף סוף לוח מחוגים "מלא" - אני ממש אוהב את העיצוב של הלוח מחוגים מהקליאו העכשווית שנותן לה יחודיות משלה(המספרים שעולים על המסך המכרומטי הזה והעיצוב שלו ביחד עם המד דלק והמד סלד פשוט מהנה) אבל המחשב רכב קיבל מסכון קטנטן שדורש דפדוף מרגיז ומעצבן בין נתונים שאמורים להיות ממש בסיסיים(אי אפשר לראות שעון ובקרת שיוט ביחד/צריכת דלק ונסועה שלא נדברים על דברים שקשורים במערכת).

אני צריך להחליף רכב לקראת סוף השנה - מסוקרן נורא לראות אם תהיה לי אופציה להחליף לחדשה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

- יש פתחי איוורר מרכזיים דווקא בתמונה - אהבתי את השילוב שלהם בקונסולה.

הם נראים מאד קטנים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גודל לא רלוונטי לדעתי, שיהיו חזקים(בניגוד לקליאו הקיימת) - שהמזגן ידע לקרר טוב וגם עם פתח איוורר קטן הוא ידע לתת עוצמה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...