Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן הרכבתי מערכת אצלי במיטו

קומפוננט 6.5 מורל טמפו 6 מקדימה מחוברים ל- MBQUART 125W RMS ב-2 ערוצים כמובן

רמקוליים אחוריים שגם כן מחבורים ל-MB

וסאב 10 אינצ בתיבה אטומה שמחובר למגבר היפוניקס שמוציא 200W RMS בגישור

הבעיה היא שהמיד מרגיש שהוא מוציא יותר מדי היי ושאני מגביר את המיד בס במגבר הרמקולים מיד נחנקים

הטוויטרים שהגיעו בקומפוננט נשרפו אז השארתי את הטווטרים המקוריים של הרכב שמחוברים ישירות למערכת

משמע המיד מחובר לקרוס וערוץ של הטוויטר ריק.

מה לדעתכם הבעיה?

חוסר בטוויטר פגוע באיכות של המיד?

לדעתכם יהיה הבדל אם אוציא את הקרוס ואחבר ישירות למגבר?

ובנימה זו איפה אפשר למצוא טוויטרים בלבד של הסט?

פורסם

התלוננת בעבר על רעשים מהטוויטרים.

ציינת באותה נשימה בעיה עם המערכת והסאבוופר.

כל זאת לאחר הוספת הסט וחיבור כלשהו למגבר.

ציינת בשרשור אחר התקנה עצמית.

כעת אתה מתאר שהטוויטרים נשרפו וכן שהגברת את המידבאס דרך המגבר (איך בדיוק עשית זאת? גיין? זאת לא המטרה שלו).

תחום התדרים המוצהר של המידבאס בסדרת הטמפו מוצהר 50-5000, מה שמעיד שמעל לתחום הזה תהיה כנראה הנחתה טבעית.

הקרוס חותך אותו לכאורה החל מ-3800. לא יודע לומר לך איך ישפיע הוצאת הקרוס או מה ההשפעה כעת בהשארתו ללא החיבור לטוויטר.

השאלה היותר טובה היא - האם אתה מבין שמשהו כנראה לא כשורה בצורת החיבור ו/או הכיוון מלכתחילה וזה מה שגרם וגורם לבעיות והאם אתה מתכוון להמשיך בנסיון וטעיה, או לגשת לבעל מקצוע שיחבר ויכוון את המערכת כראוי.

אפשר לנסות לפנות למוראל בעצמם, אולי יוכלו לסייע. או למשווק שלהם ניפון אירופה-ישראל.

חנויות שונות מוכרות גם רק טוויטרים. ברשת אפשר למצוא למשל את ה-TW-1 בפחות מ-300 ש"ח, אך איני יודע אם מדובר באותו מוצר שמגיע עם הסט טמפו במקור או סדרה ישנה יותר.

פורסם

הבעיות שהיו היו ברכב הקודם.

הפתרון לרעש מהטוויטרים היה הארקה ל rca

הבעיה עם הסאב היה בעכבות מערכת סינית שלא עמדה בעומס של היציאות של ה rca קבל פתר את זה..

הטוויטרים נשרפו בגלל קצר לצערי.

לא שיחקתי עם הגיין שיחקתי עם הסוויטצים של האקולייזר במגבר ליציאה של הקרוס כמובן... ברגע שאני מגביר את המיד בס הרמקולים נחנקים.. ברכב הקודם המערכת נשמעה שונה השאלה אם חוסר הטוויטר בקרוס משפיע. אם כן זו הבעיה או שאחפש קומפוננט חדש או טוויטרים חדשים השאלה אם זו הבעיה..

אני מעדיף לעבוד בעצמי על הרכב כך אני יודע מה הפאקים ואיך לסדר ואיך מחווט וככה אם תצוץ בעיה אדע את הפתרון.

אבל כן אנסה לדבר עם אחת הסדנות לבעיה לפני שאשקיע כסף. אבל לתת להם לעבוד על הרכב? לא תודה. ראיתי עבודות ברכבים פשוט זוועה.. עוקפים גומיות זורקים כבלים בעומס של הדלת הרבה שטויות ראיתי ואני לא מעוניין..

פורסם

מה דגם המגבר?

האם מדובר ב-Bass EQ וסקאלה מ-0 עד 12dB?

מדובר בבאס בוסט. לא פונקציה מומלצת לשימוש, מאחר והיא תתרום מהר מאוד לעיוות הצליל.

אם המידבאסים נחנקים, רוב הסיכויים שהבעיה היא בכיוון (לא רק הענין לעיל).

האם ידוע לך או שאתה יודע/יכול לבדוק מה התנגדות הטוויטרים המקוריים ואיך הם נחתכים?

אולי יהיה ניתן לחבר אותם לקרוס.

ניסית ליצור קשר עם שירות הלקוחות של מוראל?

אני מסופק אם אחד מבעלי המקצוע האמיתיים שמומלצים כאן בפורום (ואפשר לחפש) ישאיר לך רכב כפי שאתה מתאר.

אבל גם קח בחשבון שהם לא ישושו להתעסק עם התקנה שאיננה שלהם וסביר כי יעדיפו לבצע התקנה מלאה מ-0.

• תוכן חדש...