Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נטפליקס, מה אני מפספס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי פעם vpn באופרה לאמריקה. ולא ראיתי משהו יוצא דופן שיש שם שאין פה.

כל התכנים המקוריים של נטפליקס נמצאים בכל מקום.

אתה יכול לבדוק את זה עם אופרה. תתקין דפדפן אופרה ותשים vpn חינמי לכל מיני מקומות בעולם.

אתה יכול לקרוא בשרשור למטה על איך לשים vpn לנטפליקס כדי לראות דברים ממקומות אחרים בעולם.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?669110-expressVPN-כדי-לפתוח-תכנים-בנטפליקס

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

הבעיה זה לא מבחר שלא קיים בארץ (למרות שיש תכנים שאין) אלא זכויות שידור של יס/הוט

שמונעות מנטפליקס לשדר עונות של סדרות שכבר יצאו.

כלומר, יש סדרות טובות,אבל הן מוגבלות לעונות בודדות בלבד - לפעמים עונה אחת, למרות שיש כבר עונות נוספות.

(The Last Kingdom המצוינת למשל)

פורסם
אשמח לדעת ממי שמכיר, אילו סדרות פופולריות/טובות יש בנטפליקס בארהב שאין אצלינו?

כל המידע על ארה"ב ומדינות אחרות נמצא כאן - http://unogs.com/

בשבוע האחרון פורסם בידיעות אחרונות אמריקה ראיון עם הסמנכ"לית תוכן של נטפליקס העולמית. ברמת העיקרון, החבר'ה בחיפוש מתמיד אחר נוסחת ה-ROI המנצחת - מה יגרום להשאיר את המשתמש לצפות עד הפרק האחרון של כל סדרה, ובמקביל להוציא כמה שפחות על ההפקה או רכישת זכויות ע"מ שיוכלו לרכוש או להפיק תכנים נוספים. היא אומרת בפה מלא שהם לא, וגם אין להם שום כוונה להיות HBO.

במילים אחרות, נטפליקס היא המקדולנד'ס של עולם הטלביזיה. אפשר לא לאהוב את זה, אבל בסופו של יום כולם אוכלים שם...

No worries 8)

פורסם
הבעיה זה לא מבחר שלא קיים בארץ (למרות שיש תכנים שאין) אלא זכויות שידור של יס/הוט

שמונעות מנטפליקס לשדר עונות של סדרות שכבר יצאו.

כלומר, יש סדרות טובות,אבל הן מוגבלות לעונות בודדות בלבד - לפעמים עונה אחת, למרות שיש כבר עונות נוספות.

(The Last Kingdom המצוינת למשל)

סוף כל סוף ענית לי על התהיה "מה זה סידרה מוגבלת".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
נשבר לי כבר מנטפליקס... לא יודע למה אני משאיר אותם. נכנס פעם בשבוע, נותן צ'אנס של רבע שעה לסטנד-אפ בינוני ומטה, מתבאס ויוצא.

היה תוכן סביר בהתחלה אבל עכשיו כבר הבנתי את הגימיק שלהם... משקיעים הון בטריילרים מדהימים ומפתים ואז כשאתה מסתכל בקנקן אתה מגלה שהוא ריק לגמרי.

צורת עריכה מוזרה (אפשר להתרגל), חלקן עם FPS גבוה מה שמגביר את המוזרות, התוכן עלוב במקרים רבים, חוזר על עצמו (כמה סדרות אפשר לשים על רצח? סמים?), תסריטים מבאסים עם עלילה שמתה אחרי דקה, אם כבר מצאתם סרטים סבירים אז הם כנראה ישנים מאוד (שנות ה90-2000).

סדרות עכשוויות מגיעות לשם באיחור של שנתיים (המתים המהלכים, SUITS)...

תכלס אני משאיר את המנוי רק כי אני מחכה ללהיט ("בית הנייר" התחיל טוב, פרשתי לקראת סוף העונה הראשונה).

לפחות האיכות, מהירות הטעינה והניווט מצוינים.

מסכים.

אני ביטלתי מנוי.

לדעתי התוכן שהם מציעים לא שווה את הכסף.

לפני חודשיים המחיר קפץ אז בכלל...

פורסם

^ איפה ראית שהעלו מחירים? אם אני זוכר קיבלתי מהם מייל על זה אבל המחיר נשאר אותו הדבר.

בזמן האחרון יש סדרות רק על סמים/רצח/זומבים/העילמות של נערות.

אני עוד נותן להם הזדמנות כי הממשק נוח, האיכות טובה, מחיר טוב, יש לי במקביל סטינג TV לערוצים ישראלים וספורט ובכל רגע אני יכול להוסיף כל חבילת סדרות או סרטים אבל המחיר גבוה יותר.

פורסם

התחלתי לראות פמילי גאי פה ושם כדי להעביר חצי שעה. יש כמה פרקים גאוניים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יתרונות של נטפליקס שלא מובנים לנו כאיליו:

אפשר להתנתק בקלי קלות ומתי שרוצים ללא נציגים והתחייבויות כמו שאנו רגילים.

סטרימינג מצויין פשוט.

סרטי תעודה טובים רק לא רבים.

שרות לקוחות יעיל אדיב ומקצועי. פניתי אליהם והופתעתי מהאדיבות והליכה לקראת הלקוח לטובה.

חסרונות- מעט מאד סרטים כלבבי.

בסדרות הם מעולים ויש מבחר ענק אבל אינני צופה בסדרות.

פורסם
הם הקפיצו את המחיר בינואר השנה ב-1-3 דולר תלוי בחבילה.

נראה לי שזה ללקוחות חדשים. עברתי על החיובים ולא ראיתי אצלי שום שינוי.

פורסם

מתקזז עם התחזקות השקל. עלייה, לא קפיצה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא.

חסרים לך דרכים לצפות בנטפליקס?

יש לשירות שלהם גישה דרך טלוויזיות, רסיברים, נגני בלו-ריי, מזרימי מדיה, עוד מעט מקררים ומקדחות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...