Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי ניסן מיקרה 2011 אוטומטית מנוע 1250 עם 97KM אלף , הבעלות הקודמת של הרכב מהשכרה.

הרכב משמש אותי בעיקר בתוך העיר ( חיפה) אך לעיתים גם בנסיעות מחוץ לעיר.

לתחושתי הרכב לא מספיק בטיחותי וכל מהמורה בכביש מורגשת, כמו כן העליות של חיפה הן מאמץ לרכב הקטנטן.

המשפחה הציע לי להחליף את הניסן בגולף 2009 מנוע 1600 אוטומטית, 5 דלות דגם Trendline. עם 70 אלף KM.

הרכב הוא יד ראשונה מהחברה ועבר בתוך המשפחה, מטופל בצ'מפיון, ללא תקלות עד כה ונסע בעיקר גם בתוך העיר ומידי פעם נסיעות בינעירוניות.

התהיות העיקריות שלי הן:

1. האם כדאי לקבל את ההצעה ולקחת את הרכב שנמצא כמעט 10 שנים על הכביש או שעדיף לוותר ולהשקיע בסביבות ה40 אלף ברכב יד שנייה בשנה מתקדמת יותר?( למשל אופל קורסה 2015-2014, פיג'ו 208)

2. האם יש בלאי ידוע לדגם הספציפי הזה? והאם השיקול של חלקים יקרים לגולף במידת הצורך הוא רלוונטי/ מונע החלפה לרכב זה/ שווה את הסיכון העתידי?

אשמח לעזרכם, שבת שלום!

פורסם (נערך)

גולף יותר בטיחותי, מרווח, נוח.

אבל לא חסכוני, יותר יקר לתחזוקה וגם יהיה חלש בעליות ( מנוע 1600 עם שילוב גיר אוטומטי לא חזק בכלל ). כמובן , זה שלרכב לא היו תקלות בעבר וקילומטראז' נמוך, לא מבטיח שלא יהיו בעיות אמינות בהמשך.

לא ברור מה הכוונה "להחליף", מחירון תמורת מחירון? למכור את ניסאן ולקנות את הגולף ( ובאיזה מחיר ?

ניסאן שווה מעט בגלל הכתם של ההשכרה. הבעיה של מיקרה זה חוסר נוחות , יותר מאשר בטיחות ).

אם החלטת סופית שמיקרה לא מתאימה וחייב להחליף אותה + אין צורך ברכב משפחתי מבחינת הגודל, הייתי מוכר את ניסאן ומחפש מאזדה 2 רמת גימור דינאמיק ( בגלל אבזור בטיחותי עדיף ) ,עם נתונים טובים - יש לה מנוע 1500 משמעותית יותר חזק משל ניסאן, רכב אמין ולא יקר לתחזוקה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גולף יותר בטיחותי, מרווח, נוח.

אבל לא חסכוני, יותר יקר לתחזוקה וגם יהיה חלש בעליות ( מנוע 1600 עם שילוב גיר אוטומטי לא חזק בכלל ). כמובן , זה שלרכב לא היו תקלות בעבר וקילומטראז' נמוך, לא מבטיח שלא יהיו בעיות אמינות בהמשך.

לא ברור מה הכוונה "להחליף", מחירון תמורת מחירון? למכור את ניסאן ולקנות את הגולף ( ובאיזה מחיר ?

ניסאן שווה מעט בגלל הכתם של ההשכרה. הבעיה של מיקרה זה חוסר נוחות , יותר מאשר בטיחות ).

אם החלטת סופית שמיקרה לא מתאימה וחייב להחליף אותה + אין צורך ברכב משפחתי מבחינת הגודל, הייתי מוכר את ניסאן ומחפש מאזדה 2 רמת גימור דינאמיק ( בגלל אבזור בטיחותי עדיף ) ,עם נתונים טובים - יש לה מנוע 1500 משמעותית יותר חזק משל ניסאן, רכב אמין ולא יקר לתחזוקה.

תודה על המענה, הכוונה "בלהחליף" היא למכור את הניסן שמשמעותית המחיר שלה נמוך יותר ממחיר המחירון ולקנות את הגולף. הדבר מצריך ממני להוסיף עשרת אלפים שקלים וכביכול לקנות את הגולף מאבא שלי.

שוב תוהה כמה המהלך הזה משתלם או שעדיף להשקיע ולרכוש רכב בשנתון מתקדם יותר( שגם כמובן לא מבטיח אמינות), אני מעוניינת לנסוע ברכב לפחות עוד 3-4 שנים בראש שקט, הבטיחות ונוחות הנסיעה חשובים לי.

פורסם

המיקרה כרכב ירגיש פחות טוב על הכביש מאשר סופר מיני כמו הפיגו.

לפיגו נוחות נסיעה עדיפה ומושבים משמעותית עדיפים, בטיחות טובה יותר,איכות חומרים, חזקה יותר אבל פחות חיסכונית.

היתרון שלה שהיא זולה יחסית עקב תדמית צרפתית לכן זה כן יהווה שידרוג לעומת המיקרה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם אבא שלך מוכר לך את הגולף במחיר מוזל ביחס לשוק? ומוכן לספוג קצת? או שאתה קונה ממנו "בשוק החופשי" ?

אם אבא עוזר ונותן לך את הגולף במחיר מוזל...הייתי שוקל לקחת אותה ולסחוב איתה עוד 3-4 שנים.

אם במחיר רגיל, לא הייתי הולך על הגולף

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
האם אבא שלך מוכר לך את הגולף במחיר מוזל ביחס לשוק? ומוכן לספוג קצת? או שאתה קונה ממנו "בשוק החופשי" ?

אם אבא עוזר ונותן לך את הגולף במחיר מוזל...הייתי שוקל לקחת אותה ולסחוב איתה עוד 3-4 שנים.

אם במחיר רגיל, לא הייתי הולך על הגולף

כן הוא ייתן לי במחיר נמוך יותר ביחס לשוק. אני חוששת מבלאי של הרכב בגלל גילו ולכן מתלבטת. האוטו מאוד שמור ומטופל.

• תוכן חדש...