Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

מי שמכיר את האוטו או שהוא ברשותו ויוכל לתת סקירה כללית עליו ובמיוחד על המנוע והביצועים אודה לו מאוד.

שוקל לרכוש אך לא בטוח עדיין.

תודה מראש לעונים:wink:

פורסם

יש כזאת לחבר שלי.

זה רכב לחובבי הסגנון ( עיצוב מסויים וישיבה נמוכה ). לעיצוב אני מבין שאתה מתחבר. לתנוחת הישיבה - תצטרך לבדוק באולם תצוגה + נסיעת מבחן. המנוע חזק על הנייר, בפועל, אם אתה מחפש ביצועים חריגים, יכול להיות שתתאכזב. הגיר הרציף פוגע בחווית הביצועים.

שלא תבין לא נכון - הרכב חזק, אבל מ 180 כ"ס אתה מצפה ליותר, במיוחד בתחילת הנסיעה.

לעניין הבגאז' - הוא יחסית קטן ולא עמוק - האשם בזה מיקום האגזוז .

בדגם החלש יותר ( מנוע 1.0 ) המצב יותר טוב.

היתרון הגדול של סיוויק על רכבים משפחתיים אחרים זה אבזור בטיחותי עשיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חכה לידניות 1.5 , יש תוכנות בשוק שמחזקות אותן , יותר טוב מהדגם של הגיר הרציף זה בטוח, בתנאי שאין לך בעיה עם ידני

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
מישהו?

שלום

אני נוהג ב בסיוויק החדשה fk8 . אני יכול להשוות רק את פנים הרכב של הדור התשיעי לדור העשירי של הסיוויק . ( לי הייתה סיוויק טורר ) רמת הגימור ואיכות הפלסטיק עושה רושם זול בדור העשירי . מצד שני בסיס הגלגלים גדל וזה מורגש לטובה במושב האחורי . תא המטען ממש לא קטן . מסך המגע סביר . מבחינת בטיחות ואיבזור זאת קפיצה ענקית להונדה .

כיוון שfk8 לא דומה כמעט בכלום לסיוויק 1.0 או 1.5 , אני כותב את הדברים מבילוי רב בתוך הרכב באולם התצוגה .

עושה רושם ש 1.5 טורבו ידני זה אחלה של עסקה .

• תוכן חדש...