Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני חדש בפורום הזה, מקווה שאמצא כאן אנשים טובים עם המלצה איכותית.

רכשתי רכב AUDI Q5 2015, לצערי הרב הרכב מגיע ללא מצלמות רוורס ומערכת מולטימדיה פשוטה למדי.

אני מחפש פתרונות תואמי מקור, שיעבדו יחד עם המחשב של הרכב ללא תקלות גולל חיבור לפאנל המקורי .

האם למישהו יש המלצות? קישורים? חוות דעת?

יש הרבה אתרים שמפרסמים מערכות ומעט חוות דעת על המוצרים והפתרונות...

צרפתי כאן תמונה של הפאנל הנוכחי.

390c1988-76e6-42cd-bd4b-06c5a75ce1d1.jpg

תודה,

טל.

פורסם

הרכב אמנם יוצר ב - 2015 אבל הטכנולוגיה של מערכת המולטימדיה היא בערך מ2008. הQ5 שיש לך הוא הרכב האחרון שאאודי השתמשו בו במערכת מולטימדיה העתיקה הנ"ל. בQ5 החדשה כבר קיימת מערכת מולטימדיה מתקדמת שנות אור.

בשנת 2015 היה צריך לשלם תוספת במעמד ההזמנה על מנת שיתקינו מצלמת רוורס ברכב. כנראה שהיד הראשונה התקמצנה על העניין והסתפקה בחיישנים הגראפיים שקיימים.

כדי לקבל ברכב הזה חיבור למצלמה + פונקציות של מולטימדיה אנדרואיד (WAZE פנגו ויוטיוב) יש צורך להתקין פותח מסך, מדובר על סוג של מסך מגע משני שמתחבר על המסך המקורי ומופעל בלחיצה על כפתור שמוסתר מתחת ליחידת המזגן. בזמנו גם התוספת הזו הייתה עולה כמה אלפים. לא יודע מה המצב כיום, יתכן והמחירים ירדו מעט.

יכול להיות שיש פתרונות אחרים שאני לא מכיר.

הייתי ממליץ לך לעשות את ההרכבה ב - CLASS A. אלה מתקיני הבית של אאודי ישראל ויש להם ניסיון של שנים עם רכבים כמו שלך. המחירים שלהם לא זולים אבל במקרה הזה הייתי מעדיף להפקיד את הרכב בידיים של מישהו שמכיר ועשה אלפי התקנות כאלה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

היי מתנאל,

תודה על תגובתך הזרירה.

הרכב הינו שנת 2013 ולא 2015 כפי שרשמת. אך אין לכך כל משמעות המערכת אכן מהדגם הקודם.

תודה על ההמצלה לחברת Class A, שוחחתי איתם אך לצערי הם דורשים סכום יותר מכפול משאר המקומות.

השקעה לא הגיונית של 7000 ש"ח במערכת.

רציתי לדעת האם בפורום הנ"ל יש מישהו שהתקין מערכות תואמות מקור לאודי ויכול לחוות דעה על מערכות ומתקינים מסוימים.

אשמח לתגובות במידה ולמישהו יש ניסיון.

תודה רבה,

טל.

פורסם

Alpine X701-Q5

מערכת ייעודית לרכב זה.

מותקן אצלי יותר משנה. הבדל של שמיים וארץ.

מסך גדול ואיכותי יותר. איכות שמע גבוהה.

תואם מקור לחלוטין, כך שכל תפריט הרכב מוצג שם, ונראה טוב בהרבה.

מתחבר למצלמת רוורס, תומך בנגן דיסקים.

אין צורך במערכת הניווט או הרדיו הדיגיטלי בארץ, אבל שאר היכולות מצויינות.

מומלץ בחום.

(הבאתי מחו״ל שכן דגם זה לא מיובא ארצה).

בהצלחה

פורסם

המחיר ממש גבוה! קיימים היום בשוק פתרונות במחירים של 3000-6000 ש"ח. ולכן אני ממש מתלבט באיזה דגם לבחור.

לא מתחשק לי ליפול על מערכת סינית באיכות נמוכה ולמצוא את עצמי מתעסק בתיקונים כל הזמן. לכן מחפש להיתקל במישהו שכבר התקין מערכת אנדרואיד תואמת מקור לרכב הזה ולשמוע חוות דעת..

פורסם

זו לא מערכת אנדרואיד פתוחה.

מערכת אלפיין ברמה הגבוהה ביותר, המתאימה לרכב הספציפי הזה.

עשה חיפוש ותראה בעצמך.

https://www.alpine-electronics.se/p/Products/SingleView/X701D-Q5

בחו"ל המחיר לא כל כך נורא. היחידה מגיעה עם קיט מושלם להתקנה ברכב, כך שיש לך ראש שקט.

נכון, זו לא יחידה סינית זולה, אבל אתה משלם עבור איכות.

פורסם (נערך)

אם מה שאתה מחפש זה איכות ואמינות - תשכח מאנדרואיד.

הדבר הכי קרוב שתוכל למצוא מבלי לפגוע באיכות הסאונד הקיימת ומבלי לפגוע יותר מידי באמינות - זה לבצע פתיחת מסך למערכת הקיימת.

במקומך הייתי לחלוטין הולך לכיוון מערכות אפטרמרקט מחברות מוכרות - לא חסר.

מתקין מקצועי כמו יוסי אלפיין כבר ידע לדאוג לך לפאנלים שיהיו מסודרים כמו שצריך, אבל שוב - רק זה יכול להיות פתרון לטווח ארוך מבלי להתעסק בזבל סיני (שזה בגדול כל המערכות אנדרואיד - ושאף אחד לא ינסה למכור לך לוקשים עם שמות כמו 'תואם מקור' 'מערכת מקורית' וכו', לא קיים)

אם אתה לא מעוניין, כמובן שמה שהציעו פה: X701D-Q5

הוא פתרון מעולה - אבל תשים לב שאין אנדרואיד אוטו וגם לא CarPlay במידה ואתה צריך.

אם אתה כן צריך אז זה הדגם הזה: X702D-Q5

עריכה אחרונה על ידי Erdinger
פורסם

הפתרון של אלפיין נראה מעניין מאוד. ככל הנראה מבחינת איכות שמע ותצוגה מדובר בפתרון הטוב ביותר.

לגבי הפותחי מסך שמתקינים בארץ - לי היה ניסיון עם מערכת כזו בQ5 2015. שולם (הרבה כסף) על התקנה שלה במעמד הזמנת הרכב. לשלילה אציין כי הרזולוציה לא הייתה הכי חדה וממשק הטאצ' היה מעט מסורבל אבל המערכת הייתה אמינה ולא היו בה תקלות כלשהן. כנראה אם היבואן בחר לאפשר התקנה של מערכת כזו דרך "מתקין הבית" שלו (שהוא גם נותן אחריות עליה לאורך כל תקופת האחריות על הרכב עצמו) אזי מדובר בכל זאת במוצר סביר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...