Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה לנטיס 323 שנת 2000

איתותים לא עובדים- לא ימינה ולא שמאלה...אורות מצוקה עובדים.

האם יש משהו שאני יכול לעשות על מנת לנסות לתקן או שאני צריך לקחת למוסך? (אם צריך לקחת למוסך אשמח לדעת באיזה חלק הבעיה יכולה להיות ועל איזה סדר גודל של מחיר מדובר בערך)

תודה רבה!:)

פורסם
תבדוק פיוזים.

דבר ראשון שבדקתי (ובגלל שלא סמכתי רק על עצמי נתתי לאיזה מוסכניק של רכבים דו-גלגליים שיבדוק גם אם זה פיוזים - הוא בדק ואמר שזה לא פיוזים).

פורסם
תברר אצל חזי דלל חלפים כמה עולה ידית איתות ולהחליף כנראה שהיא עשתה שלה

תודה! קרוב משפחה אמר לי שזה יכול להיות ה"מנוף"...האם מנוף וידית איתות זה אותו דבר? האם יכול להיות שזה המנוף? (אני לא באמת יודע מה המושג הזה אומר או אם ואיפה הוא באמת קיים חח)

פורסם

יכול להיות שהיחידה התקלקלה לך.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יכול להיות שהיחידה התקלקלה לך.

כבר הייתי בדרך למוסך היום ואחרי יותר משבוע שהאיתות לא עבד דווקא כשסוף סוף לקחתי את הרכב למוסך פתאום זה הסתדר חחחח - דווקא זה לא רכב שמפחד ממוסך חחחח

בנימה קצת יותר רצינית- למישהו יש השערה איך דבר כזה יכול לקרות? לא עשיתי שום דבר שיכול לגרום לבעיה להסתדר דווקא אחרי יותר משבוע.

פורסם

בדיוק לא הייתי מתעסק עם זה מכיוון שמדובר בעניין ביטוחתי גם.. תחליף ידית וזרוק את האוטו מצ'וק שיהיה לך כסף למאזדה חדשה

• תוכן חדש...