Jump to content

Guy Peled

  • הודעות

    39
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Guy Peled

  1. היי! התחדשתי במערכת Joying. היה לי לפניי מערכת פיוניר והשתמשתי בקונקטס2 בפורט 3.5 בשביל הכפתורי הגה. אני רואה שכנראה יש לי גרסה ישנה של הקנבוס בגלל שאין לי עוד חוטים של key1 key2 כמו בתמונות שאני רואה. האם יש עוד דרך לתפעול? חשבתי אולי לחתוך את הפורט 3.5 השאלה אם זה יעבוד כ key1 key2... רכב אלפא רומאו מיטו ועוד שאלה, במולטדיה החדשה אני רואה רק RCA 1 לסאבוואפר, כדאי לחבר רק בננה אחת מתוך הזוג הקיים או עדיף לאחד אותם עם מתאם? או שגם לה יש פתרון אחר? (רמקוליים אחוריים וקידמיים תפוסים) תודה מראש!
  2. בעקרון השאלה דיי בסיסית אז אין צורך בסאט אפ. ברכב יש 4 רמקולים וסאב מוגברים את הסאב אין בעיה לכוון טוען צליל 50 הרץ ומכוון את הגיין לפי מולטימטר מה לגבי רמקולים כמו מיד או 6x9? את הרמקולים האחרים אני מכוון לפי השמיעה אבל זה לא תמיד עובד כי בשיר אחר יהיו צלילים שונים ותמיד מגיע למצב או שהצלילים הגבוהים יהיו צורמים ולא נעימים או שצלילים נמוכים ייחנקו אף פעם לא פוגע בול בנקודה.. מה השיטה? מניח שהכל מתחיל בגיין
  3. Guy Peled

