Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צופר בסוזוקי קרוסאובר

inon007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

כאשר אני נקלע למצב בו אני צריך לצפור בשביל למנוע מטמבל לעבור לנתיב שלי ולפגוע בי אני נאלץ לצפור. הבעיה היא שהצופר ברכב שלי כלכך חלש, שהוא נשמע כמו צעצוע לילדים.

בסקודה הקודמת שלי היה צופר רציני כמו שגרמנים יודעים לייצר.

רציתי לדעת:

האם מותר חוקית להחליף צופר?

מה סוג הצופר של הסקודה?

האם הצופר יתחבר לסוזוקי?

תודה

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא סובל מהבעיה בקרסאובר (2016).

יתכן שהצופר שלך תקול - זה קורה.

גש למוסך והחלף (בהנחה שרכבך עדיין באחריות)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יודע בדיוק על מה שאתה מדבר,

נהגתי 3 שנים על קורולה 2015 עם צפצפה מתנצלת וחלושה, שיגע אותי

עכשיו עברתי לאוקטביה חדשה - ת ע נ ו ג של צופר

כל עוד לא תשים צופר של משאית או רכבת, לא רואה סיבה שתהיה לך בעיה. לא מצליח לחשוב על סיטואציה שזה יעלה כנגדך, למעט אולי אחריות של היבואן.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר האחרון שסוזוקי מצטיינת בו הוא בידוד רעשים. אבל אולי יש הרגלים ואולי הקרוס קצת יותר טובה מבחינה זו מהדגמים הקודמים.

אני נוהג כבר כ-20 שנה על יפניות (ולפני זה עוד כמה שנים על קוריאנית) כך שכנראה שאני מורגל בצופרים שלהן. אבל לפחות פעם אחת התקלקל לי צופר (לא זוכר אם זה היה ברנו או בסקודה, מדובר בתחילת שנות ה-90) וזה היה מורגש היטב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידוד הרעשים גרוע כיאה לסוזוקי, כאשר אני צופר כמעט ולא שומעים מבפנים, ואני מניח שאם כולם לא שמים לב לצפירה אז היא חלשה מדי. כאשר צפרתי עם האוקטביה אין אף אחד שנשאר אדיש.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יודע בדיוק על מה שאתה מדבר,

נהגתי 3 שנים על קורולה 2015 עם צפצפה מתנצלת וחלושה, שיגע אותי

עכשיו עברתי לאוקטביה חדשה - ת ע נ ו ג של צופר

כל עוד לא תשים צופר של משאית או רכבת, לא רואה סיבה שתהיה לך בעיה. לא מצליח לחשוב על סיטואציה שזה יעלה כנגדך, למעט אולי אחריות של היבואן.

אויייי... לשים צופר של רכבת זה חלום רטוב!!! במיוחד הצופר של הרכב עם הקרונות הממונעים! אפשר לקבל התקף לב ממנו!

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידוד הרעשים גרוע כיאה לסוזוקי, כאשר אני צופר כמעט ולא שומעים מבפנים, ואני מניח שאם כולם לא שמים לב לצפירה אז היא חלשה מדי. כאשר צפרתי עם האוקטביה אין אף אחד שנשאר אדיש.

אם כך, כנראה שהצופר שלך לא תקין.

אם כך, כנראה שהצופר שלך לא תקין.

כאשר אני צופר יש תגובה של השכנים לדרך.

אויייי... לשים צופר של רכבת זה חלום רטוב!!! במיוחד הצופר של הרכב עם הקרונות הממונעים! אפשר לקבל התקף לב ממנו!

אני מניח שאתה לא מתכוון לסופרנו של ה-IC3.

מי שרוצה צופר אמיתי - צריך לשדוד אניה. צליל צופר של אניה עמוק, ונשמע למרחק כמה מייל ימי. איני זוכר את התקנים, אבל לפחות היסטורית מדובר בכלי שעבד שעות נוספות בערפל, כדי ליידע אניות שכנות על המצאות כלי שייט.

עריכה אחרונה על ידי sperial

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה באמת כזה מפריע לך,

תיכנס לפרוקיית רכבים ותיקח משם בזול צופר של רכב גרמני/צרפתי ותרכיב אצלך.

ההבדל בצליל הוא באלמנט הסופי שנראה כמו וופר קטן של רמקול

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי צופר ביאריס פשוט זוועה!

החלפתי לצופר כפול של FIAMM איטלקי עלה לי כ120 שקלים באלכסנדר מערכות.

רבע שעה בערך לקח לי להתקין את הצופר הכפול עם ריליי שמקבלים בערכה.

כאשר אני צופר, אין אחד שלא שם לב! צופר איכותי וחזק מאוד! עשיתי סקר שוק ובדיקה והכי משתלם היה לי לקנות בארץ את הצופר המצויין הזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק בישראל.

לא רק שמצפצפים בלי הפסקה. גם צריך צופר חזק.

תן ל"טמבל" שרוצה לעבור לנתיב שלך להשתלב. אתה לא לבד בכביש.

תיסעו פעם לחו"ל ותנסו להקשיב כמה פעמים צופרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר חו"ל, אז הודו. מעצמת הצופרים הגדולה בעולם.

אבל כן, להיות נחמד זו גם אופציה (בהנחה שזה לא לנהגים ש"שכחו" שהם בדיוק רוצים לפנות שמאלה כשיש פקק של עשר דקות לפניה שמאלה, ואז הם משתלבים בתחילתו).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...