Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה קרניבל דיזל 2900 סמ"ק שנת 2009. אני רוצה להחליף את נוזל הקירור ברדיאטור. פירקתי את מגן הפלסטיק התחתון מתחת לרכב וחיפשתי את ברז הניקוז של הרדיאטור ולא מצאתי. הגישה לרדיאטור ולצנרת שלו ממש לא נוחה. מישהו יודע אם יש ברז ניקוז ואיך להגיע אליו? לחילופין איזה צינור המתחבר לרדיאטור לנתק, אליו יש את הגישה הכי נוחה?

פורסם

נראה לי שמצאתי. יש חור עם בורג במרכז הרכב מתחת לרדיאטור. מישהו שמכיר יכול לאשר שאכן זה בורג הניקוז?

ניקוז ראדיאטור.jpg

פורסם
אם לא תמצא ברז ניקוז, פשוט נתק צינור רדיאטור תחתון וזהו..

זו אפשרות, רק שהגישה לא נוחה. אני בטוח שהבורג הזה הוא בורג ניקוז, גם לפי שרטוט החלקים של היצרן. הבעיה היא שזה בורג פלסטיק והחשש שלי שראש הבורג (פיליפס) ישחק ואז תהיה לי בעיה להחזירו למקום.

• תוכן חדש...