Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה חושפת את ה3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין את ההתעקשות של מאזדה להישאר עם מנועים מיושנים (אטמוספרים).

המנועים מאד מודרניים אבל ללא שבלול (חבל בפני עצמו, אך לא הופך את המנוע ל"מיושן")

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית קרבית מתמיד.

אני חושב שזאת הפעם הראשונה בחיי, שיש סיכוי שאני אגיד על רכב האצ'באק שהוא יפה.

החברה ממשיכה עם בקו של הגריל הגדול מאוד.

הדשבורד קיבל מראה יותר שולחני, ומינימליסטי.

הגובה של משענת היד יושר עם מוט ההילוכים, והשליטה על המולטימדיה גם עברה לאזור הזה.

לוחית הרישוי האחורית חזרה למטה.

אזור תא הכפפות עדיין נראה בולט מדי, מה שיצריך את הנוסע לקחת את המושב אחורה כדי להנות מחופש באזור הרגליים.

פורסם

באמת מדהימה... אבל מה לעשות שברגע שתעלה על הכביש תקבל את המספר רישוי מקדימה באמצע הגריל וחצי מהוואו ירד והיא תראה מאד דומה לנוכחית... לעומת הcx-5 ששם יש מקום לשים את המספר רישוי מתחת לגריל ולהשאיר אותו חשוף בשלמותו. הבפנים באמת וואו רק חבל שהמנוע לא מנוע טורבו :(

גם נראה שהם מכוונים ליותר חסכון פחות ביצועים - תהיה פחות מהנה מהקודמות?

פורסם

לא שונה מבחינה זו לדור הקודם. סקאיי אקטיב תמיד היה מכוון חיסכון ולא ביצועים. גם הגרסה הנוכחית/קודמת לא בדיוק מכוונת ביצועים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נראית מעולה, מבפנים ומבחוץ. מיישרת קו עם העיצוב של ה-CX-5 והמאזדה 6 החדשות.

מעניין אם תהיה גרסת MPS.

אגב, זה לא מדויק שמאזדה לא משתמשים בטורבו - הוא קיים ב-6 (2.5 ל' טורבו שלא משווק כאן), ב-CX-9 (שגם כן לא משווק כאן) ואולי בעוד דגמים ששכחתי.

אולי אני משוחד, אבל מאזדה צועדים לאט לאט לכיוון יותר יוקרתי ומבודל משאר המותגים היפניים העממיים. זה עדיין לא אינפיניטי או לקסוס, אבל גם לא סוזוקי או טויוטה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לדעתי לפחות בחלק האחורי של ההאצ'בק הגרסה הנוכחית הרבה יותר יפה. החדשה ממש סתמית שם, מאחור. וכמו שאמרו, יותר מדי פח.

פורסם
נראית מעולה, מבפנים ומבחוץ. מיישרת קו עם העיצוב של ה-CX-5 והמאזדה 6 החדשות.

איזו מאזדה 6 חדשה?

פורסם

לעיצוב יקח לי קצת זמן להתרגל.

הנוכחית היא עדיין אחת הקומפקטיות הכי נאות בעיני ובחדשה קורה C באמת מוגזמת וחסרת פרופורציות לעומת שטח השמשות.

הסדאן התארכה ובמבט מהצד משהו בה נראה כבד יותר מהדגם היוצא.

אותי מעניינת הנסיגה ממתלה אחורי רב חיבורי לקורת פיתול "בפיתוח חדש" או משהו כזה לפני ההודעה לעיתונות.

פורסם
איזו מאזדה 6 חדשה?

שנמכרת כבר באירופה ובארה"ב, ובקרוב תגיע אלינו. לא חדשה-חדשה, אלא זאת אחרי ה(עוד) מתיחת פנים.

Z

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

העיצוב מאחורה קצת כבד ביחס לדור היוצא לטעמי, ואני מסכים עם הביקורת על קורה C , יגזול שדה ראייה מאחור.

את עיצוב הפנים דווקא אהבתי, נקי ומינמילי ולא מתרכז סביב מסך ענק.

תקבל בין השאר מערכת בקרת שיוט אדפטיבית עם מצב פקקים והתראה על תנועה חוצה מלפנים ולפי מאזדה בזכות המנוע החדש הביצועים וזמן התגובה אמורים להיות טובים יותר מהקודם.

לא מבין מה עתיק במנועים אטמוספריים, טורבו זו לא טכנולוגיה חדישה במיוחד.

פורסם

אני מניח שהכוונה היא שהנטיה היום היא מנועי טורבו, גם בדגמים עממיים כשבעבר זה היה בעיקר נחלת רכבים מכווני ביצועים.

פורסם

yoav

לא בטוח שזה יתרון, להתאמץ כדי לראות משהו במסך כי החביאו אותו הרחק מהנהג. אבל זה טעון בדיקה ע"י ישיבה ברכב כמובן.

פורסם

עם כל הכבוד ל"עתידנים" של הפורום, הרכב עוד לא יצא לשוק ולא נמסר לבוחנים.

לכן כל הביקורות שלא נוגעות לעיצוב הרכב הן לא יותר מסתם משחקי דמיון. אבל אולי מי אני

בכלל שאגיד את זה לעומת כל מהנדסי הרכב המהוללים כאן.

• תוכן חדש...