Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

הבוקר גררתי את עצמי החוצה מהמיטה בגשם שוטף כדי למצוא את היונדאי i20 שלי עומדת בתוך רחוב מוצף. למזלי, הגשם הפסיק ואחרי כחצי שעה המפלס ירד עד לגובה חצי גלגל, והצלחתי להגיע למכונית. שני ניסיונות התנעה כשלו, ולאחריהם חיכיתי עוד כרבע שעה, ניסיתי שוב והמכונית התניעה בלי בעיה!

הזזתי אותה כמובן למקום יבש ובטוח יותר לקראת הגשמים של מחר, בדקתי שמן מנוע שנראה תקין, השארתי את המנוע עובד עד לייבוש מלא, ניקיתי ידנית את שלוליות המים מתוך המכונית עד כמה שאפשר, ועשיתי עוד סיבוב של רבע שעה בשכונה לבדוק שהמאוורר עובד, שהמנוע לא מקרטע ובסך הכל המכונית נוסעת חלק.

2 שאלות:

1. האם יש סיכוי לנזקים בעתיד? מה עוד עלי לבדוק? אני אמורה להעביר את המכונית טיפול שנתי וטסט בעוד כחודש - האם לקחת אותה למוסך לפני?

2. הרצפה של המכונית, כמובן, רטובה לגמרי. למזלי המים לא הגיעו עד המושבים והם נשארו יבשים. נאלצתי להשאיר את המכונית נעולה (בכל זאת, עיר במרכז), ואני די בטוחה שעד יום ראשון כבר יתחיל ריח לא נעים. האם יש המלצות לשטיפת מכוניות טובה באזור תל אביב/יפו/רחובות שתוכל להתמודד עם נזקים שכאלו?

תודה רבה לכולם על העזרה!!

עריכה אחרונה על ידי danarubi
פורסם

תתכן בעתיד קורוזיה בכל מיני מחברי חשמל ואפילו מחשבים.

לא כל כך מכיר את מיקומי המחשבים ברכב הזה. אז קשה להעריך את הסיכויים.

רצוי לגרז מחדש רכיבי מתלה ולבדוק שלא חדרו מים לפעמוני הציריות.

אגב, להבא רצוי לדחוף את הרכב מחוץ לשלולית ולא לנסות להניע בתוך שלולית עמוקה.

המנוע עלול לשאוב מים דרך סעפת היניקה, ולגרום למה שנקרא "נעילה הידרוסטטית", שנשמעה בעצם הרס טוטאלי למנוע.

לגבי ייבוש הרכב-אין הרבה מה לעשות, אלא אם יש לך ממי לשאול איזה מפוח של בקנ"ז..

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

במקרה שאתה מתאר, לדעתי הנזק הכי גדול שצפוי לרכב שלך זה עובש בשטיחים.

שום שטיפת רכב לא תתמודד עם זה, אין מניעה לייבש את השטיחים כמה שיותר מהר בצורה כמה שיותר יסודית. אולי אפילו עם פן או משהו בסגנון

יום טוב גם לך

פורסם

שואב אבק תעשייתי או שואב אבק כמו אלה הנמצאים בתחנות שטיפה מסוגלים לשאוב מים שנספגו בשטיחים לכן בתור התחלה זה מה שהייתי עושה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מניסיון ברכב של חבר, צריך לפרק את השטיח ולייבשו מבחוץ בשמש או במזגן.

ברכב שמנו מייבש של החדר רחצה ליום שלם. כשכל רצפת הרכב חשופה מן הסתם.

עברה שנה מאז ואין לא עובש ולא בעיות חשמליות למיניהן.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

• תוכן חדש...