Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c5 שנתון 2012 אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה חיפוש, האוטו טוב, המנוע מזעזע, חפש htp, או מנוע פרינס, בעיות יקרות ובישלתי פתורות

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

מדובר על מנוע שדורש תחזוקה שוטפת לא זולה, שיכולה להגיע לסכומים שמתקרבים לחמש ספרות בשנה. כמו"כ מגדש הטורבו נוטה להתפגר בדמי ימיו.

שומר ארנקו - ירחק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי מתרחק, היה לי עד לפני כמה שנים 307 וטיפלתי במוסך גדול של פיז'ו סיטרואן, מלא C5 היו מגיעים בעיקר עם בעיות חשמל, והתיקונים היו מאוד יקרים

פורסם
סיטרואן c5 מנוע 156 כוח סוס

אמין?

להתרחק?

תודה רבה לעונים

חפש אחת עם מנוע HDI (טורבו דיזל) וזכית ברכב נהדר. הטורבו בנזין מחורבן כפי שכבר ענו מעלי..

פורסם

שיהיה לו בהצלחה, יש כנראה מספר חד ספרתי שלהן בארץ (מהדגם האחרון, מהקודם היו קצת יותר אבל הן בטח כבר עברו כולן את החצי מיליון ק"מ).

וגם אם הוא ימצא אחת, לא בטוח שיהיה סביר לתחזק רכב שיש כל כך מעט אקזמפלרים ממנו על הכביש.

בצרפת זו יכולה היתה להיות קניה נהדרת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
חפש אחת עם מנוע HDI (טורבו דיזל) וזכית ברכב נהדר. הטורבו בנזין מחורבן כפי שכבר ענו מעלי..

יש בדיוק 4 יחידות כאלה - אחת מכל שנה 2011,2012,2013,2014 ה-2011 היא סטיישן השאר סדאן. מאד מפוארות ומאובזרות עם מנוע חזקים.

אגב מבחינת תחזוקה לא צפויות להיות בעיות כי מדובר על חטיבת כח זהה לזו שבג'אמפי.

לא מאמין שאחת מהן תגיע לשוק החופשי בעתיד הנראה לעין.

מהדגם הקודם נותרו לא פחות מ-87 מכוניות על הכביש נכון לתחילת החודש. 78 מהן מהשנים 2001/2002, 6 מ-2005 ועוד 3 יחידות מ-2007.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם מישהו ממש מתעניין, אני תמיד יכול לשאול את הבעלים של זו מ-2012 אם הוא רוצה למכור.

אני מסכים איתך

פורסם
יש בדיוק 4 יחידות כאלה - אחת מכל שנה 2011,2012,2013,2014 ה-2011 היא סטיישן השאר סדאן. מאד מפוארות ומאובזרות עם מנוע חזקים.

יבוא אישי?

סטיישן??? פה בכלל הרגת אותי.

זה מנוע 2 ליטר כמו בברלינגו? או חיה אחרת?

אם מישהו ממש מתעניין, אני תמיד יכול לשאול את הבעלים של זו מ-2012 אם הוא רוצה למכור.

ממש מגרד לי בידיים עכשיו. אני מספיק פסיכי כדי לעשות כזה דבר. אנא שאל.

חזיר דיזל

פורסם

ממה שאני יודע מדובר ביבוא של לובינסקי, המנוע הוא 2.2 ליטר ולא משותף לשום רכב אחר שהגיע לכאן (אולי יש איזו 508 אחת ביבוא אישי או משהו כזה). זאת שאני מכיר היא ברמת גימור אקסקלוסיב (בלי סאן רוף), לא יודע לגבי כל נשאר.

מוזמן להסתכל כאן: https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D623554&share_tid=623554&share_fid=28771&share_type=t

ואם זה עדיין מעניין, דבר איתי מחר.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...