Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אם תהיה גם פה גרסת סטיישן בעתיד.

הקליאו החדשה כמובן גם רומזת שבקרוב יוצג קפצ'ור חדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין אם תהיה גם פה גרסת סטיישן בעתיד.

הקליאו החדשה כמובן גם רומזת שבקרוב יוצג קפצ'ור חדש.

הסטיישן ב2018 הייתה אחראית לבערך 50 אחוז מהמסירות, בעיקר אני מאמין כרכבי שירות.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בארץ גרסת הסטיישן הלכה טוב, לא ידוע לי איך הגרסה הזו רצה באירופה אבל מה שבטוח זה שרנו לא תקח החלטות לגבי הסטיישן לפי נתוני מכירות מהארץ...

מה שבטוח זה שב 2020 תצא גרסה היברידית, מאוד מעניין אותי איך היא תהיה בתור מישהו שחלק לא קטן מהנסועה שלו עירונית, היא אמורה להיות ״כמעט חינם״ בעיר.

אגב היא גם אמורה להציע מערכות נהיגה אוטונומיות ברמה הכי גבוהה בקטגוריה, אבל מתאר לעצמי שכל המערכות האלו יפלו במבחן קרסו ובמקרה הטוב תגיע לפה בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב כדי להשוות עם התחרות.

פורסם

שמע למעט מקרי קצה שטרם ראיתי קורים בעולם הרכב, בתור חובב רכבים, לא הייתי רוכש דגם המשך של אותו הדגם שאני יורד ממנו.

יש לנו X רכבים להחזיק במשך חיינו, make it count.

פורסם

כמובן שהתכוונתי לעקוץ לגבי המזגן.

לאבי יש 1.2 טורבו עם מזגן סביר מינוס.

והוא החליף ל 1.2 טורבו רק בגלל שהמזגן ב 0.9 היה מחפיר.

הפער בינם לא זניח בכלל.

לעיתים אני חושב שאולי היה מדובר המזגן תקול אבל במוסך התעקשו (3 פעמים) שתקין וגם אני שומע יותר ויותר תלונות על המזגן של ה 0.9

מקווה שיהיה שיפור בתחום

פורסם
שמע למעט מקרי קצה שטרם ראיתי קורים בעולם הרכב, בתור חובב רכבים, לא הייתי רוכש דגם המשך של אותו הדגם שאני יורד ממנו.

יש לנו X רכבים להחזיק במשך חיינו, make it count.

יש משהו במה שאתה אומר אבל הכל תלוי במה יגיע לארץ בתקופה הנתונה שבה אחליף רכב. בוא נאמר את האמת, ישראל לא בדיוק גן עדן לרכבים ואם אני מחפש רכב עם ״אופי״ או קסם מסויים (ואני לא הולך לפרט כי זה אינדיבידואלי אבל אני צריך שיהיה ברכב משהו שידליק אותי, לא נטו פונקציונאליות קוריאנית/ יפנית) בתקציב סביר ועם אמינות טובה (בגלל זה חושש מפולקסווגן ו DSG) אז האופציות שלי די מתדלדלות.

אני אשמח אם יגיעו לפה רכבים מתצורת האצ׳בק שיהיו אמינים ומושכים ברמות גימור טובות במחיר סביר, אני לא אוטומטית פוזל לקליאו, אשמח לגוון במידה ויהיה דגם שווה שימצא חן בעיני ביד 2 בעתיד.

לבחור מעלי, לי יש 0.9 והמזגן חלש אין לי מה לאמר, זו לא תקלה, אבל אני מסתדר איתו אולי כי מלחתכילה אני לא רגיש לחום בכלל, כאמור גם אנשים אחרים שנסעו איתי אולי לא היללו את המזגן אבל כולם הסתדרו ואמרו שסבבה להם.

פורסם

אגב היא גם אמורה להציע מערכות נהיגה אוטונומיות ברמה הכי גבוהה בקטגוריה, אבל מתאר לעצמי שכל המערכות האלו יפלו במבחן קרסו ובמקרה הטוב תגיע לפה בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב כדי להשוות עם התחרות.

אני לא בטוח. יקח עוד כשנה עד שנראה אותה במחוזותינו, והסטנדרט מבחינה זו עולות כל הזמן. אני מאמין שהיא תגיעה מצויידת היטב, אבל נחיה ונראה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נראה שתא נוסעים צמוד לאודי1 ועולה על פולו. כל הכבוד לרנו שזו הייתה נקודת תורפה של דגם הקודם. מעניין האם 1.8 טורבו יגיע ל rs?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...