Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסכנה הכי גדולה לישראל היא או נשק גרעיני איראני (וגם אז סביר שלא יקרה כלום) או הצבא המצרי שבינתיים למרות גודלו והתקדמותו הטכנולוגית בחסות הדוד סאם, די מדשדש מול דאע"ש בסיני.

כן, כי לוחמה בטרור לחלוטין משקפת את היכולת לנהל מלחמה סימטרית...:?

בכל אופן, זה לא יריב, זו בעלת ברית שכמו ישראל גם היא מתכוננת ליום פקודה נגד איראן, ולא נגד ישראל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
דיסקו, כן, בין היתר בכתבות באינטרנט, בקריאת חומר על האויב, על פרסומים ברוטר, פרסומים בחדשות בטלוויזיה...זה לא מספיק?

לעשות קמפינג עם צבי יחזקאלי עוד לא יצא לי לצערי.

יודה מה זה BDS:

בירבורים.

דיבורים.

ספקולציות.

זו העבודה של העיתונאים.

ואני מניח שאתה ניזון מ"המקורות המודיעיניים של תיק דבקה" . אופס. הם שינו את הפורמט, אבל כנראה לא את התוכן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן, כי לוחמה בטרור לחלוטין משקפת את היכולת לנהל מלחמה סימטרית...:?

בכל אופן, זה לא יריב, זו בעלת ברית שכמו ישראל גם היא מתכוננת ליום פקודה נגד איראן, ולא נגד ישראל.

איפה נטען שזה משקף? מי עשה השוואה בין לוחמה מול צבא סדיר לבין ארגוני טרור?

מצרים היא ממש לא בעלת ברית, שטויות במיץ. איראן גם לא מעניינת אותה כמו שהאיום על מקורות המים מדרום מעניין אותה.

פורסם

אני ניזון מהמציאות וממה שקורה בזמן האחרון. תראו קצת חדשות, אולי אז לא תאשימו אותי בניתוק מהמציאות.

גם אני לא מסכים שמצרים היא בת ברית, כולם יודעים שכל הנשק העוצמתי הזה מחכה ליום פקודה (גם בעוד 90 שנה) נגד ישראל. אין שום סיבה לה להתחמש ברמה כזאת מטורפת.

מה שכן, חבורת פסיכופתים שלא עולים על 1500 לוחמים עושים להם בית ספר, מה שמראה את היכולת של צבא שלהם.

פורסם

לא אתה לא. אתה ניזון בהתקשורת שהיא אמורה לדווח מה שקורה במציאות. המציאות היא שהיא מסננת דברים מסוימים, וכתוצאה מכך יש מציאות חדשה. כלומר זה לא חדש שיש מלחמה בסוריה. מכאן ועד מלחמה עם ישראל יש מרחק רב. התקשורת הפחידה אותך, ואתה עכשיו חושש למלחמה. האם תהיה מלחמה? אולי הגנרלים הגדולים יודעים.

פורסם (נערך)

אושריקו, נכון, יש מרכיבים סימטריים בצבא מצרים, אבל הם בעלי מאפיינים הגנתיים. כלומר, הם מתכוננים לתרחיש שבו ישראל תתקוף אותם. מאחר ואין בכוונתה של ישראל לעשות זאת, זה עניין של מה בכך.

לדוגמה, גם סין מתחמשת בטירוף כנגד רוסיה, למרות שיש להן שיתוף פעולה אמיץ. אבל סין מבינה שרוסיה היא כוח צבאי חזק יחסית שחולק איתה גבול, אז הם מתכוננים לכל תרחיש שלא יהיה. את ישראל, על כל פנים, מצרים לא מדאיגה.

והפעילות המצרית בסיני עמוסת קשיים. העיקרי שבהם הוא שזה איזור מפורז והם לא יכולים לעשות בה לגמרי כבתוך שלהם. אני ממש לא בטוח שישראל היתה מסתדרת יותר טוב במקומה.

מצרים היא ממש לא בעלת ברית, שטויות במיץ. איראן גם לא מעניינת אותה כמו שהאיום על מקורות המים מדרום מעניין אותה.

אולי בעלת הברית האזורית הגדולה ביותר של ישראל. זה שיתוף פעולה שקט, אבל אמיץ מאוד: כולל תיאום בסיני, שיתוף פעולה במניעת טרור והברחות בסיני, תיווך לכאורה בשיג ושיח עם חפתר, ועוד.

ואיראן ועוד איך מעניינת אותה. אחרת, למה היא צריכה נושאות מסוקים, מכ"מים לטווח ארוך מאוד, ומערכות להגנה אקטיבית? ולמה מדינות המפרץ עוזרות לה כל כך בלרכוש את הדברים הללו? זה לא רלוונטי, לא לעימות עם ישראל, ולא למקרה שבו הם ירצו להפציץ את הסכר באתיופיה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, אני לא כל-כך בטוח שכל הרכש בצבא המצרי מיועד להרתעה כנגד איראן ולחימה כנגד דאעש בסיני.

ב-5~ שנים האחרונות הצבא המצרי רוכש אמל"ח ומתעצם בכמויות רציניות, בכל התחומים.

מה גם שהמצרים מכניסים עוד ועוד ועוד כוחות לסיני כדי להתמודד עם דאעש, האם הכוחות האלה יחצו את תעלת סואץ בחזרה? אני חושב שלא.

אני חושב שלא נכון לנו עימות עם המצרים בזמן הקרוב, אבל צריך להישאר עם "עין פקוחה" לכיוון מצרים.

פורסם

יש שיתוף פעולה ותיאום בטחוני עם מצרים, אבל מפה ועד להגדיר אותם כבעלת ברית המרחק גדול. כל הרשימה הצבאית שציינת לא משמעותית ולא מרמזת לשום דבר בנוגע לאיראן. המרחק של מצרים מאתיופיה הוא כמעט כמו המרחק של מצרים עם איראן, כך שזה לא רלוונטי. מצרים כמו סעודיה ותורכיה, רוצה להיות שחקן. האיומים של מצרים הם בעיקר מדרום לה, קצת ממערב ואני די בטוח שבניגוד אליך, גם הם לא מסתכלים עלינו כבעלי ברית.

פורסם
נרשמתי למכללה ואני הולך לעשות קורס קצר בחיפה עוד מעט.

אבל לא יהיו שום בנות, מקסימום " ידידות" כאלה ואחרות.

חשיבה חיובית אושריקו, חשיבה חיובית.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אפשר לצאת כבר מהממ"ד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא! מלחמת לבנון הרביעית בפתח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

השלישית כבר הסתיימה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...