Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המוסכניק האמין שלי הציע לי לקנות סובארו b4 שנת 2006, יד ראשונה, 103,000 ק"מ בלבד. לטענתו, הרכב במצב ממש נדיר.

אתם חושבים שיכולה להיות בעיה בלצי צפויה ברכישת מכונית כזאת "עתיקה"?

אגב, נכון לעכשיו יש לי לגאסי 1999 שסוחבת לגמרי לא רע וחשבתי שיש גבול- עד כמה אפשר להתגרות בגורל.

זה שיקול נכון לדעתכם?

פורסם

כבדהו וחשדהו. מוסכניק שמצא רכב בן 12 עם 103 אלף ק"מ ימכור אותו לאחותו ולא לך. אם אתה בטוח שאין כאן איזו קומבינה אז בהחלט מדובר ברכב שקשה למצוא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

B4 הוא רכב שביסודו מדהים, שלא נדבר על היציבות המעולה שלו .

בעקבות העבודה שיש לו הנעה כפולה 4X4 אתה משיג יציבות מעולה בסיבובים , החיסרון הוא שהאצות מהמקום חלשות יותר ובאופן כללי הרכב מרגיש קצת כמו 1600. מבחינת הסחיבה שלו הוא לא כמו כמו 2000 סמ"ק למרות שהוא כן (מניח שזה כנראה בגלל הצורך של המנוע להזיז הנעה כפולה ) מה שכן אל תיתן לק"מ הנמוך לשנתון לסנוור אותך זה לא תמיד מעיד על רכב אמין בהכרח, יכול גם להעיד על רכב שהוזנח תקופה ארוכה .

פורסם

ארז - בבקשה, תרשה לי לתקן אותך בכמה דברים בתור בעלים של B4 וגם בכללית לגבי AWD

הזינוק כשאתה משווה בין רכב FWD לRWD לבין AWD - הזינוק של הAWD בין רכבים עם נתונים זההים יהיה מהיר יותר - כל ארבעת הגלגלים מורידים כוח לריצפה.

דווקא הזינוק של הרכב מהמקום הוא טוב מאוד וחזק - נפילת הכוח שלו מגיעה מאוחר יותר ברצועת הכוח ושלא לדבר על הדור שהגיע אחרי עם תיבת CVT.

הנעה אחורית מזנקת מהר יותר מהנעה קידמית על נתונים זההים והנעה כפולה מזנקת מהר יותר מהנעה אחורית - יש מלא סרטונים ביוטיוב שמראים איך מוכיחים את זה.

אתה יכול להכנס מהר יותר ולצאת מהר יותר מסיבובים - המהירות המירבית בסיבוב עצמו לא שונה בין סוגי ההנאות והרבה יותר קשורה לטיב הצמיגים והאספלט, גודל הרכב וכך הלאה.

מה שמקנה לסובארו הזו את היציבות שלה זה לא רק הAWD אלא גם תצורת המנוע שהיא בוקסר שטוח - מרכז כובד נמוך.

הEJ20 הוא מנוע אמין מאוד לאורך כל הדורות שלו - מה שחשוב להקפיד זה ביצוע טיפול ברצועת הטיימינג בזמן ואם אין תיעוד לכך - לבצע במיידית ובנוסף להחליף את נוזל הממסרות המרכזית והאחורית.

רכב נהדר עם התנהגות כביש טובה מאוד - נוח מאוד!

אבל לא מתאים למי שמחפש צריכת דלק שקטה או לוקסוס במובן של איכות החומרים והגימור - זה ממש לא הקטע של סובארו.

בדור הזה גם תבדוק את צינור החזרה של משאבת ההגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הרכב של המוסכניק עצמו, או שהוא מתווך לך רכב שהוא מכיר?

הרכב הוא של לקוח ותיק של המוסך (וגם אני לקוח ותיק של אותו מוסך עצמו...). אנשי המוסך מכירים את שנינו ועשו את "השידוך".

בגלל שזה אנשי מוסך ותיק, בכלל לא דיברנו על בדיקה. אני נוטה להאמין להם כאשר הם אומרים "תחטוף אותו"....

פורסם
הרכב של המוסכניק עצמו, או שהוא מתווך לך רכב שהוא מכיר?

הרכב הוא של לקוח ותיק של המוסך (וגם אני לקוח ותיק של אותו מוסך עצמו...). אנשי המוסך מכירים את שנינו ועשו את "השידוך".

בגלל שזה אנשי מוסך ותיק, בכלל לא דיברנו על בדיקה. אני נוטה להאמין להם כאשר הם אומרים "תחטוף אותו"....

פורסם

ב2006 יש גם דגם 2.5 עם 170 סוס, הדוח החדש יותר עם ה 150 כח עגלה 19 קגמ ו 4*4 ממש לא מהירה.

הדור הישן יותר לדעתי עדיף מבחינת התנהגות

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...