    ספייסרים לרכב

    חברים אחרי שיקול ארוך הוחלט להחליף לג׳אנטים סינים עם כל הכבוד למקוריים ג׳אנט בן 9 שלא רחמו עליו, המון חורים ומכות קראתי וחקרתי הרבה לפני וככה הוחלט. היו עם המקוריים הרבה יותר רעידות מהסינים.. בכל מקרה יש לכם דעה לגבי הספייסרים?
  4. היי אלפא רומאו מיטו 2010 דגם 155 הוחלפו ג׳אנטים מצרף תמונה http://www.up2me.co.il/images/80669642.jpg המידה המקורית היא 4x98 והג׳אנטים עם מרווח ברגים של 4x100 שמו לי בסדנא ספייסרים קדמיים בגלל שהג׳אנט נגע בקאליפר וברגים צפים לכל הגלגלים. ראיתי שיש ספייסרים מובנים שמתאמים מ 4x98 ל 4x100, דוגמא בלינק https://www.amazon.com/Wheel-Adapters-4x98-4x100-Thickness/dp/B07KDZ481Z מה דעתכם?
  5. הוא רושם לי על המסך גם לבדוק נורת לוחית רישוי דיי בטוח ששם הסנסור היחידי. אנסה לשים קבל אולי הוא יצרוך מספיק. תודה רבה!
  6. הכוונה לסנסור שמגיע מהחברה שמזהה נורות שרופות מדליק נורה אזהרה בדאש בורד. ציפיתי לבעיה הזו, הבנתי שללד יש התנגדות נמוכה יותר מנורה רגילה והחיישן מרגיש כמו נורה שרופה.
  7. בנורה השמאלית בלוחית רישוי יש סנסור נורה וברגע שאני מחבר אליו לד הוא מכבה את הלד השני ונדלקת נורת תקלה בנורה. משמע הוא מרגיש בבעיה וסוגר גם את הלד השני למנוע קצרים. איך אפשר לעקוף את זה? חשבתי לעשות חיבור Y לנורה רגילה בצד שמאל איפה שיש את החיישן ולזרוק אותה איפה שהוא אבל אולי יש פתרון יותר אלגנטי? תודה.
  8. ממש יפיופה! אפשר לשאול כמה עלה לך הייבוא?
  9. אוקיי. רישומים מהמוסך - הוחלף צירייה הפלא הבעייה עדיין קיימת מה שגרם לצירייה לההרס היה התושבת מנוע. הברגים של התושבת נשברו וכך העומס הגיע לצירייה ושבר אותה.. מחר אעדכן אם יהיה חדש.
  10. הייתי בכיוון שלך רק עם תקציב של 40K בחרתי במיטו אחרי נסיעות מבחן הכי חשוב לי היה חווית נסיעה אמינות ולא שוחטת במוסכים האלפא נותנת את זה בקלות. שווה לחפש ג'ולייטה תלתן בתקציב שלך ולעשות נסיעת מבחן לא תתחרט.
  11. מוזר מכרתי רכב והביטוח החובה דרך וובי ושלמה נשאר ברכב למחרת התקשרתי לבטל ביקשו ממני למלא טופס אובדן חובה מחכה להמשך תהליך אבל לא אמרו שזו בעיה כמו אצלך
  12. ומה לגבי דרדור בלי הילוך? אמור להרגיש את הבעיה גם בלי הילוך משולב? הרכב כעיקרון לא יכל לזוז החנתי בצד והזמנתי גרר למוסך.. בדרדור הבעיה לא הופיעה שהילוך לא משולב או שכן הופיעה אבל לא מורגש כמו עם הילוך משולב..
  13. לפי ההסבר שקיבלתי, צירייה שבורה זה ודאי. מה שקורה צירייה שמאל מקבלת כוח וציריה ימין מחליקה וזה הפרפור והקפיצות שהרגשתי.. לא אמרתי שהגלגל מפרפר אמרתי שזה מרגיש כמו.. בנתיים מחכה לצירייה נמצאת בשיפוץ
  14. הרכב אצלי חודש. ישר עשיתי בדיקה וטיפול טיימיניג.. לא ראו בעיה בציריות..
  15. חשבתי שזה מגיע מהתיבה או מהלקאטץ כי ברגע שמגיע כוח לגלגל זה קורה.. היום נמסר מהמוסך שצירייה נשברה.. לא מובן לי כל כך איך כי לא היה עומס על הרכב.. כנראה שאריות מהבעלים. הקודמים. מחיר ציריי. ימין משופצת 1750₪ מחיר הגיוני?
  16. התחלתי לצאת מחניה הגברתי גז פתאום כל האוטו כמו שהוא מפרפר/מחליק במקום עצרתי ישר גיליתי שזה קורה בהילוך ראשון ורוורס בנקודת חיכוך כל עוד הקלאטץ לחוץ האוטו לא קופץ והכל תקין מבדיקה ויזואלית במנוע רואים שמן מתחת לטיימינג מה דעתכם הבעיה? מה עלות של תיבה?
