Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 - בדיקה מחשידה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

jpg2pdf.pdf

שלום, פגשנו היום מוכר רכב לבדיקה במכון בדיקה. מאזדה 2 2009 דינמיק, 67,000 ק"מ. אישתי נסעה ברכב באיילון ובסה"כ הרגישה בסדר גמור. הוא מבקש 27.5 אלף ש"ח.

קנינו 2 רכבים בשנה וחצי האחרונה בתקציב די דל, ושילמנו על כך מחיר כבד.. אז החלטנו להגדיל את התקציב לאיזור 24 אלף ש"ח.

קצת מרגיש לי לא בטוח התוצאות בדיקה של המנוע והגיר, לזה התכוונתי בדיקה מחשידה.

בבדיקה קיבלנו את התוצאות המצורפות. בהינתן שהחליף גמיצים, ושילם כבר על אגרת רישוי לטסט שצריך להיות בחודש הקרוב, ומוכן גם להתחייב שהרכב יעבור טסט, 27 זה קצת מעל התקציב שלנו אבל היינו מוכנים להתאמץ על מנת שלא נצטרך לעשות יישור קו לאוטו, ובהנתן שבדיוק הוחלפו צמיגים ושולם הטסט. השאלה אם זו עסקה טובה, או שאנחנו עלולים ליפול שוב.

היד הראשונה של האוטו זה השכרה, שלמה סיקסט, ונמכר ב0 ק"מ. ביקשנו אישוא לכך שהרכב אכן הגיע ליד השניה ב0 ק"מ, והוא טוען ששלמה סיקסט לא מוכנים לתת לו כי הוא לא הבנאדם שקנה מהם. זה אכן קנה משלמה נסע באוטו 7 חודשים ואז מכר לבעלים הנוכחי כשקיבל רכב מהעבודה. לפני 10 שנים, לך תמצא אותו. הוא אומר שכן יש לו רשיונות ישנים של האוטו ושם אפשר לראות שהרכב נמכר ב0 ק"מ. השאלה אם זה מספיק בשביל לא להוריד פלאים את הערך של הרכב.

הבנאדם סה"כ נראה ישר ובסדר.

תודה רבה רבה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי Bi3954
פורסם (נערך)

הבדיקה בסדר גמור (הרבה כסת"ח), אבל עבר ההשכרה לא ברור, קודם שיראה לך את הרישיונות הישנים.

לא הייתי רוצה לעבור מסכת שכנועים דומה במכירת הרכב. (אלא אם כן מתוכנן להחזיק את הרכב הרבה שנים ואז קצת פחות קריטי), אבל אם בכל זאת תחליט לקנות, תיקח ממנו כל מסמך שמוכיח שהרכב נרכש כ0 ק"מ.

מכיוון שמדובר ברכב מאוד נפוץ הייתי אישית הייתי ממשיך הלאה.. למרות שזה ממש מבאס שהוצאת כבר את הכסף על הבדיקה.

אגב, אני מקווה שאת ההפחתה בגין 0 ק"מ הוא כן נותן.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...