Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב מאוד טס לרומניה לאזור ברשוב, והייתי רוצה לדעת איך אני משריין לי אטרקציות באתר פויאנה ברשוב.

אשמח למידע חיוני בעניין.

תודה רבה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עיירת סקי, אני מסופק אם תמצא שם דברים מעניינים אם אינך גולש. תצפית נוף ומלונות יפים, ותו לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לעשות שם סקי, ספא ולאכול טוב.

אטרקציות אחרות אני לא מכיר.

במידה ואתם ניידים עם רכב, בסביבות 45-60 דקות נסיעה אפשר לרדת לברשוב.

פורסם

תודה לעונים,

ובברשוב יש אופנועי שלג שאפשר להשכיר? איך זה מתנהל שם?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

בראשוב היא עיר יחסית גדולה, ויש מה לראות בה (הייתי עם טיול מאורגן רק כמה שעות ולא התעמקתי מספיק, אבל ברור לי שפספסתי לא מעט).

פויאנה בראשוב היא עיירת סקי יפה אבל בזה זה גם מסתכם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי שם בקיץ. יש את מצודת רסנוב המרשימה בין פויאנה ברשוב לברשוב. וברשוב עצמה היא עיר ימי ביניים מאוד יפה.

ישנתי לילה אחד בפויאנה ברשוב ולא ממש אפשר לקרוא לזה עיר. זה יותר אוסף של כמה מלונות מבודדים עם מספר מסעדות (מאוד מצומצם) בינהם.

אני חייב להגיד שבקיץ זה היה מקום מהמם ביופיו.

נסענו לשם דרך מעבר הביקאז המדהים.

פורסם

קר שם בחוץ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה אתה רוצה - סקי באי טרופי? :shock:

גם אני הייתי במקום בקיץ - אכן מקום יפה, אבל מדובר בקבוצת מלונות, מסעדות ומתקני סקי. זה הכל. אפילו העובדים מגיעים לשם כל יום בהסעות מבראשוב ומהסביבה, וחוזרים בתום המשמרת. אף אחד לא גר שם.

פורסם

צור איתי קשר בפרטי, אני חושב שיש לך כמה דברים להעביר לך לגביי רומניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה לעונים,

עשיתי קצת שיעורי בית על המקום, המלון ממוקם בברשוב במקום מרכזי. את הסקי נעשה באתר פויאנה.

ראיתי שיש קצת שווקים באזור איזה קניון. לא חסר מה לעשות שם. :)

פורסם (נערך)
וממליגוצה (ממליגה עם כרוב ובשר)

ממליגוצה - זה כולה להגיד ממליגה קטנה (ובצורה חמודה) או מקסימום להתייחס לזה בתור תוספת.

זה לא מנה ספציפית. למנה שאתה מדבר עליה קוראים סרמלה (העלי קרוב עם הבשר) וממליגה ליד.

השם הממלא - זה סרמלי עם כרוב כבוש - Sarmali cu varze murate.

הממליגה זה התוספת

במאמר מוסגר - אני מת על הכרוב עם הבשר. הרבה פעמים כשההורים שלי בביקור אצלינו (בארה״ב) - אנחנו מבקשים את זה עם ממליגה ושמנת ליד

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...