  17. הבעיות שהיו היו ברכב הקודם. הפתרון לרעש מהטוויטרים היה הארקה ל rca הבעיה עם הסאב היה בעכבות מערכת סינית שלא עמדה בעומס של היציאות של ה rca קבל פתר את זה.. הטוויטרים נשרפו בגלל קצר לצערי. לא שיחקתי עם הגיין שיחקתי עם הסוויטצים של האקולייזר במגבר ליציאה של הקרוס כמובן... ברגע שאני מגביר את המיד בס הרמקולים נחנקים.. ברכב הקודם המערכת נשמעה שונה השאלה אם חוסר הטוויטר בקרוס משפיע. אם כן זו הבעיה או שאחפש קומפוננט חדש או טוויטרים חדשים השאלה אם זו הבעיה.. אני מעדיף לעבוד בעצמי על הרכב כך אני יודע מה הפאקים ואיך לסדר ואיך מחווט וככה אם תצוץ בעיה אדע את הפתרון. אבל כן אנסה לדבר עם אחת הסדנות לבעיה לפני שאשקיע כסף. אבל לתת להם לעבוד על הרכב? לא תודה. ראיתי עבודות ברכבים פשוט זוועה.. עוקפים גומיות זורקים כבלים בעומס של הדלת הרבה שטויות ראיתי ואני לא מעוניין..
  18. אהלן הרכבתי מערכת אצלי במיטו קומפוננט 6.5 מורל טמפו 6 מקדימה מחוברים ל- MBQUART 125W RMS ב-2 ערוצים כמובן רמקוליים אחוריים שגם כן מחבורים ל-MB וסאב 10 אינצ בתיבה אטומה שמחובר למגבר היפוניקס שמוציא 200W RMS בגישור הבעיה היא שהמיד מרגיש שהוא מוציא יותר מדי היי ושאני מגביר את המיד בס במגבר הרמקולים מיד נחנקים הטוויטרים שהגיעו בקומפוננט נשרפו אז השארתי את הטווטרים המקוריים של הרכב שמחוברים ישירות למערכת משמע המיד מחובר לקרוס וערוץ של הטוויטר ריק. מה לדעתכם הבעיה? חוסר בטוויטר פגוע באיכות של המיד? לדעתכם יהיה הבדל אם אוציא את הקרוס ואחבר ישירות למגבר? ובנימה זו איפה אפשר למצוא טוויטרים בלבד של הסט?
  19. מישהו ניסה לפתוח את הפנס? נראה באמת שיש הרבה לכלוכים והרבה "אבקת חשמל" בפנים.
  20. ללא ספק הוא אשם תיארותית הנהג השלישי אשם. היה לי משהו דומה עם משאית שחתכה אותי ונאלצתי לסטות מהנתיב ולפגוע ברכב, המשאית המשיכה לדרכה והגעתי לבית משפט בגלל שהביטוח שלי קבע שאני לא אשם, "הפסדנו" במשפט בגלל שאין נהג שלישי.
  21. הרכבתי כבר כמה מערכות סיניות. הכי טוב לחפש תואם לרכב שתקבל עם פאנל מתאים למולטימדיה ועם מתאם לקונקטור המקורי של הרכב. מנסיון שלי מערכות עם פחות מ-1GB ראם לא זזות. רוב המערכות דומות, כדי לחפש מערכת עם יציאות מובנות של RCA ולא דרך קונקטור. ואם אתה הולך על מערכת סינית (אני מזמין מאלי בדרך כלל) בדרך כלל היקרות יותר איכותיות, ולחפש עם מספר הזמנות גבוה יחסית ולהסתכל על ביקורות. רמה טובה של מולטימדיה מאלי יעלה 700-800 שקל.
  22. אחרי חודשיים של חיפושים אני לא מוצא את המיטו המושלמת אז התחלתי לחשוב על מחליפות. אשמח להצעות רכב בתקציב של 35K ידני אמין חסכוני ושלא יקר בביטוחים. ושיעלה לי חיוך לפני שאני נכנס אליו נסיעות 10K בשנה עליות בעיקר
  23. נתונים לפאלפון 0584444311
  24. עוד חוות דעת או המלצות על רכבים שלא שמתי לב אליהם? יש מחלות ידועות לרנו מגאן?
  25. נהג צעיר, רכב שני בדרך לעבודה 30-40 קמ ביום יש עליות מחפש רכב ידני חזק יחסית (120-155) שיעלה לי חיוך לפני שאני נכנס אליו. חשוב לי גם אמינות ושהביטוח יהיה סביר. התקציב שלי הוא 35~40 אלף. לפי השוק אני יכול למצוא מיטו 2009-2010 155 ולפי השוק עם הרנו אני יכול למצוא 1.2 שנים 2013-2014 באותו תקציב. מצד אחד לפי החוות דעת שקראתי המיטו מאוד אמינה ויותר חזקה מצד שני אני יורד 4-5 שנים בשנתון. מה דעתכם?
×
×
  • תוכן חדש...